”Frånkoppling” Intel SITREP 21 februari, 2017, 02:00 EST

”Frånkoppling”

Intel SITREP

21 februari, 2017, 02:00 EST

De ordspråksmässiga geopolitiska, militära, diplomatiska och finansiella stickpropparna blev alla frånkopplade under veckoslutet.

Kabalen befinner sig officiellt frånkopplad från livsuppehållande stöd. De har kopplats från sin anknytning kan man säga.

Den mängd syre som kan ha stannat kvar i deras lungor trycktes – direkt – ut genom ett hårt slag i magen och deras andningsapparater avlägsnades – också omedelbart – tillika under veckoslutet.

Flera slutliga och avgörande dödsstötar genomfördes, framgångsrikt, i synnerhet vid Förenta Nationerna, inom Knesset samt i vår egen Kongress i USA.

Ackumuleringen av dessa stötar lämnar inget val utom total kapitulation eller ett totalt utplånande av de återstående ledarna inom Kabalen – och i en snabbast möjlig följd.

Ordspråket: ”Om ni vill ha fred, rusta er för krig” har aldrig varit så rättvisande, med tanke på vad som har skett bara under de senaste dagarna. Man drog bort plåstret från folkgrupper.

Det inkluderar Europeiska Unionen, NATO, en Fred i Europa och Mellanöstern – eftersom alla tydligt valdes ut utan ytterligare diskussion. Anpassa er eller dö. Så må det bli.

För er information: Obama fanns med i både planerandet och implementerandet. Det visar sig att han lade ut en massa ”fällor” innan han lämnade sitt ämbete i november. Liberaler, gläd er!

Putin låter nu flyktingar från Ukraina ta sig in i Ryssland så att de inte ska dö från endera hypotermi eller svält, för den humanitära situationen i Donetsk och Luhansk kommer att växa sig så stor att Förenta Nationerna blir tvungna till att stiga in och tillhandahålla hjälp à la Syrien.

Kina och Sydkorea är fullt upptagna med att förbereda sig för miljoner av flyktingar som kommer att strömma ut från Nordkorea efter att den ekonomin kollapsar, på grund av att Kina inte längre köper kol från Nordkorea – vilket i grund och botten utgjorde deras ekonomi.

En liten sidokommentar: Nordkorea var en nation skapad av Rothschild, den bröts ut ur ett enat Korea år 1945 efter förlust i andra världskriget (mycket likt hur Israel togs från Palestina år 1948); och Nordkorea användes till att genomgå tester för nationella programteorier i ”mind control”, tankestyrning, på en hel befolkning från ursprungsländerna . . . utan begränsningar.

Tala om att vara sovande!

Den stora, stora majoriteten av nordkoreanerna är både fullständigt utarmade och absolut omedvetna om vad som verkligen sker i världen, eller hur långt människorna har utvecklats alltsedan 50-och 60-talen, när majoriteten av deras nations infrastruktur byggdes upp.

De vet bara vad de har fått höra, vilket inte var mycket och det var fullständigt osant. Så ledsamt. Ändå fantastiskt på något sätt. Säkerligen mycket som i ’The Truman Show’– (en vanföreställning).

En del riktigt saftiga grejer kommer ännu att rasa, så jag håller av diskreta skäl inne med dem; men saker som ni i sanning inte vill veta, ändå skulle ni hålla med om att det behöver fås ett slut på denna avskyvärda, mänsklighetens fiende under flera generationer (även kallad kabalen).

När detta har blivit sagt, så genomfördes den första vågen av de slutliga militärinsatserna och attack-anfallen (i det stora hela) framgångsrikt. Och känslan är nu att patienten (kabalen) har blivit så dödligt sårad att den för närvarande förblöder och döden är nära förestående.

Vi får just nu bevittna de slutliga kabal-ögonblicken av betydelse när detta bläckfiskliknande monster med skenbart oändliga tentakler tillbringar sin tid i livets slut på hospice.

Kom ihåg denna bedömning när ni följer massmedia – den kommer att kristallisera ut era vaga slutsatser och hjälpa er att skilja på sanning från fantasi.

Vad gäller era valutor, så finns det tre strategier för återinlösen: Dinar (volym), ZIM (specialitet) och allt annat (offentlig).

Alla privata och offentliga strategier kommer att aktiveras och utnyttjas vid någon tidpunkt i februari månad.

På marken har National Gardets trupper kallats in och placerats ut specifikt för frisläppandet av RV.

Från luften används drönare för att bevaka vägarna och växlingscentralerna.

Datum och tidpunkt för frisläppandet sitter fortfarande hos General Dunford. Man känner inte till vilket han föredrar annat än en ”nattlig” utrullning.

Oroa er inte över NDA (sekretessavtal) om ni inte ber om en strukturerad utbetalningsöverenskommelse (vilket i sig för med sig ett sekretessavtal).

De behandlar oss alla i grund och botten som lotterivinnare.

Ta antingen en mindre klumpsumma som betalas med en gång och ha fullständig frihet, eller skriv på för ett större belopp med en årlig utbetalning och lär er att leva på ett mer diskret sätt.

Det förekommer till en början ingen inväxlingsskatt med vilketdera tillvägagångssättet ni än väljer.

Tvångsåterbetalning gäller bara om ni använder dessa pengar för att skada andra – så de flesta behöver inte oroa sig över sådant.

Som ett resultat av dessa tre strategier, så kommer de öppnande kurserna att vara mycket höga, med suveräna kurser som svävar precis utanför tabellerna – om ni kände till dem eller önskade dem för er finansiering av era projekt. De flesta kommer inte att göra det – vilket är ok. Men några gör det – så kör på det!

Denna händelse är verkligen vad Gamla Testamentet talade om som ett ”jubileum”.

Vilken bisarr och underbar resa!

Gud är med oss.

EN SEGER FÖR LJUSET!

Dinar Chronicles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...