Galatril från Atlantis via Ann Dahlberg, 4 december, 2017

Galatril

Måndag 4 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Galatril och jag befinner mig nu på Atlantis, Atlantis som har återuppbyggts i Brasilien. Vi har haft god hjälp av våra bröder och systrar i Lemurien och Telos. De har varit våra lärare och mentorer sedan vårt Atlantis föll för många tusen år sedan. Nu bor vi på en vacker och kärleksfull plats. Vi har speciella kristaller som har en stor helande förmåga och som kan rena Jorden och alla som vill använda dem. De kan bara ta en avsikt åt gången och de kan bara användas för goda syften. Alla ni som har drabbats av Atlantis fall kan hela er med hjälp av dessa kristaller. Be oss bara om hjälp så hjälper vi er. Vi står i service till både Jorden och mänskligheten idag och gör vad vi kan för att rena vårt karma och för att hjälpa dem med trauma från Atlantis så att de kan bli hela igen. Det finns många på Jorden idag som fortfarande bär detta trauma med sig och som låter det återuppstå lite då och då fast i mindre format. De drabbas av problem och olyckor och vet inte varför just de drabbas. Det här kan vara förklaringen, de har inte löst traumat från det fruktansvärda som hände med Atlantis. Ni kan göra det nu med hjälp av denna kristall eller med hjälp av oss eller era guider.

Vi står så gärna till tjänst och vi älskar er så mycket. Vi är en del av detta tillsammans och nu byggs Atlantis upp med endast goda kristaller och med stor kärlek i våra hjärtan. Vi önskar att ni kunde se detta så att ni också kunde få frid och ro i era hjärtan i vetskap om att det land som ni en gång för många tusentals år sedan älskade och som då var ett vackert land, återigen är uppbyggt med samma energi av kärlek.

Jag önskar att ni ville komma och besöka detta land i era drömmar så att ni själva får se hur vackert det är och hur kärleksfullt alla som bor här lever sina liv. Ja det har tagit tid, det har tagit tid för ljuset att lysa upp våra hjärtan men nu lyser det klart och fint och vi lovar er att ni ska få ett varmt och kärleksfullt bemötande. Vi har mycket att delge er och vi har mycket att visa er. Vi kan hjälpa er att lösa era trauman, vi har resurser till att göra det nu framförallt med den här ovanliga kristallen som finns här i Atlantis och i Brasilien. Vi längtar så efter att få träffa er, vi är en del av er och ni är en del av oss. Jag hoppas att ni hörsammar vår önskan och att vi snart kan få möta er och visa er vårt vackra Atlantis.

Det finns mycket att säga men det får räcka för denna gången och jag hoppas på ett möte där vi kan få berätta hela vår historia.

Mina tankar och min kärlek finns med Er hela tiden.

Galatril

Du gillar kanske också...