St-Germain och OWS “EN Som Tjänar” via James McConnell och Shosanna, 15 augusti 2021

 

 

 

St-Germain och OWS “EN Som Tjänar” via James McConnell och Shosanna, 15 augusti 2021

RÄDSLAN HAR INGEN PLATS I DE HÖGRE FREKVENSERNAS DIMENSIONER

 

St Germain och En Som Tjänar kanaliserad av James McConnell

Shoshanna – Joannas Högre Själv

Dessa meddelanden gavs under vårt veckokonferenssamtal med Ancient Awakenings i Payson, AZ den 15 augusti 2021. (Artikeln kan återges i sin helhet om författaren och författarens webbplats tydligt anges. Var noga med att inkludera delen med frågor/svar, där det finns mycket visdom.)

Om ni vill gå med i Ancient Awakenings och delta i våra söndagssamtal, gå då till vår Meetup-webbplats (www.meetup.com/ancient-awakenings) och gå med där.

 

SAINT GERMAIN (kanaliserat av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Jag kommer nu för att fortsätta att hjälpa er att veta och förstå allt som händer på hela planeten.

Inte bara här i landet USA, utan över hela planeten. För det är vad som händer här i detta land, i dessa Förenade Stater För Amerika, som kommer att avgöra historiens gång över hela planeten. För det som händer här kommer att hända överallt när friheten härskar igen, i detta land och över hela planeten. Allt detta rör sig i den riktningen nu, för att åstadkomma den stora förändringen.

Och allt som krävs, mina vänner, är att vibrationerna höjs mer och mer över planeten, hos fler och fler människor i detta stora uppvaknande som sker. Även om ni kanske inte tror det när ni tittar på era nära och kära, för de verkar sova ganska djupt. Men det betyder inte att det kommer att förbli på det sättet. Många av dem är avsedda att bli fria i sina sinnen och hjärtan.

Även om det verkar vara ganska mörkt, som ni har hört många gånger, så finns det tillfällen då ni måste gå igenom mörkret för att hitta ljuset inom er. Det gör ni alla. Och ju mer ni kan hålla er i en högre vibration trots alla runt omkring er som befinner sig i lägre vibrationer, på grund av den rädsla som sprider sig.

Men lägg märke till vad som händer: mörkrets krafter försöker sprida den rädslan, behålla den rädslan, förankra den rädslan på planeten. Men det fungerar inte längre för de allra flesta på planeten, för människorna på planeten. De, vad ni skulle säga, ”köper” det inte längre. För de börjar minnas. Inte till den grad som ni alla har gjort. Men de börjar känna att något stiger inom dem. En ny vibration stiger inom dem. Och det utlöser ett medvetet vetande om förändring inom dem, så att de inte längre känner rädslan. Vibrationen som höjs på så många platser i landet, raderar rädslan. Och mörkrets krafter försöker göra det de alltid gjort, genom att fortsätta skicka ut rädslan för att sprida den, men den faller för döva öron hos fler och fler människor. För de kommer inte att hålla sig kvar i rädslan längre, när de känner att kärleken stiger upp inom dem!

Kärlek kommer alltid att expandera bortom rädslan. Kärlek kommer alltid att övervinna rädsla. För där det finns ovillkorlig kärlek kan det inte finnas någon rädsla. Och rädslan är en del av illusionen här, 3D-illusionen. Men den har ingen plats i de högre vibrationsfrekvenserna, i de högre dimensionerna, dit ni alla går mot mer och mer. Fler och fler befinner sig i de högre vibrationerna, och faller tillbaka allt mer sällan. För när ni tittar på vad som händer i den tredimensionella illusionära världen, som jag sa tidigare, så köper ni det inte längre. Ni köper inte längre illusionen. För ni vet, när ni tittar på det, att det är en illusion.

Om ni nu tänker efter, som för tio år sedan, när vi sa att detta är en illusion, då sa många av er till er själva eller till era vänner och era nära och kära: ”Hur kan detta vara en illusion? Det här är verklighet.” Ni förstod inte vad vi pratade om. Men nu gör fler och fler av er det. Mer och mer av det kollektiva medvetandet på denna planet börjar förstå det. Och om det verkligen är en illusion, som ni har skapat, ni som ett kollektiv, precis som ett kollektiv, då kan ni ta bort den och skapa den verklighet ni vill ha

Och det är verkligen vad ni alla gör mer och mer: skapar det ni vill ha i era liv, oavsett om det är en förändring i förhållandet, eller en förändring i omgivningen, eller en förändring i jobbet, vad det än kan vara. Ni finner kraften inom er själva.

