Den Galaktiska Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 15 november 2020

 

Den Galaktiska Ljusfederationen genom Blossom Goodchild, 15 november 2020

15 november 2020

(https://blossomgoodchild.com/15th-november/)

God morgon mina vänner. Varthän, härifrån?

God morgon till dig och var och en, Blossom. Härifrån tar vi ytterligare ett andetag och sedan ytterligare ett och sedan ytterligare … och inom varje andetag som tas, skickar du KÄRLEKEN SOM ÄR ALLT … INOM ALLT … in i ditt Hjärta.

På det här sättet, även om det finns saker som inte verkar ha ett jota av Kärlek inom sig … ändå vet de som är vakna annat … tar du in i ditt Hjärta KÄRLEKEN som FINNS där … inom det som ser ut som det inte är det.

Mycket anstöt har tagits av att din Livserfarenhet kallas ett Spel … att du lever i ett spel … är det inte så?

Ja, blev förödmjukad för många år sedan när jag först hörde detta.

Ändå ber vi er att hålla fast vid det som ett sätt att se er själva genom dessa mycket förvirrande tider.

Ibland används (i spel) strategier för att förvirra motståndaren och under ett tag kan man inte se en väg ” runt ” dessa ” tillstånd ”, men när tärningarna kastas och spelarna använder andra taktiker än de ursprungligen hade planerat …verkar det än en gång, finnas Ljus i slutet av tunneln och HOPP att man inte bara är ”tillbaka i spelet” … men ändå har ALLT KLART FÖR ATT VINNA.

Vi ber dig att FÖRSTÅ djupt inom din VARELSE … ATT LJUSET REDAN HAR VUNNIT.

Att fortsätta att bekräfta det för dig oavsett hur saker kan se ut.

När du VET detta … inte bara på en ”kanske”, ”möjligen” eller ”Jag hoppas det” -nivå … utan, på en ALL-VETANDE-nivå … när DU DJUPT INOM DITT HJÄRTA VET… då kommer all förvirring och oro som äger rum på din planet på så många nivåer, över så många kontroverser, inte att kunna påverka dig … Inte det minsta.

Varje gång du stöter på nyheter som strider mot DIN SANNING … säg mantrat … bara ett par gånger är nödvändigt … och du KÄNNER skillnaden i din ”LÄTTHET”.

Ni förstår, Kära Ni, dessa ord … detta mantra … JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR. … bär så mycket inom det. Vi har förklarat att det är kodat … Det “LYFTER” vibrationen av, inte bara dig själv, utan ALLTET.

Ju mer det sägs av fler och fler… desto djupare känns dess resonans. Det blir inbäddat i själva luften du andas.

Det är så många som inte känner till dessa ord, men genom DIN VETSKAP om den energi som ligger i dem möjliggör du, när du upprepar dem … att koderna kan absorberas av dem som inte förstår eller inte har någon aning om något av detta som DU VET.

Ju mer det sägs … desto Större Styrka läggs till det.

Kanske för en meditation, skulle dessa ord ensamma, när de upprepas på en plats av stillhet, vara allt som krävs för att skicka din själ till de platser/Ljusrymder som du längtar efter.

Så många känner att de inte ”gör sin del”. Men att göra dessa saker som vi föreslår FÖRÄNDRAR ER VÄRLD

VET. VET. VET, att genom att ”helt enkelt” upprepa dessa ord I ALL KUNSKAP OCH ALL SANNING … hjälper ni och bidrar så mycket mer än ni inser.

Ju mer det blir … sagt/känt … desto mer byggs det på.

Som vi också har sagt tidigare … när du … säger det/känner det … känn styrkan hos så många andra som säger det med dig. Det är inte bara ett mantra … det är en KOD.

Jag förstår det helt. Jag känner vad du säger men, vad gör den här koden? Kan ni förklara mer om kodningssidan av den?

Det har inom sin Energi ett Ljusspråk, om du vill … det är långtgående. Med detta menar vi att det inte bara är de på DIN Planet som ”höjer upp” sin Vibration … utan den har en Vibrationssignal som också kan tas emot av dem som finns ”utanför Planeten”.

Vad, så det finns massor av ”ET:s” från andra håll som går med?

På sätt och vis. Vi har än en gång svårt att sätta ord på det … som ”ÄR” …

De ”på andra håll” kan ta emot signalen på grund av Energin i den. Därför kan ”de” svara ”på den” ”tillsammans med den” … ur en Energetisk synvinkel.

Vi kan ge dig denna analogi. I er värld har ni körer. Det kan vara så att en viss låt börjar med bara den ena rösten och när den utvecklas läggs fler röster och harmonier till vers för vers. Tills när det når sitt klimax-slut … sjunger en hel kör på kanske hundra eller fler tillsammans som en. Vi hoppas att var och en av er kommer att ha upplevt denna ”känslomässiga skönhet” genom sång någon gång i era liv.

