Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 maj 2021

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 28 maj 2021

 

Kära Jordbor, jag är Judas och jag vill utbringa ett leve till världens folk över hela den här planeten. Ni är mästare på att anpassa er och finna utvägar på de svårigheter som ni går igenom och har gått igenom i era liv. Ni har tagit er igenom den ena svårigheten efter den andra och ni har varje gång växt med er uppgift. Det är ett stort växande som sker nu över hela er planet. Det är så att säga ett globalt växande och det är ingen som kan gå opåverkad utan alla påverkas på ett eller annat sätt. Här räcker det inte med en nationell lösning utan här måste det till en global lösning för att livet ska bli bättre på Jorden. Det finns många som har börjat att åta sig den uppgiften nu. Deras etiska och moraliska sinne har uppmärksammat dem på problemen och de gör ingående studier på hur livet på Jorden egentligen ska levas för att allt och alla ska må så bra som möjligt.

Det är kanske dags att fundera på hur det ser ut runt omkring dig och vilka värderingar det är som människor i allmänhet har. Har det förändrats något? Har du förändrats något? Vilka värderingar är det som styr ditt liv? Vad är viktigt för dig? Är biet viktigt? Är rådjuren och björnen viktiga? Träden och allt som hör naturen till, är det viktigt? Vattnet och luften betyder de något för dig, eller jorden som du trampar på? Är dina medmänniskor viktiga eller skulle du hellre bo på en isolerad ö? Ja, det var lite som ni kan fundera på. Det är bra om man vet vad som är viktigt för en själv innan man tar nästa steg i livet. Det kan vara något som ligger dig särskilt varmt om hjärtat som du har kunskap om eller känner att du vill veta mer om. Kanske ligger din gåva i den känslan och kanske är det en uppgift som du känner att du ska ta dig an. Det kan vara en liten uppgift men många små uppgifter gjorda av många människor blir en stor uppgift på Jorden.

Det är dags att fundera nu, kära Jordbor, vad är det som rör sig inom er? Är det något som manar er att gå åt ett bestämt håll, göra en bestämd sak, eller lära er något nytt. Gör då det, och trycket och osäkerheten kommer att försvinna eftersom ni gör det som ni känner att ni vill göra. Det är i motståndet som alla tvivel och all rädsla väcks. När ni överkommit ert inre motstånd så löper allt på lite lättare. Det kan vara svårt att bryta sig ur det vanda och trygga men Jorden är ingen trygg plats att leva på som det ser ut nu. Den bygger ni själva först inom och sedan utom er. Därav alla frågeställningar så att ni får en uppfattning om vad det egentligen är som är viktigt för er utan att se till vad andra värderar i sitt liv. De flesta följer med strömmen men det kanske är dags att stå stilla eller till och med gå emot strömmen ett tag för att få en klarare syn på vad som är viktigt för dig. Blir du lyckligare av många prylar eller av att ha en kär vän som du håller i hand. En hund som glatt viftar på svansen eller vinden som smeker ditt hår. Vad är det som gör dig glad eller glädjefull?

Jorden håller på att transformeras om och människorna är på väg att ta ett nytt steg ut i det okända. Det gör ni tillsammans och det är tillsammans som ni formar den värld ni vill leva i, i fred ljus och kärlek. Det är den manteln som många nu har tagit på sig –  Fredsmanteln – det vilar frid i deras  sinnen och kärleken lyser från deras hjärtan. Är du en av dem eller är det, det steg som du nu känner att du ska ta. Ja, det är många som är kallade till att ta det steget nu. Vi finns vid er sida och stöttar er hela tiden så var inte rädda. Det är meningen att ni ska ta det steget nu. Gyllene strålar kommer då att lysa upp er väg.

Ett stort leve till Jordens folk!

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...