Frågor och Svar – Trump, 27 april, 2020

Hej Stefan,

Tack för mejl, som gav mig lite energi.

Det är inte mitt jobb att övertyga dig om Trump – det får du göra själv. Jag säger bara som det är. Du får tro, om du vill, att han arbetar för mörkret.

Förmodligen förstår du inte hans engelska. Svenskar tror ofta att dom förstår amerikansk engelska. Svenskar tar engelskan bokstavligen och man pratar så i Europa, vilket också MSM gör för att ge en felbild. Amerikaner talar aldrig eller sällan i klarspråk (med undantag för när dom pratar med turister från Europa), och mycket mindre än engelsmän, som är mer rakt på sak. Man måste känna till amerikanska uttryck och humor och sarkasm. Du kanske hör Trump direkt, men ofta tar MSM detta korta avsnitt utan innehåll (out of context) och sedan ger man sin egen bokstavliga tolkning, negativt för Trump osv. De som röstar på honom förstår honom, och det blir fler och fler.

Jag tror att det finns ett gammalt svensk uttryck som jag tycker passar på Trump, men jag vet inte vem som myntade det.

”Han talar till bönderna på böndernas vis och till de lärde på Latin”.

Det blir då lätt för den liberala intellektuella eliten att göra narr av honom då han inte talar deras språk offentligt – han vänder sig till arbetare och medelklassen. Eliten tror då att han är ointelligent eller försöker att få honom att framstå så, därför det är ju deras elit språk som gäller – dom är ju eliten. I själva verket har han stridigt med intelligensian och kabal medlemmar under åratal, och som han själv säger så har han alltid vunnit, det inkluderar då toppar på Wall Street osv… Det senare är anledningen till att han blev tillfrågad av den amerikanska militären att ställa upp 2016. Han gör detta jobb för det Amerikanska folket och världen. Han tar inte ens ut sin lön som han är berättigad till.

Han behövde inte göra detta otacksamma jobb – han har ju tillräckligt med dollar miljarder för att spela golf så mycket han vill resten av livet. Detta faktum talar man inte om i MSM. Jag har hört sägas att militären bad honom sitta ned under två hela veckor och dom visade all information de hade om vad kabalen har gjort och har för sig och har som slutmål. Det var tydligen hela dagen och kvällen som han gick igenom denna information. Han bestämde sig då för att ställa upp i valet 2016. Nu är han på väg att rädda tiotusentals barn och bebisar som finna i underjordiska tunnlar under New York och runt om USA, förmodligen Europa också. De plågar och torteras till döds för att sedan extrahera ”Adrenochrome” från dessa barn just innan de dör. Denna ingrediens läggs sedan i olika typer av kosmetika och ger en föryngringseffekt – om bara kunderna visste hur detta utvinnes. Trump visades videos på dessa barn offer. Jag har hört tillräckligt för att inte vilja ha några mer detaljer.

Jag förväntar mig att tortyr av barn och pedofili, som en del av satanismen som går tillbaka till Annunaki, är den nästa stora chocken som mänskligheten ställs inför. Vi som har följt detta länge har också väntat på detta ögonblick länge – men vi är där nu.

Jag förmodar att jag här talar om saker du inte har en aning om. Det bästa sättet för dig att bedöma Trump är nog att titta på vad han har uppnått under dessa korta år. Om du inte tycker det är mycket att komma med så är det mycket du inte förstår när det gäller sakfrågor. Lugn bara, du behöver inte förstå, allt blir bra och klart med tiden.

Som jag brukar säga – ta fram popcorn och gå på bio – kanske bio hemma hos dig.

Per

 

Du gillar kanske också...