Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren , 25 januari 2021

 

Galaktiska Ljusfederationen, via Inger Noren

25 januari 2021

 

Hej Inger, vi vill lämna ett meddelande till dig angående situationen i världen och om det kommande stora avslöjandet.

Det är inte särskilt försenat utan det kommer att gå ut som det har sagts, någon gång under dessa dagar. Råden har kommit överens om att människor är mogna att höra vad som har försiggått i det amerikanska valet med bedrägerier och korruption. Oavsett när detta meddelande kommer ut blir det en chock för befolkningen i USA men även för resten av världen. De mörka kan hota med vad de vill, meddelandet kommer ändå att publiceras för folket.

Det har gått alldeles för lång tid med uppstigningen för människorna och det är dags nu. Vår Herre säger ”Nog är Nog”. Detta avslöjande får betydelse för väldigt många människor, inte bara för de styrande som blir avslöjade utan även för personer som har trott att Donald Trump har varit deras fiende och som nu visar sig vara deras räddare i stället. Vi vet att det är många som är besvikna för att detta avslöjande ännu inte har givits ut, men det måste ändå vara rätt tid och rätt läge för att ge ut något så allvarligt som detta avslöjande.

Allt går efter den gudomliga planen och allt är precis som det ska vara. Det är med stor glädje vi kan meddela att avslöjandet kommer att ges ut under denna vecka, oavsett vad de på den mörka sidan har hotat med. Det spelar ingen roll vad de försöker med, människor måste få veta vad som har hänt under eoner av tid av de mörka på denna planet. Er planets gudomliga mästare har bestämt att det inte spelar någon roll när detta avslöjande går ut till folket. Det blir lika chockartat oavsett när det går ut och ju tidigare desto bättre för alla. De mörka vet ändå att de har förlorat denna strid på grund av att ljuset har vunnit.

Vi i den Galaktiska Federationen av Ljus vet att det kommer att bli en stor manifestation i detta och det kommer att presenteras för folket genom en kanal som media inte kan stoppa eller manipulera på något sätt. Det arbetas febrilt i Råden och bakom kulisserna för att detta ska gå ut så fort som möjligt och allt pekar på att detta måste ha prioritet nu för att folk måste få upp ögonen och vakna upp för vad som händer i deras land men även i Universum. Vi ska och måste hålla detta för att om det blir mer förseningar på grund av de mörka kan det innebära lång tid innan det går att fullfölja detta åtagande för människorna. Det är mycket bråttom och människorna har förtjänat att få veta vad som har förekommit i deras liv och i alla tidigare liv.

Det kommer att bli en smärtsam information och ni ljusarbetare måste vara beredda att hjälpa och stödja de människor som blir mycket förvirrade över allt detta som händer nu i deras liv. Ni har en mycket stor uppgift framför er och det kan nog bli väldigt svårt ibland, särskilt när ni själva blir chockade av de avslöjande som kommer. Ingen kan föreställa sig vad det är som kommer och alla kommer att bli berörda på något sätt. Stå i ert ljus och upprepa många gånger med avsikt att mena det ”Jag Är ljuset, Jag Är kärleken, Jag Är sanningen, Jag Är”. Då är ni förankrade i ert ljus på ett tryggt och säkert sätt.

Vi älskar er för ert tålamod och Gud Välsigne Människorna.

Galaktiska Federationen av Ljus

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

 

 

 

Du gillar kanske också...