Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 30 juni 2019

Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

30 juni 2019

Hej på er. Nåväl … i förra veckan talade om vi Energierna som just nu med full styrka träffar vår Planet. Den här veckan skulle jag vilja prata om de Energier som med full styrka just nu träffar vår Planet! Jag menar … vad i all …? Så många själar går igenom intensiva utrensningar och inte bara får hantera detta … så lite sömn och känslan av att vara utplånad! Allting känns ’upp-och-ner’, men jag känner att det ’upp-och-ner’ som ni talar om är mycket större än det här och fortfarande på väg?

Välkomna till Var och en på det Jordiska Planet. Varenda framstående själ som befinner sig där för att göra var ni kom för att göra och ni gör det så väl. Verkligen Blossom … du har rätt … dessa omvälvningar som rörs upp inifrån är inget jämfört med det som ska komma.

Häftigt! Något att se fram emot då!!??

Men de kommer att vara omvälvningar av en annan typ. För just nu är dessa Energier som träder in och ’gör vad de kom för att göra’ menade för själen / enbart för syftet att rensa ut / heala allting i själens ’förflutna’ … alltigenom samtliga livstider. Kan ni föreställa er det? När ni bara tänker på det … så är det ett skifte av gigantisk storlek.

Det kan ni skriva upp! Det är ibland tillräckligt svårt bara att skifta och heala saker och ting från den här lilla resan, för att inte tala om att gå långt, långt tillbaka i tiden.

Och låt oss lägga till det att även faktumet/vetskapen om att ni inte bara healar/rensar allt som är från ER Energi … så är det i egenskap av ett HELT MEDVETANDE.

Inte konstigt att vi alla är skittrötta!

Då handlar det om de första stegen …

Första?

Korrekt, Blossom. De första. För som vi sade så är detta bara början. Dessa första steg av utrensandet koncentreras till själs-självet, från en mänsklig nivå/själ inom den mänskliga utsiktspunkten och det är en rätt lång väg att gå innan detta är fullbordat.

Sedan … kommer de inkommande Energierna att koncentreras på de inbäddade spåren på Moder Jord som sedan måste bli utrensade. När man beaktar krig, svält … vadsomhelst … då finns det massor som måste släppas. Mycket har ’blivit fängslat’ inom er Planets ’fältkraft’* och måste nu släppas fritt. Det är dags.

Skulle det inte ha kunnat uppnås förrän nu?

Nej. De Energier som är på väg in för att hjälpa er är av en mycket Högre etablerad nivå för att ha den effekt som behövs. Det var nödvändigt att vänta för att det ’överenskomna registret’ kunde nås för att släppa igenom så intensiva Energier.

När ni säger ’överenskomna registret’, menar ni ’register’ såsom i ett slags ’tonhöjd’?

Ja. Vänligen håll i minnet att fastän vi har talat om en mer intensiv utrensning framöver för att rena och heala er Planet … så kommer ni att vara i en ’bättre position’ att förmå genomföra det … för genom att befria hela er Varelse från allt ’det gamla’ … så kommer en sådan styrka återvända till er. Den del av ER … som är av det Högsta Ljuset och därför tillåter era följande ’åtaganden’ att kunna hanteras med större lätthet och förståelse än vad ni antar. Ni tycker att det är ’mycket värre’ än det som ni nu konfronteras med … detta BEHÖVER INTE vara fallet … naturligtvis beroende på hur ni väljer att acceptera det som nu äger rum för er. Man kan välja att känna sig miserabel och nedstämd och gny och gnälla … eller så kan man ta denna tid för vad den är … en väg framåt till en MÄKTIG VÅG AV FÖRÄNDRINGAR.

Skulle du/Kan du inte säga för dig själv Blossom, att det ’utrensande’ som har skett för dig den senaste tiden, har tagit dig till en renare plats inom din Varelse?

Utan tvivel, fast just då var det ’hemskt’!

Och Var och En kommer att känna detsamma när de uppmärksammar vilka val de ska ta tag i.

