Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren – En Presentation för Mänskligheten, 14 juli, 2022

En presentation för mänskligheten

Jag lyfter och flyger uppåt mot molnen. Jag ser huset under mig och jag fortsätter mot horisonten och ser den svarta rymden utanför. Ett rymdskepp kommer emot mig och en röst säger, kom till mitt skepp som du har varit på så många gånger tidigare.

Det är kapten Adrian som hälsar mig välkommen och han säger att de vill visa mig något. Skeppet rör sig och vi flyger lite högre upp från atmosfären och han visar mig vilket otroligt stort antal rymdskepp som omger Jorden. Adrian säger att det är miljoner och alla har kommit för att se skådespelet när Jorden skiftar till den femte dimensionen.

Alla skepp har olika funktioner och den största flottan är den Galaktiska Ljusfederationen som även har det största uppdraget för Jorden med att skydda och bevaka. Denna flotta kommer från Plejadernas stjärnsystem. De har fått veta att jag har kommit och de vill visa vilken insats de gör för människorna och deras planet. Många människor härstammar från Plejaderna och därför känner de ett visst ansvar för mänskligheten. Det är även de som skyddar och krigar mot den mörka makten som nu tar till sitt sista kort i försöken att förgöra mänskligheten.

De kommer inte att lyckas och som tur är har väldigt många människor vaknat till insikt om att det är människorna själva som måste ta tillbaka sin kraft för frihet och för sin planet. Denna insikt ökar för varje sekund och ljuset är allt starkare på Jorden.

Galaktiska Ljusfederationen säger att de har stor tillit till mänskligheten om att de ska lyckas ta tillbaka sin planet men innan dess, var beredd på stort motstånd från människor som är styrda av de mörka och som inte vill förlora sin makt och kontroll över allt de har byggt upp för sin förmögenhet. Denna förmögenhet är stulen från folket som kommer att kräva den tillbaka. Konflikter kommer att resultera i krig men kärnvapen är inte tillåtna och dessa har Galaktiska Ljusfederationen neutraliserat för eventuella krigsförklaringar. Däremot kommer en del mindre krig att utlösas och alla blir berörda på något sätt i världen.

Kapten Adrian ville visa mig det stora antalet rymdskepp som ligger utanför atmosfären och han vill att jag ger ut detta meddelande för att folk måste få veta. Detta är viktigt för att folket måste förstå att de inte ska vara rädda för de varelser som endast vill att mänskligheten ska lyckas ta tillbaka sin planet och få sin frihet tillbaka som det var tänkt från början.

Kärleken är så oerhört stor för mänskligheten och respekten likaså.

AMEN

Du gillar kanske också...