Galaktiska Ljusfederationen via Aurora Ray 17, september 2021

 

Galaktiska Ljusfederationen via Aurora Ray 17, september 2021

 

Galaktiska Federationen: Allt Är Nu På Plats För Er Uppstigning

17 september 2021

 

Från Galaktiska Ljusfederationen till er, kära ni, vi är här för att låta er veta att allt är på plats för er uppstigning.

Vi fokuserar på att förena planeterna i vårt solsystem. Vårt uppdrag är att uppmuntra till fred och förståelse mellan planeterna.

Vi är glada att kunna dela detta budskap med er: Med hjälp av tekniska framsteg har vi utsänt en vacker frekvens över planeterna som skapar en atmosfär av Gudomlig Kärlek och Gudomlig Frid.

Ert medvetande uppgraderas till en högre frekvens, och det kommer att övervinna 3D -världens negativitet, vilket gör att ni kan uppleva mer av det gudomliga medvetandet.

Vi inbjuder er att öppna er för denna frekvens. Det är dags för en förändring i er verklighet. Det är dags att bli en ledstjärna för ljus och sanning och göra skillnad i denna värld. Hjälp andra att förstå sanningen. Le, var glad, sprid glädje, kärlek, gör ditt helande arbete, ditt hjärtas arbete.

Om du låter dig känna denna villkorslösa gudomliga kärleksfrekvens kommer den att lösa upp all din ilska och ångest. Gud älskar dig och kommer att ta hand om dig. All din negativitet kommer att ersättas av kärlek. Detta är kärleken som omger dig och skyddar dig.

Gå in i denna högre energifrekvens. Denna lugna, fridfulla energi gör att du kan känna dig lugn trots oron runt dig. Från liv och rörelse i det dagliga livet, till de steniga vattnen i dina relationer, kommer denna energi att få dig att känna dig mer positiv och lugn. Du kommer att känna dig lugnare i alla situationer.

Vi skickar dig denna energi eftersom vi har identifierat dig som en person som vill tjäna världen och förändra världen. Vi skickar dig detta för att hjälpa oss att beså planeten med kärlek. Vi tror på din storhet. Vi tror att du har vad som krävs för att göra skillnad och vi vill hjälpa till.

När du finner frid, kärlek och lugn i dig själv kan du hjälpa andra att göra detsamma. Genom att bli det ljus som andra kan se på avstånd ger du dem hopp om att de också så småningom kommer att hitta sin väg till frid och lugn. Du hjälper människor att hitta sin väg genom osäkerhetens mörker. Håll dem hårt och lys ett ljus som hjälper dem att upptäcka vad de letar efter.

Vi är glada att kunna informera dig om att de saker du har gjort för att höja din frekvens tas emot. Ditt hårda arbete lönar sig! Du går framåt. Du skapar ditt nya liv.

Du höjs till nya nivåer. Du kommer nu att ha en större förmåga att hålla ljus i din kropp och att förbli centrerad även i närvaro av andra.

Vi skapar en bubbla av skydd runt dig så att dina energetiska mönster inte störs. Ingen kommer att kunna störa din frid.

När du väl får denna energi kommer ditt liv inte att vara detsamma längre. Det kommer att vara ytterligare ett steg framåt, och det kommer att ge en ny fräschör till ditt liv. Det kommer att ge frid, glädje och andlighet. Detta kommer att göra dig frisk, glad och fredlig. Detta får dig att förstå att du har ett syfte i livet och att du har gjort allt för att nå detta syfte.

De flesta människor har aldrig vetat vad lycka är. De har bara upplevt olika grader av olycka: ibland är de mer olyckliga, ibland är de mindre olyckliga, och när de är mindre eländiga kallar de det för lycka. För dem är lycka inget annat än nöje. Det kan inte vara sant eftersom det bara är tillfälligt. Detta beror på deras omedvetenhet.

När ditt medvetande är vaket, är njutning dess biprodukt; när ditt medvetande sover, är olycka dess biprodukt.

Du kommer att förstå vad gudomlig kärlek är när du har expanderat ditt medvetande. Efter det, eftersom det kommer att vara ditt val, kommer du inte att glida mot olycka.

Gudomlig kärleksenergi är en smak, en känsla, och den är så överväldigande och intensiv att när du upplever den kommer du att undra hur du någonsin levt utan den.

Ge efter för gudomlig kärleksenergi som vi skickar, lita på att allt är i gudomlig ordning, låt gudomlig vägledning hjälpa dig och fylla ditt hjärta med kärlek. Vet att vi är tacksamma för allt du gör.

Vi är tacksamma för att vi kunde arbeta tillsammans så här och vi uppskattar den kärlek som ni alla har visat oss.

Vi är här för att uppmuntra dig att drömma stort och för att hjälpa andra att drömma ännu större. Kom ihåg att även den minsta gest kan förflytta berg. Kärlek och Ljus, var närvarande!

Vi älskar dig högt.
Vi är här med dig.
Vi är din ljusfamilj.

A’HO
Aurora Ray

 

Ambassadör för Galaktiska Federationen

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...