Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 april, 2018

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

 

Ni håller på att frigöra er från de bojor som ni tog på er innan ni inkarnerade till denna livstid. Ni har varit tvungna att ha dessa bojor på plats tills ni blev redo att uppnå det femte dimensionella frekvensområdet.

Ni visste att det fanns vissa erfarenheter som ni måste ha denna livstid att sätta upp för fullständig integration av alla aspekter av vem du är och vem du har varit, och nu när du har upplevt dessa erfarenheter har du mycket större frihet än du har någonsin haft i någon Jordisk livstid.

Kedjorna är inte längre där, men programmeringen finns fortfarande. Delvis varför ni visste att ni skulle kunna begränsa er själva på de sätten ni har, beror på programmeringen som var på plats innan ni kom hit och alla de nya sätten som har uppnåtts för att försöka hålla den stora majoriteten från att känna er kraft.

Det enklaste sättet att frigöra er själva från programmeringen är att stänga av era TV:n, era datorer, era telefoner och alla era apparater, gå ut i naturen, och känn för sanningen av högfrekventa energier som har tävlat med programmeringen under en längre tid.

Bara ni gör er fria från dessa kedjor, har ni gjort er tillgängliga för dessa energier, och de har gjort sig tillgängliga för er.

Men den sociala programmeringens lägre frekvensvibrationer har varit störningen. Den har hållit er delade. Den har berättat för er att ni har anledning att vara rädda, och den får er att sträva efter en nivå av framgång som har ingenting att göra med att bli mer av vilka är ni.

Därför det är så viktigt för er att tona ut programmeringen och tona in de energier som finns tillgängliga för er i atmosfären, de energier som kommer från Moder Jord, och de energier som projiceras från er sol. Ni har tillgång till så mycket mer än ni tillåter er att ta emot, och det är dags för er att bevilja er den fulla tillgången här och nu.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att vara i kontakt med er.”

 

Översättare: Marketta

 

 

Du gillar kanske också...