Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 19 februari, 2019

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

19 februari, 2019

 

Hej. Här är jag! Är någon hemma?

Välkomna till ALLA på Jorden som väljer att hålla med om det som vi önskar tala om. I själva verket så vill vi också välkomna alla som inte håller med. För vi ber att man ska följa sitt hjärta och sina KÄNSLOR och om det skulle vara så att de ord som vi framkallar inte står i linje med en själs tankar och känslor, så förväntar vi oss inte att man vecka efter vecka fortsätter läsa våra meddelanden.

I själva verket så är ni antagligen medvetna om att det finns några som skriver hit och säger att detta är fallet och jag svarar med samma känsla. För några år sen (cirka) ställde jag en fråga till er om de ’trumpetljud’ som man kunde höra och som kom från himlen eller till och med inifrån Jorden. Kraftiga stönanden inifrån … eller konstiga ’toner’, som skenbarligen kom från himlen och som har videofilmats. Ärligt talat, så kan jag inte komma ihåg vad ni sade om dem, men folk frågar om ni kan förklara, eftersom alltfler kan höras över hela världen … om ni samtycker?

Vi har för avsikt att avslöja det som vi kan diskutera om detta, för att det ska komma fram, angående att … dessa ’ljud’ inte är framkallade på Jorden. Angående att … de inte produceras ’från’ något som är Mänskligt. De toner som framkallas från ’etern’ kommer från ett mycket Större Ursprung och är ’förberedande signaler’ om vad som är på kommande.

Åh, var så snälla och vidareutveckla detta!

För att gå vidare, vill vi föreslå för er att de områden där dessa toner kan höras i själva verket är anpassade till att ta emot Vibrationen i dessa uppvisningar och att låta området och dess omgivningar absorbera och smälta in dem till Jorden.

Hur är det med de områden där de inte kan höras?

Det är för tidigt, Blossom. Alltmer kommer dessa ljud att genljuda och spridas ytterligare … och också mer varaktigt.

Så … exakt vem/vad … framkallar dessa ljud?

Självaste Vibrationen.

Men vem/vad … ber att Vibrationen ska framkalla dem?

Självaste Vibrationen. De skapas genom Vibration. Det finns inte någon ’liten gubbe bakom ridån’ som låtsas vara större än han är. Dessa toner … framkallas/rörs upp … skulle vi vilja säga, av Energier som finns utanför er Jords atmosfär och som kommer samman och ’Visas’ in, så att de ska kunna bli hörda på er Planet.

När ni säger ’som en förberedelse för vad som komma skall’, så kommer de inte precis att bli en favoritlåt, utifrån vad jag har hört! De låter rätt så dystra … nästan kusliga?

De är inte planerade att hamna högst upp på hit-listan. På ett sätt är de ’inte planerade’. De är ett förskönande gällande vad som sker utanför era atmosfärer och de håller på att bli hörbara av Jordborna … som vi säger … som en förberedelse för det som komma skall.

Och … vad är det, exakt?

DEN STORA FÖRÄNDRINGEN.

EVENTET.

Jaha, nu börjar det igen!

Blossom, tror inte du att detta är Sant? Kan du vara Uppriktig med oss?

Åh, ja jag tror att det är en Sanning. Det är detta ’när’ som drabbar oss alla. Som jag tidigare har sagt, för att hålla er ’allmänt trovärdiga’, så skulle jag inte ta upp ämnet förrän det står rätt bakom knuten.

Ändå ställde du frågan till oss om ljuden och samtalet kunde därför inte låta bli att ta upp detta ämne. För alltihop är en del av de pågående scenarierna som äger rum i alla olika utformningar … ovanför/runtomkring/och inom … ert Jordklot … som ’uppvisar tecknen’ på att DEN HÄR HÄNDELSEN alltmer närmar sig.

En bra poäng. Men låt oss hålla fötterna på jorden i vetskapen om att detta fortfarande kanske inte sker på ytterligare tusen år!

