Frågor från Maria och Svar via Per Staffan, 29 november

Frågor och Svar

 

Hej. Har en fråga ang bl.a. meddelanden från Ashtar den 27 okt. Där de säger att de kommer att visa sig för mänskligheten ganska snart. Känner att jag blir förvirrad av vissa meddelanden när det gäller tiden. I min värld är ganska snart inom ett år. Men förstår att ibland kan det handla om ett decennium när det gäller själva uppstigningen, men min känsla och uppfattning är att det kommer hända avgörande saker rätt snart som får mänskligheten att vakna. Tror du de kommer att visa sig för alla för att få mänskligheten att reagera och vakna upp, ganska snart inom ett år? Det pratas även om att banker kommer gå i konkurs och jag uppfattar det som att det är på gång nu inom vårat nu. Men jag märker inte av något av det ännu heller. Om du förstår vad jag menar. Att det redan börjat hända saker i tredje världen med de svältande, att de slipper svälta. Vet du om det är i nuet? Jag hoppas verkligen det i hela mitt hjärta. Kan även avläsa i många av kanaliseringarna att det vädjas till människor att tänka kärleksfullt och för ditt högsta bästa. Skulle önska att det skyndades på på något sätt. Vore toppen om skeppen visade sig på himlen för hela mänskligheten och att avslöjanden om Den mörka Kabalen och hur vi är styrda och manipulerade och att terrorattackerna är ett påhitt för att skrämma oss osv. För att få människor att ruskas om och vakna och börja fundera på hur de tänker och reagerar.
En annan sak som jag också tänkt på är att i vissa av kanaliseringarna så blir vi ”uppläxade” ibland om vi tappar fokus på Ljusarbetet. Men för det mesta får jag till mig att vi är på rätt väg. Men det verkar finnas olika nivåer på hur långt man är i sin andliga utveckling, vissa meddelanden i kanaliseringarna är väldigt avancerade. Det känns som man skulle behöva släppa allt vad gäller vardag, jobb, arbete och vara på en viss andlig nivå. Men det kanske handlar om långt fram i tiden när vi är mycket närmare uppstigningen. Jag förstår inte allt som förmedlas ibland. Det är hög nivå om du förstår mej rätt. Men jag brukar tänka att jag är där jag är och gör det som jag har förmåga till och hoppas jag ändå åstadkommer värdefulla ting.
Det blev ett långt meddelande, hoppas det inte gör något. Det blir många tankar när man läser alla kanaliseringarna varje dag. Hoppas du kan svara på något.

Med vänlig hälsning, Maria

 

Hej Maria

Tack för dina frågor, som nog flera har liknande.

Ja, snart kan betyda olika saker för olika personer. Och när det gäller galaktikerna så har dom en ganska så annorlunda uppfattning om ordet snart. De upplever inte linjär tid som vi gör.

När exakt saker kommer att ske vill de ej säga, eller kanske inte vet. Galaktikerna befinner sig i femte dimensionen, men de som fattar beslut om när något drar igång, så att säga, befinner sig i högre dimensioner än den femte – ofta kallat Himlen. Ordet snart blir då passande, för dem är det inte långt bort, så det är snart, men också lagom otydligt. I dagens meddelande från Judas står det att de är redo och väntar på en signal från Himlen.

Vi bör också komma ihåg att denna transformation är en del av en lång cykel på många tusen år. Vi bör då inte hänga upp så mycket på hur ordet snart kan tydas till månader eller år.

Den andra biten av ditt brev är inte så klart uttryckt i frågor, utan är mer funderingar lite fram och tillbaka, som blir svårare att ”svara” på.

Vad man kan säga är att vi alla är på olika nivåer. Så om något sägs i texterna som inte du tycker passar in på dig så är det nog så, utan det är ämnat åt någon annan.

Och så detta med tiden igen. ”Allt” kommer inte att hända på en gång. Det är process vi är inne i.

Jag hoppas detta kan vara till hjälp,

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...