Corona/Trump/Sverige – Frågor och Svar av Per Staffan, 20 april, 2020

Hej
D. Trump har ju flera gånger kritiserat Sverige för dess sätt att hantera pandemin!
Vad menar han ”egentligen” när han säger att det är fel väg och att många får lida?  Man får känslan att varken journalister, det Svenska folket eller ett flertal experter förstår sig på kritiken men att de som styr landet och folkhälsomyndigheten gör det egentligen!
Har du några synpunkter på det?
Mvh
Jussi
Hej Jussi,
Sverige har valt en annan modell jämfört med de flesta länder och har inte använt sig av karantän. Det är ganska mycket tvärtemot vad USA har gjort. Han uppenbarligen tror på USAs modell om karantän och social distansering för att undivka att man får en skarp topp som inte hälsosystemet skulle klara av.
Han ser Sverige agera alldeles för sent och har inte utrustning för att klara en kraftig ökning. I Sverige gör man inte mycket utav testande utanför de som är på sjukhus. Så han ser Sverige som dåligt förberett. Nu har inte explosionen av fall inträffat än i Sverige. En del bedömmare ser det komma under maj månad. Vi får se om det blir så eller ej. Det varma vädret i maj bör hjälpa och kanske att smällen inte blir så kraftig – då kan man ju fortsätta diskutera om det var Trump eller Tegnell som hade rätt.
Vad som inte kommer fram i debatten mycket är vad David Icke har börjat tala om, bland annat. Det är i USA och andra länder så ökar man på statistiken av döda corona fall. Vad man gör nu är att alla som har dött och testats positivt för Coronaviruset klassas som döda av Corona. Det kan vara många som har dött av andra anledningar, som hjärtattack eller diabetes och fettma, men råkade bli testade positivt för Corona på sluttampen. Många gamla har under alla tider haft komplikationer och på sluttampen har det varit influensa eller lunginflammation som tippade balansen åt fel håll.
Sedan finns det också misstankar om testerna man använder sig av – att de ger positivt resultat för Covid-19 mycket generöst – så kallade falskt positivt. Denna kombination leder till för stora nummer av Corona i statistiken. I USA man inte noterat någon significant ökning av antalet döda under mars månad jämfört med tidigare år – så man skulle kunna argumentera att de som dör skulle ha dött i vilket fall som helst – statistiskt sätt.
Kabalen vill använda sig av denna Corona kris för att stänga ned ekonomin i USA och världen för att förhindra att Trump blir återvald i november. Så man förstorar problemet för att skapa en ekonomisk depression. Det är viktigt att eknomin nu kommer igång i världen.

Du gillar kanske också...