Mira via Erena Velazquez, 21 mars 2021

 

Mira via Erena Velazquez

21 mars 2021

Hälsningar,

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd och jag är glad att vara tillbaka genom denna kanal. Jag har ett meddelande till mänskligheten idag.

Jag vill bara påminna er alla om vilka ni är och varför ni är här. Som ni vet vid det här laget blev ert minne utsuddat av de Mörka Entiteterna för länge sedan. Alla som vistas på denna planet som människor kom från olika Stjärnsystem, Galaxer och Universum. Ni avgav ett löfte innan ni anlände här att hjälpa till att befria Moder Jord från Reptilierna och Dracos.

Nu kommer nya energier och tidslinjer i linje i Gudomlig Ordning för att hjälpa er att återfå era förmågor genom att röra er in i högre frekvenser. Mänskligheten, som ett Kollektivt Medvetande, insåg inte ännu sin verkliga makt, vilken kan förändra resultatet i denna värld och avlägsna de korrupta själarna utan ansträngning, för dessa är rädda för Ljuset och kan inte vistas i de höga vibrationerna.

Allting kommer samman i perfekt linje, den mänskliga rasen måste återta sin makt och sitt öde i egna händer för att befria sig från denna förslavning, som varade alldeles för länge som ni alla vet.

Under tiden måste ni göra motstånd mot den Nya Världsordningen som de försöker tvinga på er, och var snäll och var medvetna om att vacciner är farliga för människor, då de innehåller nanoteknologi avsedd att förstöra den mänskliga kroppen.

Det är därför det är mycket viktigt att ni tar kontroll över era egna liv nu och inte väntar för länge, då varje minut är kritisk för denna Nya Värld. Ni har alla den inre styrkan att kunna befria er från detta 3D-fängelse.

Det är mycket viktigt att återfå och förstå att ni är Gudomliga Varelser av Ljus och att ni kom hit till denna del av Galaxen i ett högre syfte. Uppdraget är helt enkelt att föra Ljus och Kärlek till Gaia och bli ledare för andra som fortfarande sover och hjälp dem se Ljuset.

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd, så jag får hela tiden underrättelser om situationen på Jorden. Jag har utvalts att ha ansvaret för det Höga Rådet, så jag gör planer och förberedelser för att vår Plejadiska Flotta ska landa efter Moder Gaias befrielse. Min grupp av råd kommer att hjälpa till med etableringen av Ljus-centers globalt och med andra humanitära projekt.

Jag är upprymd över att vi kommer att kunna hjälpa våra bröder och systrar personligen. Nya tider kommer och vi är mycket lyckliga över den kommande transformationen som redan pågår, som räddandet av många barn, kultmedlemmar som fångas in, avlägsnandet av de Mörka som begått brott mot er civilisation, arresteringar av Negativa regeringstjänstemän. Nya Mörka Styrkor kan heller inte komma till planeten, de är bannlysta och avskurna av våra Galaktiska Flottor.

Era medier kommer att bli helt nedmonterade för att de inte säger sanningar och ljuger för folket, de kommer att ersättas av sanningen och det kommer inte längre att finnas något behov av massmedia. Gamla tider kommer att upplösas och en ny ljus framtid anländer.

Vänligen var förberedda på att era liv kommer att förändras drastiskt och att ni kommer att känna er som om ni lever i en science-fiction film. Ni kommer att glömma ert gamla 3D-Matris liv mycket snabbt, som om det aldrig existerat, bara äventyr och glädje kommer att finnas i ert dagliga liv.

Jag är fylld av glädje för mänskligheten och påminner er om att vara tålmodiga och inte bli avskräckta om förändringarna inte kommer tillräckligt snabbt. Ni måste tro oss, denna verklighet blir krossad mer och mer för varje dag, ingen kan stoppa det eller reparera den längre, var så säkra på det. Tack.

Vänligen, Stå Alltid I Ljuset.

Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...