Ljusets Kraft Inom Mig av Christine Meleriessee Hayden 1 mars

Ljusets Kraft Inom Mig
av Christine Meleriessee Hayden 1 mars 2016
Dekret

Jag reser till den Gyllene Eteriska Staden,
Av MauproLianTianTiah som ligger ovanför Rumänien;
Det är en stad med hög vibrations-essens,
Som gör det möjligt för mig att helt införliva den Vibrations-Essens jag önskar.
Jag går in i staden med dess vackra landskap,
Jag ser att det finns många berg,
Med dalar inbäddade längs Sjögudinnan.
I fjärran kan jag föreställa mig Templet av Alltet,
Där Helios och Vesta som är Chohanerna av den 13:e Strålen,
Förkroppsligar sin energi genom hela staden.
Idag arbetar jag med Solguden RA,
Jag är verkligen exalterad,
Jag har försökt att tända Balans-elementet,
Inom mina Emotionella och Mentala kroppar.
Jag går längs en gräsbevuxen stig,
Den ligger inbäddad med bergen på båda sidor,
Jag ser den Violetta Rosa varelsen emitterad genom Solens Strålar.
Jag möter Solguden RA,
Han sträcker sig ut för att röra min hand,
Jag känner den uppfriskande energin,
Svalla upp i min arm,
Cirkulera i mitt Hjärta.
Han berättar att vi har en speciell resa planerad,
Jag kommer att gå längs klipporna och underverken hos denna stad,
Som representerar Ljusets Kraft som finns inom oss alla.
Medan vi går tillsammans,
Börjar jag känna förändringarna flöda inom mig,
Mina vibrationsnivåer skiftar på ett sätt som är balanserande för mitt system.
Han uppmanar mig att vara tyst när vi går,
Jag ser skönheten som finns här i denna stad,
Jag börjar nu se skönheten i mig själv antändas.
Jag går, jag känner och nu kan jag uttrycka,
Att jag lär mig att högre vibration,
Är bara ett ögonblick i mitt andetag,
Genom mitt Hjärta,
Och ner i mina fötter.
Jag lär mig nu vad RA har visat mig,
Medan jag fortsätter min resa,
I att lära mig mer om mig,
Och hur mitt fysiska jag kommer att acceptera Gudomen av Ljus,
Den ÄR JAG.
JAG ÄR den JAG ÄR den JAG ÄR

Den Gyllene Staden av MauproLianTianTiah ligger ovanför Rumänien och representerar den 13:e Strålen av Vibrations-Kommunikation. Den är också känd som STADEN AV ALLTINGS LJUS.
Denna gyllene stad representerar förmågan att röra sig genom tidigare tidslinjer som har bildats med hjälp av mörker och nu förflyttas in i essensen av Ljus som vi alla är en del av inom det Gudomliga Medvetandet av Enhet.

Vibrerande Kommunikation är den 13:e Strålen inom den Violetta-Rosa Flamman. Den guidas av Varelserna Helios & Vesta, vår Sols Logii, och Solguden RA.
RA
är den forntida Egyptiska Solguden. Han blev en stor gudom i forntida Egyptiska religionen och identifierades i första hand med middagssolen. RA hjälpte till med bildandet av eviga varelser som går in i en materiell existens. Han upprättade utformningen av rösten, som är mekanismen med frekvenserna, som vi som en art har möjlighet att framställa och förfoga över. Rösten tar tanken och omvandlar den till en fysisk vibration.
Helios och Vesta är våra Gudomliga föräldrar i hjärtat av detta Solsystem. De vistas i Hjärtat av solen, och tjänar tillsammans med Sol-Hierarkierna. Den dominerande kvaliteten hos Helios är belysning medan essensen av Vesta är Sanning. Gudsmedvetandet av Helios och Vesta reglerar solens aktivitet och upprätthåller vårt fysiska solsystem medan de styr den andliga utvecklingen hos varje planet. Vi kan visualisera solstormarna som kommer från solen som direkt ljusstrålning från hjärtat av Helios och Vesta, vilket driver oss att höja vårt medvetande till nya nivåer av kärlek, visdom, gudomligt bemyndigande och självinsikt som för vårt planetariska hem närmare och närmare till solmedvetenhet.
Speciella egenskaper inkluderar: Att tillåta att Expansionen av de Högre Vibrationerna får vara det huvudsakliga fokuset inom den fysiska kroppen genom Hals-Chakrat; Kommunikation kommer från vibrationsenergierna i rösten, som kan vara en högre frekvens, eller så kan det avse vokaliseringen av högre kunskap som delas med rösten.

Aspekter av Vibrations-Kommunikation:  

  • Arbeta med vibrationsfrekvensen för kommunikation;
  • Expansion inom sitt jag för att träna dessa element med andra som i vänskap, gå framåt och nätverkande;
  • Använda den Rosa-Violett strålen för att förvandla och omvandla sin situation, tankar, delar som inte passar in i den multi-dimensionella verkligheten, vilket skapar Healing;
  • Hjälper en person att helt fokusera på vad som är viktigt genom att känna vibrationsfrekvenserna och skapar därmed ansvar inom Servicearbete, Lagarbete och antänder djup passion;
  • Frekvensen hos Helios och Vestas Sol, tillsammans med Solguden RA, kommer att antändas inom ens Väsen för att minnas deras helhet av existens, så som det var i början;
  • Möjligheten att få tillgång till vibrationer och frekvenser för att materialisera och de-materialisera föremål, livssituation och alla önskade manifestationer;
  • Första stadierna av teleportering och få tillgång till interdimensionella resor.

On Wednesday evenings Walking Terra Christa holds their weekly New Earth Consciousness-Circle of Light Class in which we travel to one of the Golden Etheric Cities.  Walking Terra Christa provides many options to participate in their weekly teachings with an affordable rate for all indivinials.  You can become a Student by participating in the LIVE teachings and be part of our mentoring program OR participate in our Partner/Membership Program while experiencing the teachings on your own time via the recordings.

© 2016 The Walking Terra Christa Academy of New Earth Mastery. WalkingTerraChrista.com by Rev. Christine Meleriessee Hayden and Rev. J. Michael Hayden (Ara). Use for commercial websites, blogs and any printed or written reproniction requires written permission. Rights are granted to repost this information electronically on your non-commercial website or blog as long as you include this copyright statement and the referral links below to stay informed and share our messages:

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...