Så föreställ dig det så. Du själv i din bil, hemma, i butikerna, ute och går, tränar, varhelst du kan vara, vadhelst du än gör … DU ÄR DEN ENDA RÖSTEN … i början av låten. KÄNN sedan i ditt hjärta … några fler blandas in … sedan några fler och några fler … ÄNDÅ … vi ber dig att inte bara KÄNNA det … vi ber dig att HÖRA det.

Hör det resonera i dig. Känn det vibrera … inom/hela … ditt väsen. Andas djupt när du fortsätter och kära vänner, vi säger er detta … genom att göra det, genom att ”spela detta Spel”, genom att göra DETTA drag … ska du inte bara KÄNNA/VETA att du spelar din roll … du kommer att VETA då, utan tvivel eller ifrågasättande att LJUSET HAR VUNNIT.

Wow! Jag blev ganska känslomässig att visualisera/känna det. Jag vet att jag har frågat detta tidigare, ändå för de som är ”nya” i era meddelanden … är det ok för själar att lägga till sin egen lilla bit i den? Dvs. JAG ÄR KUNSKAPEN etc, eller vad som känns rätt för dem? Några verkar göra detta.

Ja. Detta är acceptabelt. Men kom också ihåg att för mycket tillägg kan ”ta koden ur balans”. Ni förstår själva. Och kan vi föreslå, om ”extra’s” läggs till, så återvänd också då och då till ”Originalmallen”.

Tack så mycket. Jag undrade vad vi skulle diskutera idag. White Cloud gjorde en väldigt gripande video om ”mer Kärlek inte hat”. Här nere, i dessa dagar … bombarderas man med olika perspektiv på så mycket … DEN STORA DELNINGEN är definitivt över oss.

Inte i sin helhet, Blossom. Inte än.

Ja, ni har ofta sagt att det kommer att bli mycket mer UPP OCH NER än detta. Alla vill bara ha SANNINGEN och vi VILL HA DEN NU! Så mycket trötthet … så mycket väntande på de stora avslöjandena … i vilket format de än kan komma. Ja, vi är de starkaste av de starka och gör vårt bästa för att förbli det så ändå, wow … vilken resa! Denna berg-och dalbana verkar inte ha en stoppknapp.

Ändå, den har en pausknapp. Du kan sätta ”denna åktur” … du kan sätta ”hela förloppet på din planet” på paus en stund … och gå inom.

Den här ” samtalslinjen ” är mycket mer användbar för dig än någonting vi kan ge angående ” läget ” och hur det går i dina nyhetsflöden etc.

Det är därför vi väljer denna ’Vibration’ idag.

NI KAN PAUSA BERG-OCH-DALBANAN.

VI UPPMUNTRAR ER ATT TRYCKA PÅ PAUS.

Det har ett sådant värde för er att ”ta time-out” och ”ta time-in”.

Time in?

Tid inom er själva. Styrkan som ackumuleras när ni gör det är en av de största ”återställare” som ni kan lita på.

Ändå är många av er för upptagna … för upptagna för att mata er själ med det bränsle som krävs för att hålla er igång.

De av er som mediterar regelbundet VET exakt vad vi menar. De av er som inte mediterar regelbundet VET exakt vad vi menar.

Käraste själar, ni letar efter ett sätt att komma igenom detta … på det smidigaste och mest fördelaktiga sättet. Vi erbjuder dessa verktyg för er.

Kanske tror ni att de är ”gammaldags”?

Åh nej. Inte alls. Trots att jag sorgligt att säga är en av dem som inte ”gör” tiden så ofta som jag borde.

Blossom … vi ger dig inte en order. Vi ger förslag som är beprövade … som kommer att ÄNDRA DINA DAGAR FRÅN OSÄKERHET TILL VISSHET.

De obekväma konversationerna med dem som inte går på samma väg som du blir mindre obekväma.

När du ger dig själv ’tiden’ … när du ger dig själv ’utrymmet’ … när du ger dig själv KÄRLEKEN … ger du dig… DIG SJÄLV!

Och när du accepterar DIG SJÄLV och låter den Högre Frekvensen ”falla in i dig” när du mediterar … ÄLSKAR DU DIG SJÄLV MER … för att du KÄNNER mer av dig själv ATT Älska.

Vi säger igen … det här är inte en order … ändå, det är en ”strategi” du kan använda som kommer att blåsa din motståndare av brädan.

Tack,Killar. Verkligen … tid att ”öka” … tid att ”sluta klaga” … tid att ”göra vad vi kom för att göra” ändå, på ett mer bestämt sätt. Hur lätt ”lullas” vi till en nonchalans av ”Det kommer att vara okej när …”. VI HAR FATTAT DETTA, KILLAR, NI KAN LITA PÅ OSS!

På detta har vi inte en gång tvivlat. Annars skulle du inte vara där du är!

Tack för ert pep-talk … Tack för er vägledning. Bara … TACK. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR … (kommer att meditera mer).

 

 

 

 

Översättning; Lars-Eric

Du gillar kanske också...