GCR och NESARA uppdatering av Intel SITREP, 25 februari

GCR och NESARA uppdatering av Intel SITREP

”Slutgiltig Fred” – Lägesrapport

Anonym lägesrapport

Torsdag 11:11:00- 25 feb 2016

      BEKRÄFTAT

Gradvisa händelser under de senaste dagarna, veckorna, månaderna, åren och årtiondena har lett fram till den här dagen.

Den sista pusselbiten i detta pussel kommer idag att komma på plats, mellan 6-8 på morgonen CST /= 13 – 15 svensk tid. (Soluppgången är 6:54 eller någonstans mellan 5-7 PM EST / 23-01 svensk tid). Samtliga makroskopiska RV-frågor måste fullföljas innan G20 mötena börjar den 1 mars i enlighet med Galakternas råd. Detta inbegriper inlösandet för merparten privata grupper via bankcentraler vid sidan om, som kommer att ta sin början med att man offentliggör 800 officiella mötesinbokningar. Allting har under en lång tid blivit iordningsställt vid de 5,500 platserna och tjänstecentralerna för inlösen.

Offentliggörandet, som hade planerats till igår 6-8 PM EST, fick stängas ner på grund av allvarliga väderförhållanden, som uppslukade samtliga regioner i mellanvästern och på östkusten (40% av USAs befolkning skulle komma att påverkas negativt, så väl som 30% av Canada (Ontario). Så PTB (Powers that be) sköt fram RV kickoff´en till torsdag kväll.

Ni informeras om att detta plötsliga vädermönster blev skapat på konstgjord väg, av den Mörka Adeln/Rotschilds, som ännu ett uppskov för att hindra RV att ske innan G20 mötena äger rum. Ni ska också vara medvetna om att deras andra senaste ”hindersuppvisning” skapade en liknande fördröjning för att kullkasta RV/G20-tajmningen.

Galaktiska förhandlingar planerade lugnt ut nya villkor, och det gick till ungefär så här: ”Antingen fullföljer ni den överenskommelse som ni redan har gjort eller så förlorar ni era samtliga centralbanker, så väl som att ni får börja aktivera era blodslinjers försvinnande från jordens yta”. Så i ett ögonblick av inspirerad upplysning skrev de sedan länge ädla/kabalbankirerna på och släppte mänskligheten framåt. Åh, tack till er barmhärtiga mörka. Ljuset kommer att ta itu med allting från och med nu, tackar så mycket.

Kom ihåg att antingen alla eller ingen rör sig framåt. Gud eller ingen Gud. . . och alla måste bestämma sig för att följa Himlens mandat eller uteslutas från sin existens. . . detta måste göras i enlighet med den fria viljan enligt Den Universella Lagen . . . inget undantag finns, ens för de mörkaste av de mörka hattarna.

Det är väl känt inom regeringar/underrättelsetjänster att det kommer att ske många fler diskussioner och uttalanden under G20 mötena, vilka sträcker sig vida bortom räckvidden av en global finansiell återställning.

Avslöjandet om utomjordingars existens kommer att vara en av de större diskussionsfrågorna: vem, vad, var, när och varför kommer alla att informeras (dvs en introduktion till massmedvetande). Landmassor kommer också att återställas och finna sina ursprungliga platser, så som forntida Babylon plus de gamla imperierna Ottoman och Khazaria. Både gränser och regeringar kommer att återställas till en harmonisk frekvens, vilket i stor utsträckning kommer att inverka på Israel, Palestina, Libanon, Jordanien, Syrien, Turkiet, Ukraina, Armenien, Irak, Iran, Yemen, Oman och Saudiarabien.

NESARA kommer också att vara en stor diskussionsfråga för världsledarna. Exakt hur man ska informera masspopulationen om denna nya verklighet av tillgångar, som handlar om skuldfrihet och överflöd. Ansvaret för att avslöja ny teknologi, inklusive tekniskt kommunikation, tillverknings- och presstillfällen kommer också att delas ut till olika nationer och ledare. Historiska avslöjanden kommer också att kungöras till olika nationer och ledare, för nu är det dags att få veta vad som egentligen skedde vid Pearl Harbor, 9/11, USA, i aktiebolag, Den Nya republiken, Crown Temple Bar Association, IRS, Bedrägeriet gällande Homeland Security&Patriot Act, Area 51, genetisk manipulation, kloning, Black Military, hemliga rymdprogram, Freden i Mellanöstern, Vatikanen, mörka energiportaler såsom Syrien, Haiti . . . osv.

