Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 november

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Lördag 28 november 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är jag tacksam för vad de allierade har gjort på jorden. För deras stora mod och kärlek till mänskligheten. Nu kan vi med stor tillförsikt gå en annan framtid tillmötes. Allt går enligt planen för människorna har bestämt sig för att kärlek och medkänsla är den enda rätta vägen att gå, då våld och rädsla bara leder till mer våld och rädsla. Det verkar som att mänskligheten lärt sig sin läxa till slut. Det har inte varit en lätt uppgift då illusionen påverkar en väldigt starkt. Det gäller att se bortom illusionen och finna svaret där. Det har nu många gjort och därför transformeras nu även ytan om på Moder Jord. Hon är tacksam för all hjälp och stöd som hon har fått från Er. Allt står nu berett för att hjälpa till med denna stora transformation.

Vid det rätta ögonblicket kommer alla era galaktiska vänner ner för att hjälpa till med att hela jorden och därmed er själva. Ni är ju en del av jorden. De står endast och väntar på en signal från himlen, när det är dags för dem att agera. En del saker måste ske på jorden först. En del av detta är redan på gång. Starten har gått så att säga. Det gläder oss alla när vi ser vilka framsteg ni gör. Ni är alla ETT och det är som ETT ni måste gå framåt nu. Vi är alla en del i helheten. Mänskligheten som helhet är på väg att transformeras om inifrån och ut.

Ni kommer att få mer fulländade kroppar, där allt som sovit nu vaknar upp. Era slumrande gåvor börjar nu att göra sig hörda och världen kommer att ses från ett annolunda perspektiv. Dessa gåvor har ni nu möjlighet att ge till mänskligheten och jorden som är ert hem. Ett hem som ni ska värna och ta hand om. Det är ett storslaget hem som ni har fått möjlighet att förvalta. Det är en ära att få bo på denna planet, så använd era gåvor för att hela er själva och den här planeten som ni bor på. Ni kommer att få hjälp. Många teknologier står beredda att komma fram som ni kan använda för att rena jorden från alla dess gifter och föroreningar. Visionera hur ni vill att denna vackra planet ska se ut och ni kommer att få verktyg att genomföra det, förutsatt att visionerna är sprungna ur kärleken till Moder Jord och hennes invånare. Kärleken är svaret som ni så många gånger har hört. Utan kärlek inget liv, endast tomheten som breder ut sig. Man kan inte köpa till sig kärlek, man kan endast vara kärlek, välja kärleken som den väg som leder hem till sig själv och helheten där man hör hemma. Kärleken bor i ditt hjärta, öppna hjärtat och du finner kärleken där. Låt den lysa upp och sprida sig från ditt inre till ditt yttre. Alla som finns runt dig kommer att känna av kärleken som sprids från dig och de börjar då även att glänta på sin egen dörr. Den stängda dörren till hjärtat kan börja öppnas lite här och där. Rädslan lättar och kärleken kan strömma ut. Mänskligheten omfamnar varandra i en ihållande stor kram.

Det var visionen för idag.

En stor kärleksfull kram till Er alla.

Judas

Du gillar kanske också...