Horus via Nancy Tate, 13 maj, 2017

Horus, 13 maj 2017

Via Nancy Tate

 

 Om ni alla skulle gripa er an er uppgift och göra en förändring eller två som kändes bra, då skulle ni vara på en plats som ger er en bra känsla av vad ert liv handlar om just nu. Det handlar om att vara sann mot er själva och ha en bra mall till er berättelse.

När det gäller resten av berättelsen finns det en händelse som kommer att ta fram det bästa sättet att leva som ni har känt till, sedan ni kom till den här planeten. Jag talar om återföreningen med er själva, och de tider av godhet som ni kommer att skapa och känna i varje ögonblick. Det är dags för det gamla att avslutas och för det nya att ta vid.

Jag är med er nu för att uppmuntra er att följa ert hjärta och er intuition, som kommer att ge er det bästa av livets goda i varje ögonblick. Om något kommer upp, från ett beslut ni har tagit som kanske inte var så bra, se det då som ett sätt att kunna avgöra hur nästa beslut kommer att vara. Det är en äkta kärleksresa som ligger framför er. Gör den resan med era egna riktlinjer, även om de kanske matchar andras. De är då i harmoni och i skapelsens flöde.

Det här är bara ett av de samtal som jag vill dela med er idag. När vi alla fortsätter vår resa, kommer vi att korsa varandras väg och le, kramas, umgås och till och med resa tillsammans på vissa sträckor. Det är dags för oss alla att först och främst gå vår egen väg i de energier som känns rätt för oss, och sedan gå vidare med andra som finns i våra liv.

Jag är Horus och jag är med er idag för att medföra en ny början för oss alla tillsammans. Vi är Ett i den Kärlek som vi alla delar. Jag lever i frid, glädje och i Kärlek med er alla. Fortsätt er resa i kärnan av ert sanna Jag! Kärlek är allt som finns.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...