Jag-ÄR-medvetandet inom er själva säger: ”Inte mer! Jag kommer inte längre att hållas tillbaka av denna tredimensionella illusion! Jag kommer att göra mig fri. Och när jag befriar mig, känner kraften inom mig, då kan jag dela kraften utanför mig till andra, som är redo och villiga och ropar på att ljuset ska lysa inom dem också. Även om de kanske inte förstår vad det betyder just nu. De kanske inte förstår vad ljuset är annat än solljus, eller ljus från en lyktstolpe, eller vad det nu kan vara.

Men alla ni vet vad ljuset är. Alla ni vet. Och eftersom alla ni vet det, kan ni sprida den kunskapen om ljusets sanning inom oss alla.

Jag är Saint Germain, och jag lämnar er nu med frid och kärlek och delar ut den Violetta Flamman så att den fortsätter rensa bort den gamla programmeringen som inte längre behövs. För det är programmeringen som har fått er att hamna i denna illusion. Och det kommer att vara den nya programmering ni tillhandahåller som kommer att leda er in i den nya vibrationen, i det nya liv ni rör er mot.

Må Frid och kärlek vara med er alla.

 

 

EN SOM TJÄNAR (kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här. Shoshanna är här. Och vi är redo att fortsätta med denna show.

Inte den showen, inte illusionen, inte filmen som har skapats av er alla och som fortsätter att vara en del i den styrande processen från mörkrets krafter här, inte den showen. Utan showen som ni alla skapar tillsammans med oss ​​nu. Vi skapar allt detta tillsammans för att föra er till nästa medvetenhetsnivå inom er själva, och för att hålla er i det nya högre medvetandet, den nya högre vibrationsfrekvensen och för att stanna kvar där längre och längre, mer och mer, så att ni inte längre behöver falla tillbaka i illusionen, eller i alla fall inte lika mycket.

Vi vet att det är mycket svårt just nu med allt som händer i er värld, att hålla de högre vibrationerna 24 timmar om dygnet, eller det ni kallar ‘24/7’. Vi vet att det är väldigt svårt. Men vi ber er att inte gömma er i en grotta eller någon annanstan, där ni befinner er utanför illusionens rike. Ni måste hålla er inom illusionen, men inom den höja er över och stanna i de högre vibrationerna, trots att allt runt omkring er verkar röra sig mot lägre vibrationer. Vi säger nu att det inte är så. Det är bara illusionen som visar det. Och mörkrets krafter fortsätter att räkna med att ni kommer att förbli i illusionen. De själva vet till och med att det är en illusion. De vet. De skapade den. Och de vet att för att ni ska kunna bryta er ur denna illusion, så måste ni ta er ur rädslan. Så de gör allt de kan för att hålla kvar rädslan här, förankra den. Precis så som att ni alla gör allt ni kan för att förankra ljuset. Och ljuset kommer alltid att övervinna rädslan.

Så vi är redo nu för era frågor. Ni kan slå på ljudet på era telefoner om ni inte redan har gjort det. Om ni har några frågor så kommer vi att besvara dem. Finns det några frågor?

Gäst: Hälsningar. Jag skulle vilja veta hur sannolikheten ser ut för att denna händelse som nyligen dök upp angående att medierna, mobiltelefonmasterna, TV, internet, stängs av i några dagar, medan mediamaffian arresteras eller tas omhand. Jag vet att ni har berättat att vi behöver ha vatten och förnödenheter för några dagar, och att det kanske blir några dagar av mörker, och jag vill bara veta sannolikheten för det genom att ni tittar er kristallkula för de närmaste en eller två månaderna som gäller oss som ska gå igenom denna händelse. Tack så mycket.

OWS: Där fick du oss, tills dess du tog upp tidsramen med, ”en månad eller två”. Så fram till den tiden skulle vi säga att sannolikheten, som du frågar, är väldigt, väldigt hög, otroligt hög till och med. Men vi kommer inte till den punkt att vi ger en tidsram. För allt är i rörelse.