Vi förstår att du skämtar om detta Heliga ämne. Vi … kan bara/kommer bara att … tala om hur det är för OSS. Hur det är utifrån vårt perspektiv i ’Nolltids-zonen’.

Vilka är de andra pågående scenarierna?

Blossom, just nu framträder så mycket. Så mycket mer av det som en gång ’censurerades’ håller på att avslöjas, för det finns så mycket mer som fångas på kameran eller som det skrivs om i era sociala media, så att de som vill hålla det nertryckt inte längre kan hålla jämna steg med det.

Vi har berättat för er om att KAMPEN HAR VUNNITS. De mörka HAR FALLIT. Det sker bara såsom vi tidigare har sagt, att deras ’makt får näring’ genom att man fokuserar på dem och att deras återstående energi då får möjlighet att fortleva.

Olyckligtvis så finns det så många själar som fortfarande är sovande i vår värld, och vilka fortsätter med att hålla mörkrets eld vid liv utan att de inser det. Det är ytterligare en anledning till varför förslaget att något mer stabilt ifrån er sida skulle kunna göra en sådan skillnad. Ifall ni begav er upp i skyn för några dagar och strålade ut Ljus-Energi, så skulle miljontals öppna sina ögon och förnimma det Ljus som ni ger ut och Hej Presto! … Boom! Hejdå skurkar!

Om det vore så enkelt som det, så skulle det göras.

Har man övervägt att göra det?

Har inte du föreslagit det många gånger?

Javisst! Och antagligen kommer jag att fortsättningsvis göra det. För ändamålet att kunna förstå … var ligger problemet?

Energin inom era skyar vid denna tidpunkt av er tideräkning skulle inte medge för att vi skulle avtäcka oss under en så lång tidsperiod …

Då är det bäst att ni får era ingenjörer att jobba på det! Och … hur kommer det sig att ni sade att det skulle ske den 14 oktober 2014? Hur skulle det ha kunnat fungera?

För vid den tiden höll vi på att förbereda oss för att Den Stor Händelsen i DETTA SCENARIO skulle avslöja sig själv och tillåta att en sådan händelse kunde sippra ut.

Skulle ni inte kunna ’arrangera’ det på nytt?

Just nu skulle det inte passa in.

Varför?

För andra omständigheter som är av större betydelse skulle bli påverkade och om man försökte göra det, så skulle det om-arrangera mycket av det som ligger på plats.

Mycket av det som ligger på plats som har att göra med EVENTET?

Precis, Blossom. Tidigare har vi talat om de tider som ligger framöver, när många rymdskepp kommer att vara vardagsmat på era himlar. De tider då sådana som inte är av er ras kommer faktiskt att vandra bland er och bli accepterade såsom era bröder och systrar. Får vi be dig att på nytt i din Sanning ställa frågan huruvida du tror att detta är Sant?

Utan tvivel, något inom mig säger JA. Som jag sade … så är det bara väntandet som får oss att bli lite knäppa. Tro mig, alla vi som KÄNNER VÅRT LJUS gör det bästa vi kan under dessa intensiva förhållanden. Det är inte lätt. Inte på långt när. Ibland undrar jag ifall det blir svårare att hållas kvar inom detta Ljus, ju LJUSARE vi blir, eftersom så mycket inte verkar vara vettigt och vår känslighet förefaller bli påverkad på en djupare hjärtnivå.

Olyckligtvis kan vi inte ändra på den situationen. Vi vill bara föreslå att med sådana ’föränderliga Energier’ så harmoniserar ni era tankar och känslor med ert HÖGRE JAG. Arbeta med tankar som ni har gällande ert VETANDE. I och med det … om/när … ni låter er själva höja er upp till den Högre förståelsen om varför ni är här och vad det är som ni kom hit att göra … så kommer er förståelse att visa sig för er, samtliga svar.

