Frid är Skaparens tempo av Gillian MacBeth-Louthan, mars 1

Frid är Skaparens tempo
av Gillian MacBeth-Louthan, mars 1

 

http://www.thequantumawakening.com/

När ni känner er pressade och överväldigade av er värld, fokusera då omedelbart på det ni älskar. Använd vibrationen från det ni älskar (oavsett om det är en blomma, en sång, ett barn, en valp, ett skratt, ett minne) och placera den vibrationen i det som ger er sorg och orsakar smärta. Kärleken kommer att ändra det molekylära innehållet i upplevelsen. Inneslut essensen av kärleken i det som gör er sorgsna. Som när en regnbåge syns efter en väldig storm, leta efter välsignelsen. Skifta molekylerna. Det ni ser som en vägspärr är bara ett personligt molekylärt tillkännagivande som ännu inte har växlats in till ett tillstånd av nåd.

Ni är dirigenterna och ledarna för konserterna i era liv. Det är Mängden av vibrationerna från kärleken som kan ta bort hinder och flytta berg. Ingenting är omöjligt när ni dränker den med levande energi av kärlek. Tillkalla omedelbart energin av nåd för något som skadar er. Överlämna det till Gudomligheten inom er själva. Nåd är en lättare fluffigare energi och ni kommer att känna er lyfta omedelbart.

Skifta om allt som verkar vara ett hinder. När något retar er, träna er själva omedelbart att tänka på sådant som ger er glädje, eller någon som ni älskar och fokusera sedan åter energin av ilska till en högre vibration. Ni kommer att bryta ner Jerikos murar med ljudet från ert hjärta och kärlekens röst.

Ni tillåts inte lyxen av att ge upp av något eller någon, särskilt inte av er själva

I denna tid med många himmelska anpassningar, och dimensionella potentialer – ber vi er att inte ta samma väg som ni alltid har tagit. Gå bortom gränserna som en gång höll er som tillfångatagna åskådare i en mycket liten teatersalong en kvadrat bort från spillrorna av det förflutna. Ni är mycket mer än vad ni någonsin har kunnat förstå eller uppskatta.

När ni önskar ett visst utfall, börjar önskan att växa i era egna energifält. Om ni vacklar i tanken med tvivel, eller någon form av rädsla – så ”gör den sorti” från jorden och gå in i ett annat möjligt universum, där ni också existerar.

Ni har förmågan att skapa exakt vad ni önskar genom att hålla det i fokus, i visshet och i vetande. Så fort ni ger upp, lämnar det på minuten er värld och går in i en annan, där den lever lyckligt alla dagar. Förstår ni inte att en enda molekyl av tvivel kan bli ett dödligt giftigt vapen när ni försöker skapa ett önskat resultat. Svep er runt era skapelser/ manifestationer, som en mor som skyddar sina barn. Låt ingen önskan om skada komma till dessa nyfödda, håll dem i säkerhet tills de är gamla nog att stå på egna ben.

Ni tillåts inte lyxen att ge upp om något eller någon, särskilt inte er själva. Så snart ni ger upp något, lämnar det ert liv, er nuvarande dimension och går in i en annan. Därför ber vi er att hålla kvar visionen om vad det är ni söker. Tiden kollapsar när Rymden expanderar. Behåll fokusen och tron tillräckligt länge för att få hit det. Förnya tron, Förnya vetskapen, och låt inte någon skaka er tro.

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

 

Du gillar kanske också...