Frågor och Svar – ZIM – av Per Staffan, 15 april, 2019

Ämne: Fråga

 

Meddelande:

Hej Per! Jag läser att Zimobligationen måste lösas in snarast. Den kommer att bli värdelös. Går den samtidigt som RV ? Vet Du även var den löses in. Den är ju basen för allt man har planerat att stödja.

Jag tackar för ditt svar.

Anita

 

 

Hej Anita,

Tack för din fråga.

Jag kan svara på din fråga på några olika sätt. Först och främst så är det ingen information som jag har lagt upp. Du kan då utgå från att den inte är i linje med min uppfattning.

Du kan också ha missuppfattat vad du har läst på engelska. Därför är det bra om du och andra med frågor ger mig en länk till vad du har läst. I detta fall tror jag mig veta var du har läst informationen – Operation Disclosure på IDC, skrivet av Patrick.

Patrick är ofta oklar. Hans första språk är inte engelska och han är själv inte insatt i RV. Den som förstår RV bäst nu är Ron Giles som också lägger upp på IDC.

Patrick kom också ut med en förklaring eller ett förtydligande i dag. Det är möjligt att du inte förstod eller läste det meddelandet. Han skrev där att ZIM från 2008/2009 inte gäller som ”legal tender”, dvs det gäller inte som pengar idag i Zimbabwe. Däremot betonar han att ZIM som obligation är fortfarande giltig och kommer att kunna lösas in (redeemed) under RV perioden.

Till alla som läser Patrick och IDC så är vad han säger inte den absoluta sanningen. Han är en av många gurus, de flesta har försvunnit. Patrick har naturligtvis rätt när det gäller att RV kommer. Jag kommer att ge min uppfattning om när och hur RV kommer att införas vid mötena nu om några veckor.

Till sist vill jag ge en länk till det sista översatta till svenska meddelandet från Ron Giles:

https://www.st-germain.se/braka-inte-med-monarker-av-ron-giles-31-mars-2019/

Ron tar upp både RV och olika guru i denna text.

Ljus och kärlek,

Per

 

 

 

Du gillar kanske också...