Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 4 april 2022

Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 4 april 2022

 

Blossom: Hej och God Morgon på er!

Ljusfederationen: Låt oss börja denna morgon med att önska var och en, och verkligen dig, Blossom, massor med Ljus och Kärlek, och Tillit och Glädje och Lycka, under er dag.

Blossom: Så fint. Tack så mycket.

Ljusfederationen: Blossom, du är medveten om att dessa tider som man valt att ta sig an kräver så mycket av Själens ’arkiv’, för att ens kunna känna sin funktion.

Blossom: Exakt vad menar ni? Jag förstår i princip, men lite utveckling skulle vara bra.

Ljusfederationen: Djupt inne i själen ligger sanningen om ALLT SOM ÄR … och vi menar … ALLT SOM ÄR.

Att nå in i dessa arkiv kommer att hjälpa självets ”Mänskliga sida”, att ta sig igenom dagen på ett sätt som tjänar, snarare än ett sätt som får ens Energi att ibland nästan stanna.

Blossom: Så, med ”arkiv” menar ni då de Akhaiska protokollen?

Ljusfederationen: Nej. Det tar vi en annan gång… om det skulle bli nödvändigt att diskutera. Vi menar djupet av din Själ.

Blossom: Fast ni har redan pratat om det.

Ljusfederationen: Så, vad skulle du anse som djupet av din Själ, Blossom?

Blossom: Jag antar … den verkliga jag. Den Jag Verkligen ÄR, när man inte är i människokroppen.

Ljusfederationen: Och vad mer?

Blossom: Äsch! Jag skulle ha uppdaterat mig om jag hade vetat att det skulle bli ett test. Eh… Vad finns det mer?

Ljusfederationen: Den tar fram SANNINGEN som om den vore NY för dig … men, med VETSKAPEN om att denna SANNING går tillbaka till början av din skapelse.

Du förstår, Blossom … för att du ska förstå VEM DU ÄR … måste du kunna uppskatta LIVETS GÅVA.

Man behöver KÄNNA in i den där Gåvan och allt vad den innebär. Förståeligt nog har bombardemanget av Energetiskt Ljus nu gjort att ni går på knäna. Så att även när man känner sig ”bra” … är det ”bra” inte ens i närheten av så ”bra” som ”bra” borde vara!

Det är inte självets fel. Det är bara händelserna som sker på er Planet och därför, som ni vet, har dessa ’händelser’ dragit ner era SANNA varelser i förtvivlans djup ibland. Och ni har då inte riktigt kunnat acceptera det som kommer framför ögonen på er, som ren Sanning.

Ändå är det så … och det är igenkännandet inom självet av denna ”neddragning av energi” som sedan tillåter ”Höjningen tillbaka till full kapacitet”.

Blossom: Men jag känner inte att vi kan göra det i denna densitet. Så mycket av vilka vi är har glömts bort. Inte ens det mycket vakna gänget kan helt höja sig över dessa Energier, och arbeta … i/med … full kapacitet, eller hur?

Ljusfederationen: Det finns några som kan det och några som gör det. Men ändå väldigt få i jämförelse med de som skulle kunna!

DE SOM SKULLE KUNNA … DE SOM KAN.

Blossom: Just nu läser jag en bok om Essérna. De levde före Kristus och det verkar som att många av ”det gänget” hade fattat grejen. De visste hur man lever i hundratals och och åter hundratals år. De visste hur man ÄR LJUSET. Det tråkiga är att redan då verkar det ha slaktats tusentals själar, av en eller annan anledning. Men, å andra sidan, sättet Essérna hade hjälper till att kunna ”förstå” att det verkligen inte finns några begränsningar, vad vi är kapabla till annat än …

Ljusfederationen: Annat än?

Blossom: Det vi ”tror” att vi är! Det vi ”tror” att vi är kapabla till.

Ljusfederationen: Så är det, Blossom … och ändå ber vi dig att ta hänsyn till att din Planets medvetande under årtusenden har “fåtts” till att tänka annorlunda.

Nu inser man att ”det mesta” av det du lärt dig som Historia … inte alls stämmer. Att din värld har levt under en ENORM LÖGN … och tills dess individens Själsjälv kan förena sig med Sanningen en gång för alla … kommer bristen på ’STYRKA’ … för/från … självet att förbli begränsad.