Jag förstår vad ni säger och jag KÄNNER ungefär TILL svaren, fastän jag inte kan sätta ord på dem. Det handlar mer om att tona in sig på sin Högre Kraft, som ni säger … att höja sig ovanför allting.

Det stämmer, Blossom. Att vara avskärmad från det som kastas på er som ett lockbete. Uppmärksamma denna senaste mening om du vill.

Det gjorde jag!

Er upp-och-ner-vända värld är inte bara upp-och-ner och avigvänd, den handlar nu om att börja snurra och få upp rörelsekraften … som man säger. Vi konstaterar återigen att vi talar i metaforer!

Inom allting som visas för er … inom varje vardags-scenario som i hjärtat förefaller vara alltmer upprörande … TA ER VARELSE TILL DEN HÖGRE PLATSEN. UPPMÄRKSAMMA DET FAKTUM ATT ALLT SOM SKER BEROR PÅ ATT ALLTING STÅR I FÄRD MED ATT FÖRÄNDRAS.

Det måste få ha sin gilla gång, fram till en viss punkt, innan ’det brakar loss’.

Vilket innebär?

Vilket innebär … att detta kapitels crescendo (mätt med Jordiska termer) byggs upp till sin höjdpunkt. Till den topp där det måste befinna sig, för att ’allt’ ska tippa över kanten och komma nerrullande.

Efter det då? Faktiskt, så förstår jag inte varför jag ställer frågan … för jag känner att ni kommer att säga att ’EVENTET’ äger rum.

Inte omedelbart.

Jag är väldigt medveten om att majoriteten av oss inte stannar kvar på grund av det. Vi VET att vi är här för att VARA Ljus och som jag säger … vi gör vårt bästa. Men vissa dagar … wow … vissa dagar … så vill man bara att någon ska ’Stoppa världen, jag vill kliva av’ (Titeln på en musikal för länge sen).

Och ändå … stannar inte världen och du kan inte kliva av. Du fortsätter och du ska fortsätta med att gå vidare. Vilka är dina alternativ?

Att inte längre vilja vara med? Nej, det väljer jag inte. Att ge upp? Nej, det väljer jag inte heller. Bra poäng. Bara snabbt innan ni ger er av … ibland sköljer en ’Energi’ av domedagskänslor över mig och jag måste jobba så mycket på att skifta den. Som om något äter på mig … och jag kan inte få det att sluta tugga på mig! Allvarligt talat, så är det synnerligen irriterande, frustrerande och tidvis försvagande!

Med all respekt, Blossom och alla andra … vi skulle vilja säga att ju Ljusare ni blir, desto mer kommer det att finnas Energier som antingen vill ha något av det som ni har … eller … vill hindra er från att lysa med ert Ljus. Det är i många fall en konstant, pågående situation … och du hanterar den på rätt sätt, Blossom, när du visualiserar och föreställer dig att du tar bort den, i alla fall anser du att det är lämpligt.

Kom ihåg vad White Cloud ofta säger … Visualisering är ert mest kraftfulla verktyg. Använd det så mycket som ni ’tänker på’ att ni ska göra det. Det fungerar fantastiskt och det är mycket effektivt.

Alla dessa ’scenarier’ går att hantera. Det finns inget som ert LJUS inte kan lysa igenom. Men det är viktigt ATT KÄNNA TILL er styrka och att låta ER KRAFT ta över!

DETTA ÄR VETSKAPEN OM ERT LJUS, KÄRASTE SJÄLAR. FÖR NÄR NI I SANNING VET VILKA NI ÄR … SÅ HAR SÅDANA ENERGIER SOM ÖNSKAR TA ÖVER OCH VARA ETT ELÄNDE INTE EN CHANS.

Men ibland är vi trötta och ertappas när vi inte står på vår vakt. Jag skulle kunna fortsätta alltmer, men jag känner att vi är klara för idag. Tack så mycket … I Tacksamhet, I Kärleksfull Service … JAG ÄR.

 

 

 

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...