Franciskus via Beatrice Madsen, 8 oktober, 2018

Franciskus  via   Beatrice Madsen   181008

Käraste bröder och systrar, det är med sådan djup glädje jag tar kontakt med er på detta medvetandeplan igen. Många, många av er har jag träffat i tidigare inkarnationer och endel av er på andra plan än det jordiska.

Ja, sant vi är på väg upp i vibration och det är inget nöjesfält att göra denna resa och/ eller stå i förtruppen. Kära bröder/systrar detta gör ont. Det gör ont och det är fantastiskt på en och samma gång. Se er som fjärilar som vecklas ut ur sin puppa. Titta rent reellt på den fjärils-processen som ni kan se på en av alla era medier. Förstår ni att det är en mycket, mycket stor process.

Att lämna det gamla larvstadiet och komma ut såsom en fullständig skönhet. Känna att man har ”vingar”, stora ,vackra eller mindre snabba. Vingarna har mönster och färger du inte visste att du hade, starka färger och grå murriga allt efter din personlighet, alla lika mycket värda. Du vecklar ut dem och de måste torka och anpassa sig efter sitt nya klimat och sedan,som nyfödd, lite förvirrad så lättar du och inser att du kan flyga.

Tänk på fjärilen kära systrar och bröder, tänk på hur hon sitter i trädet och tittar på sin efterlämnade larvkropp. Där i den var jag nyss tänker hon, i den tog jag mig fram med möda, kände varje kantig sten och vart barr. Jag såg inte mycket, utan jag stretade på i min tunga kropp. Det var jag då men det är jag NU. Hon har inte behövt fysiskt dö, utan hon går igenom denna process i livet. Detta är ni systrar och bröder, detta är ni. Larven är er tredje densitet och fjärilen er femte. Fjärilen människan som inser att hon är multidimensionell och tillsammans med andra vingförsedda varelser. Larven kunde inte se det. Han kunde möjligen bli uppäten, precis som ni var/är lättare offer för rovdjur i er tredje densitet. Nu såsom själsliga fjärilar, kan ni lyfta när rovdjuret vill ha er själ. För rovdjuret kan inte flyga. Du broder,du syster lyfter med din hjärtekraft och ditt ljus, du lyfter och hälsar att jag är ledsen kära rovdjur men jag tjänar inte längre som din föda. Nu måste jag få leva i de högre sfärerna och du får ta dig till sällare jaktmarker. Du kan titta på rovdjuret från en trädtopp med sorg och medlidande. Du vet hur tungt han har det därnere i sin frustration och av ditt ljus och din oräddhet krymper han till en storlek av en fingerborg, om än fortfaramde rasande över att han inte kan äta upp dig. Älskade broder och syster jag vill prata mer med dig och kommer tillbaka, men jag står i kön.

Er högtidliga, kärleksfulla medbroder Fransickus.

Du gillar kanske också...