Allt förändras ständigt som en del av denna fantastiska plan. Planen går framåt precis som den behöver. Och alla är precis där ni behöver vara inom planen just nu. Så det finns ingen anledning att oroa sig för hur det händer, eller när det händer, utan bara veta om att det är på väg att hända. Arresteringar pågår. De mörka krafterna tas ur bilden. Och vi talar inte bara om de ni kallar hantlangarna, vi talar också om de blodlinjefamiljer som har haft kontrollen här under tusentals år; de håller också på att finna sig försvagade, och de kan inte längre åstadkomma någon förödelse, åstadkomma rädsla eller allt annat de vill. Ni förstår, de är de som för med sig rädslan här i detta land och i andra länder över hela världen, med era mandat, vacciner och bärandet av masker, och allt detta, de upptäcker nu att de begränsas i alla avseenden, fast tidigare trodde de att de kunde ha kontroll över hela planeten och styra allt.

De försökte ta kontroll över alla aspekter i ert samhälle, men de upptäcker nu att de förlorar snabbt. För Alliansen är mycket starkare än de här som försöker hålla fast och förankra rädslan här på planeten.

Det var inte alltid fallet när Archons var en mycket stor del av vad vi kallar de mörka krafterna, och bokstavligen kontrollerade de mörka krafterna här på planeten, men det gör de inte längre. Så de här som ni känner till av dessa på planeten de har blivit separerade från de som tidigare kontrollerade allt detta. Så Archons kontrollerar inte längre vad som sker. De som är kvar av de mörka krafterna är heller inte i kontroll. De arresteras nu. De har tagits ur bilden. Några har sänts till Centralsolen, för att återförenas.Till och med ni har kännedom om de olika individerna som också har tagits ur bilden. Vi kan nämna en eller två specifikt, men vi tänker inte göra det vid den här tidpunkten. Shoshanna har du något att tillägga här?

SHOSHANNA: (JoAnna’s Högre Själv, kanaliserat av JoAnna McConnell)

Vi vill dela, Kära Bror. Får vi det?

Gäst: Ja snälla gör det. Tack.

Shoshanna: Kära Bror, vi kommer att ge det svar du inte vill höra. Svaret på ditt dilemma är: sannolikheten för att något ska hända är alltid 100 procent.

De förmildrande faktorerna är tro och medvetande, förstår du. När man deltar i illusionen, kommer man att befinna sig i den.

Vi kommer att föreslå, att om du önskar att en högre medveten värld växer fram, då deltar de som önskar det på den nivån. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga. Det var en mycket stor jordbävning i Haiti för ett tag sedan, och jag hör att många, många människor har dött. Vad jag ville veta, förutom att skina ljus på dem som tecknade sig för att lämna planeten, var om det var en sista insats av kabalen i den djupa staten som skapade den, eller om det var en naturlig händelse?

OWS: Det är mycket svårt vid denna tidpunkt att fastställa om det är kabalen, Alliansen eller Jorden, Gaia själv, som skapar dessa händelser här. För det finns många olika vägar av uttryck som behöver komma ut.

Beträffande Jorden så måste hon andas. Hon måste åstadkomma eruptioner här och där för att rensa. Sedan har ni översvämningar, jordbävningar, vulkanutbrott och allt sådant tillsammans med olika stormar.

Men sedan finns det också stormar och översvämningar och jordbävningar, och alla dessa saker som skapas av kabalen, de mörka krafterna här, för de försöker återigen skapa rädsla bland befolkningen, så mycket de bara kan.

Men sedan finns också Alliansen som deltar i vissa fall när det gäller händelser som översvämningar och andra saker, för att förstöra många av de underjordiska tunnelsystemen.

Så det finns många händelser. Vi kan inte gå in på enskilda händelser här just nu. Men allt detta kommer till din vetskap vid en tidpunkt som inte är alltför långt borta vad vi kan se, där mer och mer sanning kommer att avslöjas. Och du kommer att ha ett svar på den frågan, liksom många andra frågor som du vid denna tidpunkt inte vill ställa ännu. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela. Kära syster, får vi det?

Gäst: Naturligtvis.