En sak som förbluffar mig är … vissa omständigheter visar sig som inte kan ’förefalla’ ha något att göra med det som behöver rensas/healas/förlåtas, men resultatet kan framkalla något från långt, långt tillbaka som man inte bara har glömt, utan kanske inte ens har varit medveten om … kanske från ett tidigare liv? Så kan ni förklara hur Energierna som kommer in ’FÅR’ detta att ske? Hur leder ’Energin’ var och en av oss till att framkalla situationer/omständigheter/själar som kan släppa det som behöver släppas?

Vi svarar med att säga att vi inte kan svara på detta! Från aspekten av Universella funktioner som är Gudomliga och ’spelar sin roll’ i healingen/rensningen av denna Planet och alla som är involverade med henne … för att Förändra Spelet.

Vi skulle kunna erbjuda att Energierna är av en Högre Vibration så att lägre Vibrationsfrekvenser inte kan sammansmälta med dessa som är Högre … så man måste ’göra sig av med dem’. Så i denna Visshet från själs-självet … kommer Universum bokstavligen att tillhandahålla scenarier att spelas upp som ger möjligheter till att uppmärksamma och släppa taget om allt som finns inom/som är av dessa lägre frekvenser … så att processen för Uppstigningen kan följa sin bana.

En hel del själar upplever ’vad är det för mening med allt’ … ’varför bry sig’ … när de ser sig omkring och ser så mycket förtvivlan och smärta och onödigt lidande som oskyldiga själar måste utstå. Ni säger att inget spelar någon roll. Så vad är meningen med allt? (Jag befinner mig inte i detta läge just nu, ännu, men många gör det).

Det är en del av utrensningen.

DEN NYA VÄRLDEN SOM NI FLYTTAR IN I KOMMER INTE ATT KÄNNAS PÅ DET HÄR SÄTTET.

DEN KAN INTE KÄNNAS SÅ HÄR FÖR ALLT DET HÄR SOM NI KÄNNER ATT ÄR ONÖDIGT, KOMMER INTE ATT VARA EN DEL AV DEN.

Vi förstår att detta kanske är en aning ’främmande’ för er, Men i SANNING så finns det flera ’tillstånd av Varande’ som redan vistas inom sådana Energier på/inom andra scenarier av ’livet’. Och det är det, kanske en annan aspekt av er själv som gillar nöjet av att få vistas i detta ögonblick.

Men DENNA aspekt av er själv finns här för att Lysa upp er Planet Jorden och själarna på den, för att förändra Energin … för den var inte alltid sådan här, som ni vet.

Energierna som har drabbat Planeten Jorden påverkar allting … eftersom allt … påverkar allting.

På grund av denna inverkan … måste man komma ner hit för att göra en påverkan … som får en förändring till stånd ATT PÅ NYTT HÖJA JORDENS ENERGIER … och Därmed göra en skillnad för DET HELA. FÖRÄNDRINGAR SKER … YTTERLIGARE FÖRÄNDRINGAR ÄR PÅ VÄG …

FÖRÄNDRINGEN … ÄR NÄSTAN HÄR.

Jag trodde att ni skulle säga ’Förändringen … kommer’ … men alldeles kraftfullt sände ni tanken ’nästan här’. Så återigen blir vi människor rensade … och sedan går vi vidare till de Planetariska aspekterna … med all säkerhet kommer det att ta ett tag att fullborda?

Vi svarar med både ja och nej.

Hjälpsamt!

I och med det … att detta är när Upp-Och-Ner-Landet kommer att existera i full fart. Det förekommer ingen fråga om upp-och-ner-varande och alltings turbulens. Återigen konstaterar vi att vi inte talar om er Planets fysiska rörelse. Vi talar om era regeringar och hur länderna blir manipulerade. Vi talar om allt som inte tjänar den mänskliga rasen som helhet och allt som blir avslöjat och tas upp i rätten. Det kommer inte att finnas någonstans att fly, ingenstans att gömma sig, för de själar som har valt att spela dessa roller i SPELET.