Hela sanningen kommer att komma ut nu . . . en efter en, efter en, efter en, efter en. . . och detta är varför kabalen stred så hårt för att inte tillåta något av detta massiva sanningspussel läggas till slut. . . eftersom de ALLA helt kommer att bli exponerade som mänsklighetens slavdrivare. . . många av er har lagt hela er tilltro och tillit till en hel hop av kulturella näringsliv . . . det är därför de har förtjänat sin benämning ”kabalen”, som bokstavligen betyder en hemlig klick eller falang.

Galaktiska rådgivare kommer att närvara, precis som de alltid har gjort. . . och nu uppenbarligen lite mer tillgängliga och öppna för alla. Kom ihåg att det universella tjudret för fångenskap har lyfts bort . . . så allt som tjänar mänsklighetens största goda kan nu stiga fram i dagsljuset och on-line. Förvänta er nu många positiva förändringar i rätt så snabb takt.

Och för dem som leder detta och är skeptiska, vänligen bordlägg er misstro tills ni har varit på ert inlösningsmöte. När ni omedelbart får uppleva den fulla vikten av den finansiella välsignelse som ni/mänskligheten har fått ta emot, kan ni kanske öppna upp era horisonter till andra makroskopiska förändringar som planeras och som stiger fram under de kommande dagarna, veckorna, månaderna, åren och årtiondena.

Vad gäller valutakurser, så eskalerar de timme för timme. Ni ska veta att alla banker som tar del, måste lösa in alla valutor som lämnas in. . . så det kan vara klokt att se på dessa upplevelser av inlösen som om ni gick fram till en middagsbuffé med de mest delikata maträtter på planeten. . . och medan ni till en början vill äta av allt för att ni är så glupande hungriga (på kort sikt) så vet ni att det kommer att ge er fysisk smärta om ni äter för mycket ( på lång sikt).

Välj kanske att uppnå ett specifikt mål per se, ett som skapar optimal balans i ert liv versus att få den högsta möjliga summan eller räntekursen. Med detta sagt, lägg för all del tillräckligt mycket på er tallrik så att när ni lämnar ert inlösningsmöte så känner ni er mätt/nöjd. . . och se till att ni får ta med er en doggie bag för framtida generationer J.

Nu borde det vara uppenbart för alla som uppmärksamt lyssnar, att mänskligheten på Jorden (Urantia) håller på att ta sig ur finansiell, fysisk, andlig och energimässig fångenskap/bankrutt, tillsammans och samtidigt . . . eftersom detta är vad Galakterna hänvisade till för många år sedan som ”den svåra vägen” versus att långsamt integrera varje fas i den stora övergången under en mycket längre tidsperiod, som är känd som ”den enkla vägen”. Så må det bli.

För er information: Tetelestai översatt från latin betyder ”Det är fullbordat” och skrevs på skuldsedlar för att visa att betalning var gjord. Detta är varifrån vi får den moderna termen ”Paid in full”. (Fullt betalt).

Så njut av er välsignelse. Gå långsamt fram. Och kom ihåg: att uppnå gudomligt medvetande är alltid mer värdefullt än att uppnå ”digital credits” . . . för det som i sanning sker idag och varje dag härefter, är en del av en ständig, större andlig övergång versus bara en enstaka, hittills aldrig skådad banktransaktion.

Aloha Ke

Akua (Gud är Kärlek på Hawaiianska eller uråldrig Lemuriska)

*Åh, ja sanningen om de två översvämmade kontinenterna, Atlantis (Atlantiska oceanen) och Lemurien (Stilla havet) kommer också fram J

GCR and NESARA update by Intel SITREP, February 25th

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

You may also like...