Shoshanna: Kära Syster, det är svårt att definiera utmaningarna på detta område av planeten. De som bor på dessa öar är oskyldiga. De är bland de vackraste och mest oskyldiga på er planet. Det är de som är vackrast och mest oskyldiga som bli utsatta, förstår du. Det är hur mörkret just nu begår illdåden på planeten. Men vi säger att för att höja detta område som ofta attackeras, så behöver ni be för dessa vackra oskyldiga människor, och lyfta dem i era böner varje dag. Namaste.

OWS: Och kom ihåg att de ödmjuka ska ärva Jorden.

Gäst: Tack.

OWS: Finns det andra frågor här? Någon ytterligare?

Gäst: En fråga till, om jag får. Jag vill veta om det blir en förbättrad positiv aspekt av att vara på plats i några av dessa länder, för att förmedla ljus genom att vara fysiskt närvarande, gentemot att bara skicka ljus till dem under meditation? Tack.

OWS: En helt underbar fråga, och vi kan svara så här: det blir som du tror. Om du tror att det är bättre att vara där personligen, så medför det mer aktivering av ljuset. Men om du tror att du tror att du kan göra det var som helst, så blir det samma sak. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela om detta. Får vi det, Kära Bror?

Gäst: Ja verkligen. Tack.

Shoshanna: Kära Bror, varje varelse har ett uppdrag, förstår du. Ett varierat uppdrag. Och ofta kallas någon till en annan del av planeten för att fortsätta så frön av sitt uppdrag. Så du måste själv bestämma dig för att lyssna på din vägledning, som En Som Tjänar har sagt, och besluta dig för om det är så du vill delta i ditt uppdrag.

Vi kommer att säga att hopplöshet florerar på många områden på er planet. Och när en individ ger hopp till det området, sker det alltid en upplyftning av mänskligheten, förstår du. Så fysisk anslutning är lika mycket värd som en känslomässig anslutning. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här innan vi släpper kanalen? Vi hör två frågor, ja? Vi tar en här i rummet först och sedan den i samtalet.

Gäst: Jag har en fråga angående att jag inte är klar över mitt uppdrag, och hur jag får veta mer om det. Och kommer det att bli ett fullständigt avslöjande för att övertyga människor om vad som verkligen händer?

OWS: Vi kommer att svara på den andra frågan först. Det kommer helt säkert att bli ett fullständigt avslöjande, men det kommer bara för de som är redo att höra det, att höra sanningen. Det kommer att vara många som hör det men kommer att vända sig bort från det, precis som de gör nu vid den här punkten, då de hör er tala om några av dessa sanningar, men de vänder dövörat till och går tillbaka till sin programmering, propagandan, förstår du?

Men det kommer dock att finnas de som kommer att höra det som kommer ut, särskilt när de hör det genom media. Inte de media ni har nu, utan de nya medierna som kommer att ta över här. Det håller redan på att göra det. Och när det kommer ut, när det gäller ert system för utsändning, (vi tror att det är EBS, Emergency Broadcast System), när det avslöjas kommer många som sov att börja vakna mer och mer. Det är syftet med detta. Okej?

Och nu till din första del av frågan om just ditt uppdrag, så kan vi inte ge dig det, men du kan ta emot det inom dig själv genom att be om det. Be och du ska få, förstår du? Men du måste be om det. Och när du ber om det så måste du lyssna. Och när du lyssnar kommer det inte nödvändigtvis att komma i form av en tanke, även om det kan det. Det kan vara något du leds till. Det kan vara en situation du förs in i som avslöjar svaret för dig, och visar dig vad ditt uppdrag är.

Men vi kommer att berätta för dig, att du just nu är i det uppdraget. Du är redan i den delen av det, bara genom att vara här i den här processen, här på detta samtal, bara genom att till och med vara medveten om att du har ett uppdrag.

Hur många människor är det som inte ens tänker i de termerna! De tror inte att de har ett uppdrag. De kanske undrar vad deras syfte är, men bryr sig inte särskilt mycket. De bara fortsätter med sitt liv, dag efter dag. Och det är inget fel med det, för om de lever i nuet, vilket är vad vi säger till er alla hela tiden, lev i nuet, då lever ni i ert uppdrag just nu. Okej? Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Ja det har vi.

OWS: Ja?

Shoshanna: Vi vill dela, Kära Bror, får vi det?