Blossom: Ok. Så, jag känner till och accepterar lögnerna, även om det jag vet nu är långt ifrån allt, men därifrån… från den vetskapen… hur drar jag min fulla STYRKA tillbaka in i mig själv?

Ljusfederationen: Till att börja med och med respekt Blossom … det finns inget att ”dra”.

Blossom: Ni vet dock vad jag menar.

Ljusfederationen: Det gör vi. Ordet som krävs skulle vara att ”KÄNNA”.

Så vi skulle ändra din mening till ”Hur kan jag Känna min fulla kraft i mitt inre?”

Du förstår, Blossom … den finns fortfarande inom var och en. Den har aldrig försvunnit.

DEN KAN INTE FÖRSVINNA.

FÖR DEN ÄR DU.

FULLHETEN I KRAFTEN DU SÖKER …

ÄR DU!

DU ÄR AV DEN.

Blossom: Japp, jag fattar. För de flesta av oss, och jag vet att många känner som jag … vi ”förstår” vad ni säger men, förståelsen verkar inte leda till att ”Vara den”.

Ljusfederationen: Så, berätta för oss Blossom … Varelsen av vad exakt?

Blossom: Ljusets Varelse som vi är … som ni ber oss att vara. Ljusvarelser i vår FULLASTE KRAFT.

Ljusfederationen: Blossom och Alla … känner ni till att ni själva är Ljusvarelser?

Blossom: Ja.

Ljusfederationen: Försöker du under dina dagar … varje ögonblick, så gott du kan, att vara detta Ljus?

Blossom: Jag försöker det!

Ljusfederationen: Då finns det inget mer att göra. Vi försöker säga detta till dig om och om igen.

VID DENNA TID … VAR DITT LJUS.

VET DET.

VAR DET.

Tro oss Blossom när vi säger att … MED TIDEN … ER TID … KOMMER ESSENSEN AV DETTA LJUS … SKENET FRÅN DETTA LJUS … ATT BLI MYCKET TYDLIGARE I SITT AGERANDE.

På sätt och vis… kommer Ljuset ni är att GÖRA.

Blossom: Göra vad?

Det kommer att GÖRA vad det kom för att göra.

NI KOM FÖR ATT SKINA ERT LJUS.

LJUSET NI ÄR.

LJUSET SOM ÄR NI.

När ’tiden är kommen’ kommer Ljuset NI ÄR, att göra vad det kom för att göra på grund av ert Ljus som ni fortsatte att utstråla från er.

Blossom: Den här ”göra”-saken … hänger inte med.

Ljusfederationen: Fast det kommer att vara så enkelt och självklart ”när det är dags”.

Blossom: Allt är väldigt fint. Allt är mycket uppmuntrande, men inte särskilt förestående, killar. Några fler smulor skulle inte sitta fel.

Ljusfederationen: Blossom, vi har så många gånger berättat om HÄNDELSEN.

Blossom: Ooooccchhhh … iväg vi for!

Ljusfederationen: Förändringen av Energi inom/ utom /på / under … ALLT SOM ÄR … kommer på grund av denna Händelse att öka i Energi … DET KAN INTE BLI PÅ ANNAT SÄTT.

Ändå kan man inte ta steget från att vara en myra till att bli en giraff … i brist på bättre analogi.

Blossom: Får jag föreslå att ni försöker lite till kanske?!

Ljusfederationen: Vilken frekvens man än befinner sig i före Händelsen … kommer att ändras till en Högre. Därför kommer de som har sovit att vakna till en speciell frekvens i Vibrationen, som förs till planeten under Händelsen. De som har varit vakna och levt i sin kunskap om Ljuset, kommer också att stiga till en Högre frekvens än den ”de” befann sig i.

Blossom: Är det möjligt för någon som befunnit sig i en djup sömn att bli nästan ”helgonliknande” direkt, eftersom de plötsligt ”fattar”?

Ljusfederationen: Ja. Några få. Fast man anpassar sig lättare genom att sakta stiga upp med sin egen mest komfortabla VETSKAP.

