Inger Noren Kanaliserar Sitt Högre Jag, 4 april, 2021

 

Från mitt Högre Jag, via Inger Norén

2021-04-07

 

Var hälsade människor. Det är en förunderlig tid vi lever i och denna tid är en tid för kontemplation och meditation om sitt fortsatt liv på Jorden. Det är många människor nu som inte vill vara med längre i denna övergång till högre vibrationer och medvetenhet och det är deras val. Alla har ett val med sitt liv och det måste alla respektera.

För de människor som fortsätter sina liv på Jorden väntar stora förändringar med olika strukturella och materiella förändringar. De föremål som används i dag kan komma att förändras totalt, det vill säga de tekniska hjälpmedel man använder för kommunikation till exempel. Plötsligt kan dessa föremål sluta fungera. De elektromagnetiska fälten har ändrats och det innebär att många måste byta ut sina föremål för att kunna fortsätta att kommunicera med andra via de program som visas på nätet, men även dessa kan komma att avslutas eller ändras. Så småningom behövs inte dessa föremål för kommunikation eftersom människor kan börja tala med varandra telepatiskt. Allt finns då tillgängligt för alla samtidigt med olika nyheter bland annat.

Detta kommer att dröja ett tag till på grund av det stora antalet människor som väljer att lämna Jorden och det blir en svårhanterlig situation för alla länder i världen. Detta måste få ta sin tid. De människor som lämnar Jorden kommer att arbeta från andra sidan väven för att hjälpa till med uppstigningen för resten av världen. Människorna har höjt sin medvetenhet betydligt de sista månaderna med denna viloperiod och har fått ett perspektiv på vad som kommer efter denna period med dessa stora mängder av människor som lämnar Jorden.

Viruset försvinner och även vaccinerna som är lika farliga som sjukdomen i sig. Det är då det börjar för människorna att känna efter vad de förväntar sig ska komma. De flesta vet att det gamla är borta och att det väntar en ny värld med en ljusare framtid. I denna tid är det ett fantastiskt tillfälle att försöka ta tag i de drömmar man hade som inte fick en chans att manifestera sig som något verkligt i livet. Men i den nya tiden och världen är detta en nödvändighet för att förändra sin situation om man vill det, eller helt enkelt ta chansen för ett roligare liv med helt andra förutsättningar.

Den finansiella situationen är helt annorlunda och alla har medel för att försörja sig. Alla har tak över huvudet och har möjlighet att ge sin familj ett helt annat liv i fortsättningen. Detta är en tid i förändring som påverkar alla i världen med en fantastisk möjlighet att börja med en utveckling för sin egen skull och för att så många som möjligt kan få en framtidstro till något bättre som en ny värld är för alla.

AMEN

 

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...