Frågor och svar

Hej Per Staffan !

 

Jag undrar över ett avsnitt i Matthew Wards senaste meddelande. Han säger bl a att  ”Först uppmanar vi er att vara väldigt kräsna gällande kanaliserad information, särskilt meddelanden om NESARA eller plötslig rikedom. Och tänk på att viss information som påstås vara kanaliserad, är faktiskt skriven och spridd av individer för att avsiktligen vilseleda, avskräcka eller skrämma läsarna”. I Sheldan Nidles meddelande pratas det varje vecka om NESARA, plötsligt rikedom och den nya världsregeringen (vilket låter lite som NWO i mina öron). Vad har du för tankar kring detta?

Hälsningar Jan

 

Hej Jan,

Jag har fått fler frågor om vad Matthew har sagt. Jag skulle vilja säga att det var olyckligt formulerat från Matthew. Om du går tillbaka och läser andra meddelanden, tidigare, från Matthew så talar han mycket om NESARA och välstånd som kommer också i sina meddelanden. Om du också läser Sheldan tillbaka i tiden så har han talat om NESARA och välstånd i åtminstone tio år. Så att det skulle uppstå plötsligt, enligt Sheldan, är nog inte en bra observation.

Översättningen av Matthew säger “kräsna”. Jag tror att ursprungsordet var “discerning”, vilket jag skulle vilja översätta till “urskiljning”. Vad jag säger är att bara för att visa sidor talar om NESARA och välstånd, betyder inte att de söker att vilseleda och bedra. NESARA och välstånd är centralt och det kommer, även enligt Matthew.

Vad jag tror att Matthew försöker säga är att vissa sajter använder sig av NESARA för egen vinning. Till exempel – registrera er med oss så får ni en snabbare utbetalning av välstånd. Ge oss gärna ert bankkonto och skicka oss lite pengar, så kan vi också skicka er några koder tillbaka, så kommer ni före alla andra… Något åt det hållet finns det många som håller på, dvs man utnyttjar det faktum att NESARA och välstånd kommer för sin egen vinning, med en tvist, innan det har anlänt. Vi hänvisar inte till några sådana sajter eller kontakter och många av våra läsare har aldrig kommit i kontakt med sådan information, åtminstone inte via oss. (Det finns dock legitima så kallade “gifting programs” i USA, men de delas inte heller ut förrän processen har startat på allvar.)

Med andra ord, bara för att en sajt talar om NESARA och att införandet är nära förestående både då det gäller valutaomvärderingar och välstånd betyder det inte att det är felaktigt. Frågan är snarare vad ordet “nära förestående” betyder. I den femte dimensionen har de inte samma uppfattning om tid som vi har. De har en mer flytande uppfattning om tid, om det händer inom ett par veckor, ett par dagar eller om några månader så är allt detta nära förstående för dem, och för oss också om vi beaktar de många liv vi har levt för att komma till denna punkt.

Jag skulle inte bli förvånad om hela processen, valutaomvärderingar först, startar innan slutet av detta år, och heller inte förvånad om det dröjer till 2016. Det betyder inte att jag tror mer på 2016 än 2014. Jag vet helt enkelt inte.

Vi håller nu på att översätta ett meddelande från Sananda via John Smallman, som talar bland annat om skillnader i tidsperspektiv, vårt och deras. Förhoppningsvis kan vi lägga upp den under tisdagen.

 

I Ljus och Kärlek,

 

Per

 

 

 

Du gillar kanske också...