Frågor och Svar av Per Staffan, 6 november

Frågor och Svar

Nästan varje dag öppnar jag er sida och läser budskapen. Ibland blir jag upplyft av innehållet men ibland blir jag trött. Har varit inne i detta tänkande sen mitten av 80 talet . Ibland haft pausar men på olika sätt har budskap om ljuset o vår utveckling kommit tillbaka gång på gång. Just nu kom dock tröttheten av alla dessa ord och meningar i budskapen. Under alla år sen 80-talet har förändringen som ska komma legat FRAMFÖR oss och ordet SNART kommer hela tiden. Min undran är då och då att jag kanske bara tror på en illusion framför mig som jag själv aldrig får uppleva. Är allt till för unga och friska människor på jorden. Min kraft har tyvärr gått ner efter alla års i arbete i psykiatrin, ensamstående mamma och senare nedläggningar av 3 st. arbetsplatser i psykiatrin som gav lång arbetslöshet med låg ekonomi. För 4 år sedan fick jag en stroke 63 år gammal och man upptäckte samtidigt ett läckage i hjärtat p.g.a. av en trasig hjärtklaff.  Det era budskap säger kräver ju en hel del av oss människor att vi ska klara av framåt. framförallt att ha uthållighet.VARFÖR undrar jag ofta kan jag inte bara låta bli att läsa dessa budskap trots att jag känner en tyngd av det då och då?

Vänliga hälsningar från Gunilla

 

 

 

 

Hej Gunilla,

Jag börjar med att svara på dina slutfrågor. Du kan inte låta bli att läsa budskapen trots att du upplever det som du är tyngd av dem då och då.

Det är ett sätt att se på saken. Budskapen innehåller kärlek och det bör ge dig energi och glädje. Det gör det för mig och förmodligen också för dig, men du vågar inte riktigt. Jag gissare att du känner dig tyngd därför du är rädd att fullt ut tro på innehållet och hoppas att det är sant, men du är inte säker än. Om du utvecklar din tillit, till det gudomliga blir det lättare. Din tyngd kommer sig av det tvivel du fortfarande hyser.

Ja, du har följt detta sedan 80-talet och det är en stor del av ditt liv. Du hoppas och tror att du skall komma till ”vändningen” innan du går bort. Det gör du säkert också för det står nu får dörren – läs sista meddelandet från Judas upplagt idag.

Folk fortsätter dock att gå bort av sjukdom och i olyckor. Är det en katastrof? Icke så! Allt denna person har erfarit i detta liv som ljusarbetare tas med och tas upp av själen. Själen har vuxit och blir redo för ett liv med högre medvetande nästa gång. Din själ har kommit och gått hundratals gånger redan.

Kom ihåg att detta är en resa över hundratals år, som nu kommer till sitt slut, dvs vi går in i den Gyllen Ådern med Gaia. Detta sker för dig även om du skulle behövas födas på nytt till ett liv på Jorden.

För att bli kvar i denna kropp och uppleva föryngringsprocessen är det bäst att tänka positivt och se alla alternativ som positiva, vilket de är.

Jag hoppas detta kan vara till hjälp,

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...