Gäst: Gör det.

Shoshanna: Kära Bror, varje liv är ett pussel. Varje varelse har ett pussel att slutföra, förstår du. Nu måste du acceptera att detta är verkligheten i denna fysiska upplevelse som du har här på denna planet. Att du, liksom var och en som finns närvarande på denna planet, har fått ett pussel. Vissa tar aldrig ut det ur lådan! Vissa försöker aldrig ens sätta ihop det, förstår du. Men så är verkligheten på denna planet.

För att få klarhet så måste du ta pusslet ur lådan och börja lägga det. Nu kommer vi att fråga dig, när du lägger ett pussel, gör det det av sig själv? Nej! Du måste lägga varje bit på plats. Det är ett jobb, förstår du. Vissa tänker och tänker och tänker och tänker och tänker på hur de ska göra, och vissa gör det bara. Klarhet kommer genom i handling, inte genom tanken. Namaste.

OWS: Underbart.

Gäst: Ja. Tack.

OWS: Och den andra är en fråga via telefon.

Gäst: Ja. Jag fick höra förra året att spenat förkalkar tallkottkörteln som fluor gör, men jag kan inte hitta någon information om det. Kan ni berätta om det?

OWS: Sa du att fluor hjälper eller inte hjälper tallkottkörtel?

Gäst: Nej, nej. Nej, det förkalkar den. Jag fick också veta att spenat förkalkar den. Men är det sant?

OWS: Vi skulle säga nej till den första delen. Spenat är en grönsak, en grön grönsak. Och det ger många olika näringsämnen och vitaminer, mineraler, allt detta som kroppen behöver. Så hur skulle något som kommer från naturen vara skadligt för dig?

Nu till den andra delen, fluor, kommer inte från naturen, förstår du. Det är, som vi kommer att säga, en biprodukt, något som kabalen har använt i syfte att förkalka tallkottkörteln och fördumma folket, förstår du? Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Vi kan erbjuda vårt perspektiv på detta. Vill du att vi ska göra det, Kära Syster?

Gäst: Ja tack.

Shoshanna: Kära syster, hur vill du implementera din tallkottkörtel?

Gäst: Jag vet inte. Jag har försökt.

Shoshanna: När du försöker Kära Syster, vad försöker du göra?

Gäst: Detoxa mitt system. Meditera.

Shoshanna: Kära syster, målet här är att leva med ovillkorlig kärlek i ditt hjärta. Det kommer att avgifta din tallkottkörtel. Ju mer du förkroppsligar kärlek, ju mer du förkroppsligar ljus, ju mer vänlighet du visar mot din medmänniska, ju mer medkänsla du har, desto mer är du till tjänst för andra, och då kommer tallkottkörteln att aktivera sig själv. Namaste.

OWS: Vi vill fortsätta här med att ju mer du använder din visualiseringsförmåga, kommer också att återaktivera din tallkottkörteln mer och mer. Visualisering leder till högre uttryck i din tallkottkörteln.

Shoshanna: Får vi fortsätta en stund till, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Ljusvarelse, för att åstadkomma något så måste man veta vad de försöker åstadkomma. Du måste ha ett mål i åtanke. Körteln du kallar ”tallkottkörtel” är länken till din själ. Det är länken till det Gudomliga. Varje gång du försöker avkalka, avgifta, aktivera, så måste du inse att denna körtel är den heligaste av alla för att nå din egen gudomlighet, och du måste ha det i åtanke när du bearbetar dina processer för att aktivera denna körtel. Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några fler frågor här innan vi släpper kanalen? Nej? Har du något avskedsmeddelande, Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill säga att vi vet att ni blir vägledda hela tiden. Förstå att ni måste placera pusselbiten i pusslet framför er när ni går framåt, för det är allt ni kommer att få och vara nöjda med, för då rör ni er på er resa, och ni kommer att lyckas med er yttersta önskan om att stiga upp. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och vi skulle bara säga här, fortsätt att vara i nuet så mycket ni kan. Och befinn er i de högre vibrationerna och förbli utanför illusionen som dyker upp runt omkring er. Men kom ihåg, det är bara en illusion, en show. Och denna show kommer att få ett anmärkningsvärt slut, när allt detta har sagts och gjorts.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.

”Believing is seeing!”

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...