Ni har förut bett oss sända Kärlek och att förlåta dessa själar för de grymheter som de har utfört … med flit har de skadat och medvetet varit ignoranta inför den effekt som det skulle få på en individ … en ras … ett samhälle … ett land. Jag känner att detta kommer att bli svårt för så många att förlåta, när deras beteende kommer ut i det öppna.

Så blir det verkligen, en av de svåraste positionerna/omständigheterna som man NÅGONSIN har varit tvungen till att möta. Att hitta sitt hjärtas förlåtelse måste komma från den djupaste Högsta platsen av ens själ.

  1. Om vi blir ombedda att förlåta dem … och det gör vi … så blir det inte roligt, men … har de inte kommit undan med sina gärningar? Om vi bara förlåter alla för allting … så … kan inte vi alla göra allt vad vi vill? Vad skulle det spela för roll?

Men du vet att göra vad dessa själar har gjort … skulle inte vara det DU vill, Blossom, eller något som många önskar.

Tidigare har vi talat om en Upplyst Varelses uppoffring att ’komma ner och vara till service’ som visar sig som en ’själ av ett lägre ljus’ … för att lära och hjälpa andra att förstå Ljuset i den Kärlek som de består av. Det är som … när man kommer till en audition för en roll i ett skådespel eller en film … man spelar sin roll … men det är inte den man faktiskt är/ i Sanning är.

Javisst. Jag förstår det också. Man de kan inte bara ’komma undan’ med ett sådant beteende, eller hur?

Nej och det gör de inte. Fastän de kanske, som vi säger, har ’Offrat sitt Ljus’ för att tjäna. I vetskapen om att de skulle komma att få ’ta emot’ bestraffningarna för en sådan tjänst. I och med det … kan ingen göra något för någon annan utan att göra det för sig själv.

Med det … ALLT SOM NÅGON GÖR MOT EN ANNAN, om det så är ett Upplyst eller oupplyst beteende … så kommer man vid någon tidpunkt att få uppleva detsamma inom sig själv. Dvs hur man fick en annan att ’känna sig’.

Om det var att få någon annan att känna sig så Älskad … så kommer man att få uppleva att vara så väldigt mycket Älskad. Om det vara att få någon annan att känna stor smärta, om det så är fysisk, mental eller bägge … så kommer MAN att få uppleva samma känsla som man åsamkar någon annan.

Detta är en lag. Som vi har talat om i svunna dagar. Man kan inte fly från sina gärningar. Så fastän förlåtelse är nyckeln … så tjänar den bägge parter och ändå … så befriar den inte en från orsak och verkan.

Vi ber er att be om hjälp i dessa tider. De som inte valdes ut från sina frivilliga poster, så som ni blev utvalda … är ivriga att få hjälpa till i denna ’planering’ någon annan stans ifrån. De är så ivriga att få erbjuda styrka och Kärleksfull Energi för att hjälpa följa dem som fick denna position … genom denna mycket turbulenta tid.

Vi känner att det är dags att dra tillbaka våra Energier … eftersom du är trött.

Är inte de flesta av oss trötta? Men jag känner att vi alla går igenom olika stadier vid olika tidpunkter.

Det stämmer. Vi är medvetna om att denna session har nått tidsramen för sin vanliga ’kapacitet’, men vi önskar meddela att det finns så mycket att förbli Glädjefylld och upplyft för. SÅ MYCKET! VI NÄRMAR OSS ALLTMER VÅR ANKOMST och vi väljer att låta Var och En för sig själv avgöra vad vi menar med det … För vi menar varje tanke som man har i den frågan!

Ni små rackare! Bra jobbat Vänner. I Tacksamhet. I Kärleksfull Service … JAG ÄR.

*De sade ’fält-kraft’ i motsats till ’kraftfält’ … så jag håller mig till det.

 

 

http://blossomgoodchild.com/30th-june/

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...