När denna Händelse inträffar … och det gör den … kommer de som har ”gått före” i acceptans och förståelse om sitt syfte på Planeten, att upptäcka ”mirakulösa” sätt som kommer att hjälpa de som är förbryllade och villrådiga.

För Ljusfrekvensen som Händelsen ger, tillåter de som är redo … att vakna upp till den djupare delen av sin Sanning.

Blossom: Så, i grund och botten, det som vi skulle sträva efter att vara … kan vi inte vara … förrän efter Händelsen, eftersom vi behöver den där ”boosten” för att aktivera det som finns inom oss.

Ljusfederationen: Det stämmer. Vi känner att du har en fråga.

Blossom: Försöker formulera den. Så, med respekt, varför säger ni att vi måste gå djupt inom oss nu … för vi kommer inte att finna det, om det inte är dags för det?

Ljusfederationen: Vi ler. Vad skulle du vilja göra, Blossom, när du vet detta? Skulle du UPPHÖRA att vara ditt Ljus? Självklart inte.

MAN KAN INTE SLUTA, NÄR MAN VÄL VET.

Man kan inte gå tillbaka … man kan ta en längre väg till sin destination då och då … men aldrig tillbaka.

Därför kan fortsättningen av ATT VETA OM SITT LJUS, inte leda någon annanstans än djupare in i det…

Det vi försöker säga är att…

NÄR HÄNDELSEN KOMMER …

BEHÖVER DE SOM ÄR REDO INTA SINA POSITIONER…

ÖPPNA SINA KUVERT …

OCH KOMMER ATT VARA REDO ATT GÖRA DET!

Blossom: Och bara för att förtydliga för de som är tveksamma … HÄNDELSEN ÄR INTE UPPSTIGNINGEN … eller hur?

Ljusfederationen: Det stämmer. Den kommer senare. Det finns mycket arbete att göra efter HÄNDELSEN, innan Uppstigningen kan ske.

Blossom: Vårt arbete?

Ljusfederationen: Verkligen. Arbetet ni kom för att GÖRA. Så, nu, i dessa tider, som vi sa … är era primära uppgifter att Skina ert Ljus. Era givna uppgifter om hur ni använder Ljuset för det Högre Goda, varierar mycket.

MEN I ’TIDERNA’ EFTER HÄNDELSEN … KOMMER LJUSET NI ÄR ATT ’GÖRA’ DET DET KOM FÖR ATT GÖRA.

ATT LEDA DE VILSNA… DE FÖRVIRRADE … TILL DERAS LJUSARE FÖRSTÅELSE AV DET SOM ÄR.

FÖRKLARA FÖR DEM HUR DET HAR VARIT.

LÄRA DEM KÄNNA SIG SJÄLVA.

VISA DEM VÄGEN.

FATTA DERAS HÄNDER OCH GÅ MED DEM ÖVER BRON.

Blossom: Vi har pratat mycket om Bron. Men skulle inte ni kalla att vara på andra sidan Bron, en plats som vi skulle kunna tolka som en värld vi kommer att stiga upp till?

Ljusfederationen: Återigen Blossom, över Bron är inte Uppstigningen. Men, tänk på att det kommer att kännas som om det är så … jämfört med vibrationen i världen ni nu befinner er i.

SÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT.

FORTSÄTT SE FRAMÅT, ÄLSKADE SJÄLAR.

DET ÄR SÅ NI KOMMER ATT HÅLLA VIBRATIONEN HÖG.

VETSKAPEN OM DET LIV SOM VÄNTAR ER OCH KÄNNA IN I DET SOM ER KOMMANDE VERKLIGHET, KOMMER ATT GÖRA SÅDAN SKILLNAD FÖR ERT DAGLIGA LIV VID DENNA TID.

Allt ni hör … och kommer att bli medvetna om … kommer att chocka er in i grunden. Detta har vi också sagt många gånger. Men, kom ihåg att byta ut den ’chockade’ Energin … mot /till … den ’KÄNNANDE’ Energin, av det som ligger framför er i det Största, Klaraste Ljuset för er Alla … då kommer ni att göra er själva, andra och allt som är … en Stor Tjänst.

Vi hedrar ert Mod och er glöd…

Vi Älskar er.

Tickety Boo. Fina ni. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...