Saint Germain via James McConnell, 19 februari, 2017

Saint Germain

via James McConnell

19 februari, 2017

Jag är “St.Germain”.

Jag är ofta med i denna grupp; det är ofta som jag kan tillkännage min närvaro. Det är så viktigt att erbjuda er detta fortlöpande program, denna ständiga process i vilken vi har arbetat med er. När vi arbetar med er, så arbetar ni med andra. När vi delar med oss till er, så delar ni med andra.

Det är så här som allting sker. Allt sker av en anledning. Allting som ni är medvetna om, allt som ni talade om i er diskussion. Som ni flera gånger tidigare har fått höra, så har allting blivit planerat. Ingenting här sker av en tillfällighet.

Ni själva skapar hela processen. Som ni flera gånger tidigare har fått höra, så skulle här inte finnas någon process. Men tack vare alla er som håller på att vakna upp, och fortfarande kommer att vakna upp, tack vare alla er är detta möjligt.

Så vi arbetar med er, vi arbetar tätt tillsammans med er. Vissa arbetar vi mycket nära med, mer individuellt med er. Mer än ni någonsin kan inse. Många gånger viskar vi i era öron. Många gånger delar vi med oss till er och ni hör inte viskningarna. Fast de finns där i alla fall, informationen finns där. Den kommer in i er. Den blir en del av er. Er medvetenhet ökar på flera olika sätt. Den gamla programmeringen viker undan för många av er, de flesta av er. Många av er rör er bortom det gamla paradigmet och omfamnar det nya, den nya gryningen som vi nu står inför.

Jag säger ”vi” för det är inte bara ni som genomgår denna Uppstigningsprocess, för även vi gör det. Vi alla rör oss in till våra högre vibrationer på olika sätt. Allting är rörelse. I livet förekommer mycket lite stagnation. Vi fortsätter gå framåt precis som ni fortsätter gå framåt. När vi hjälper er, så hjälper ni oss.

Ni har flera gånger fått höra att saker och ting förändras eller är på väg att förändras. Eller ni tänker ofta på ordet ”snart” och det blir ofta förmedlat till er. Men jag, ”St. Germain” var med er. Jag var en av er i många livstider. Till och med de som befinner sig i detta rum eller i detta telefonsamtal eller som läser dessa ord, har varit med mig och jag med er i tidigare livstider. Vi har tillsammans delat bröd, vi har tillsammans delat vin. Det kommer vi att göra igen.

När tiderna framskrider är många förändringar i färd med att veckla ut sig. Diverse tillkännagivanden kommer att komma fram. Många sanningar som har hållits dolda bakom kulisserna, bakom slöjan, kommer att komma fram, de kommer att bli kända. Många kommer att bli chockerade av dessa sanningar.

De av er som har hunnit vänja er vid dessa energier, och som har arbetat med dem, kommer att vara redo att ta emot nyheterna, redo att ta emot de många sanningarna. Inget kan nu hejda det. Det är en tsunami som är på väg att slå igenom och ni har flera gånger fått höra denna jämförelse. Det är denna jämförelse som passar in här.

När tsunamin rör sig över landet fortsätter den att öka i styrka och sveper undan allt i sin väg. Detta är sanningens tsunami, kärlekens tsunami, som rör sig framåt. Den uppenbaras på många olika sätt, i många olika former. Sanningen blir avslöjad från alla olika vinklar.

Även den gällande den Nya Republiken, på det sättet som att den inte på en lång tid har funnits med er. Men den Nya Republiken kommer att bli vad den var ägnad att vara. Ni kommer att ta del i att föra samman detta. En del i att dela med alla dem som finns därute och som ännu inte är medvetna om dessa förändringar. Som ännu inte är medvetna om de sanningar som ska komma ut. Vi finns där för att hjälpa till att meddela dem. Att hjälpa dem förstå. Att hjälpa dem växa precis som ni har vuxit i er medvetenhet, i insikt.

Mina bröder, mina systrar, ha tillit till er själva. Ha tillit till allt som är på väg. Ha tillit till allt som sker inombords. Allting existerar av en anledning. Allt handlar om att explodera inom er sfär, inom er vision, inom ert vetande.

Jag är ”St. Germain” och jag lämnar er nu men jag lämnar er bara tillfälligt. Jag vill att ni ska veta att jag, i likhet med många andra, alltid finns här med er. Vi är bara en viskning bort, från att komma till full förståelse och insikt.

All min frid och kärlek vare med er när ni fortsätter att arbeta med existensens Violetta Flamma, hälsans flamma.

 

http://sananda.website/saint-germain-via-james-mcconnell-february-19th-2017/

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...