James Gilliland, 7 augusti 2017

James Gilliland, 7 augusti 2017

Solen samarbetar med Jorden i dess önskan att stiga upp (ascend). Det är som om hela Multiuniversum står bakom denna händelse. Vi lever i spännande tider. Kom bara ihåg att ni köpte denna E-biljett och Gudarna/Gudinnorna gör inte tråkiga saker. Ni kommer att bli uppmanade att göra er del.

James Gilliland

Det ser ut som om vi kommer att få en ordentlig åktur. Enligt Hjärtats Matematik och dess observatörer har Jordens magnetfält fyrdubblats. Shumanresonansen har hoppat från sin normala 7 hertz till 200 vid påsk och vidare till 530 hertz de senaste dagarna. Uppenbarligen har det skett ett gudomligt ingripande på Jorden, inte bara i skyddsnätet utan också i vibrationshöjningen.

Uppvaknings- och läkningsprocessen är i full gång. Vi bevittnar slutet av en tyrannisk era och början på en helt ny ålder. Det är profetiorna som håller på att uppenbara sig. Det drakoniska rutnätet, eller det arkoniska rutnätet som en del kallar det, håller på att kollapsa. Ett nytt femdimensionellt rutnät pressar på för att ta dess plats. Det är vad Mayafolket hänvisar till som den nionde vågen eller enhetsmedvetandet. Allt som inte är energetiskt i harmoni med dessa nya energier, kommer antingen att transformeras eller falla bort.

Allt som inte är linje med Universell Lag, som ofta kallas Universell Fred, Broder/Syster Kärlek, Individuell Frihet och Välstånd för Alla, kommer att implodera av sig själv. Den globala återuppbyggnaden är en del av denna process, och ett steg mot en civilisation som lever i överflöd utan pengar. Det här är så svårt för vissa människor att förstå, därför att leva under det drakoniska systemet där planerat föråldrande, fabricerad brist och lusten för makt, rikedom och ohämmad girighet av eliten, har varit mycket svårt.

Vi står vid en vändpunkt – deras kontraktstid är ute och de har avlägsnats tillsammans med deras osynlige marionettmästare. Det kommer att ske många uppvakningar, människor i alla samhällskikt kommer att komma ihåg ett annat sätt att leva i harmoni med varandra och med naturen.

Minnen från tidigare liv kommer att dyka upp. Många av er har levt liv på andra dimensionella plan, andra civilisationer som Plejaderna, Orion, Sirius, Andromeda, Arkturus och många andra planeter. De var mycket avancerade kulturer. Dessa minnen håller på att komma fram. Det är dags att vakna upp, komma ihåg och agera!

Ni kom inte hit för att bli absorberade av ett mycket sjukt samhälle. Ni kom hit för att förändra det. Ni är inte ensamma, och det kommer att bli en stor återförening tillsammans med Stjärnnationerna, varav en del återvänder, medan många av dem alltid har varit här. Det är en del av processen. De är mänsklighetens stora familj.

Nu är det dags att välja den Universella Lagen, anamma samma principer, förena oss och inte längre delta i något som kan skada mänskligheten och Jorden. Vi går in i en tid av omedelbar karma, tiden mellan handling och reaktion ökar exponentiellt. Vi har inte längre råd med lyxen att leva i förnekelse och skylla på andra.

Det här är dagar av personligt ansvar, ansvarsskyldighet och att släppa det förflutna. Kärleken är den ultimata kraften i Universum och kärlek helar. Motstånd mot kärlek kan vara ganska obekvämt.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

www.eceti.org
www.bbsradio.com
www.privateinvitationeceti.com

Du gillar kanske också...