Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 12 Oktober 2018

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 12 Oktober 2018

Per Staffan 12 oktober 2018

Du når en punkt där du inte kan misslyckas med att nå dina mål för framtiden. Det spelar ingen roll i vilken riktning du är på väg, du får stöd och hjälp för att uppnå din ambition. När du fortsätter att utvecklas kommer du att förvärva alla de talanger som du behöver för att lyckas, men hjälp det på vägen genom att koncentrera dig på ditt mål. Du kommer alltid att ha dina Guider runt dig, så kalla på dem om du behöver hjälp. Förstå att när du föds kommer du med essensen av vad du har för avsikt att vara och vet att på olika stadier i din utveckling kommer det att finnas nyckelpunkter för att hjälpa dig på vägen.

Det innefattar också dina avsedda möten med andra själar som kommer att arbeta med dig eller kan ge dig de möjligheter du behöver. Det kan naturligtvis komma från din egen familj, om du valde dem av samma anledning. I en annan situation placeras vissa själar med de som kan gynna deras själsutveckling, ibland behöver de lära sig lektioner som hjälper dem på deras väg till Ljuset. När du vet detta förstår du att framförallt din själs utveckling är det viktigaste målet hela tiden. Några lektioner i livet kan vara väldigt tuffa, men var säker på att du kan hantera vilka utmaningar som helst, och du kommer alltid att finna att hjälp finns till hands när det behövs.

Den Nya Tidsålder som du nu har gått in i är en som så småningom kommer att se en sådan upplyftning i vibrationer att du kommer att finna att din evolution fortskrider snabbare än någonsin tidigare. Några av förändringarna sker för att du kommer ha nått ett stadium där det finns mindre negativitet runt omkring dig för att hålla dig tillbaka. Framtiden är uppfyllande av dina drömmar för att leva i fullkomlig frid och med kärleksfulla själar runt omkring dig, utan någon rädsla för störningar eftersom de mörka inte kommer att ha kunnat nå din utvecklingsnivå. Det är normalt efter slutet av en Tidsålder när cykeln är klar. I stället för att börja på nytt fortsätter du vidare med alla dina egenskaper och färdigheter, och att negativa aspekter inte existerar.

Glöm aldrig att din bestämmelse är att vara ett Galaktiskt Väsen med full medvetenhet, och du är redan på den vägen till framgång. Vänj dig vid tanken på att du då kommer att kunna resa i universum. Utvecklade varelser gör redan så och lever ombord på sina rymdskepp som bokstavligen har blivit deras nya hem, med allt som normalt skulle behövas under många års resa i rymden, som ni skulle säga det. De är självförsörjande och har tekniken för att täcka alla deras behov. Tänk också på att deras kroppar är av så hög vibration att de åtnjuter perfekt hälsa och inte upplever någon form av sjukdom som ni gör.

Kära ni, ni kan knappast föreställa er vilka fröjder och intressanta upplevelser som väntar er och allt ni själva väljer. Det finns emellertid ett övergripande behov av att säkerställa att era erfarenheter hjälper er andliga utveckling och det finns absolut ingen anledning till varför det inte skulle uppfyllas. Du kanske känner att stanna i rymden under så lång tid skulle vara alldeles för lång tid att vara borta från din familj och vänner, men avståndet är inte avskräckande eller en blockering för att fortfarande hålla kontakten med dem. När allt kommer omkring har du redan din TV som kan anpassas för att skicka bilder och ljud över långa avstånd.

Var säker på att rymdresor ger dig de mest underbara upplevelser, speciellt när du träffar andra humanoider och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Utan tvekan kommer några av er att fundera på att språkproblem måste existera när ni möter hittills okända varelser, men de som är utvecklade och avancerade kommer sannolikt inte längre att behöva använda det talade ordet utan istället få kontakt genom tankeöverföring. Det är klart att det här är mycket snabbare än att tala och övervinner språkproblem. Kan du nu se hur dina erfarenheter är förplanerade för dig för att säkerställa att du är utrustad med den nödvändiga kunskapen och förmågan att utvecklas för att förbereda rymdresor. De första stegen kommer närmare varje dag för när du är redo för att skapa historia med den första officiella kontakten med dina rymdvänner. Det kommer att arrangeras så att du ska träffa liknande varelser som dig själv, så att upplevelsen inte blir en chock för ditt system. Du har redan besökts av varelser från ditt eget solsystem, som kom från Venus, som hade en stor kontakt med en av era människor. Venusianerna är mest sannolikt de som mest liknar er, och bortsett från en högre panna är de mycket mänskliga i deras egenskaper och utseende. Ni har haft många besökare på Jorden men hittills inte som ni kan kalla det ”ett officiellt besök” Om er sanna historia inte hade raderats eller förstörts, skulle ni redan vara ganska bekanta med några av besökarna från ert eget solsystem. Tidigare har de även byggt på er jord och resterna finns fortfarande där för att ses idag.

Er historia är så mycket annorlunda än vad ni har blivit ledda att tro, och det vore mycket användbart att känna till sanningen när ni går in i högre vibrationer. Det finns bokstavligen bevis runt omkring er för utomjordiska besök på er jord i ert avlägsna förflutna, och det är först nu som det finns tillräckligt med öppensinnade människor som kan läsa tecknen på deras närvaro och är beredda att öppet tala om det. Många människor är rädda för tanken att varelser från yttre rymden besöker er och har visioner av de mest skrämmande konstiga varelser, fastän de alla är humanoider. De kan ha sina skillnader i utseende mot er, men de är verkligen inte monster från någon form av er fantasi. Naturligtvis är de andliga på olika nivåer för er, vissa är mindre utvecklade och många mycket mer avancerade, och har har mycket att erbjuda mänskligheten.

Den kommande perioden kommer att se många förändringar när det gamla släpps och det nya introduceras. Det tar tid och verkar kaotiskt men i längden kommer det att fungera till det bästa. Dessa förberedelser måste göras i förväg så att det till slut blir en smidig övergång till de nya arbetssätten. Försök att se de långsiktiga fördelarna när ni tas in i den Nya Tidsåldern som erbjuder så mycket mer än tidigare. Det kommer att finnas motstånd från dem som av personliga skäl inte vill förändras, men framsteg kan inte längre hållas tillbaka och måste nu gå vidare. Ny Tidsålder betyder exakt vad det låter som och det finns ingen plats för gamla system eller metoder som har blivit föråldrade. Var säker på att ni så småningom kommer att vara helt nöjda med de förändringar som sker.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och vägen till fullkomlighet. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gudsjag, och varje själ har samma förbindelse med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...