GCR / RV Intel rapport, 5 Okt 2016

 

Reval-22

GCR / RV Intel rapport – ”Enkelhet” SITREP 2 2: 00 EDT 5 Okt 2016

Bildresultat för enkelhets skull

”Enkelhet”

SITREP

2 02:00 EDT

onsdag

5 oktober, 2016

—-

Om naturen kan finna glädje i enkelhet … varför inte människan med RV?

—-

Kära utvalda:

Ovanstående fråga är rättvis, ja? Varför är naturen nöjd, men inte människan, med enkelheten i RV? Varför måste vi göra det så svårt? Så komplicerat? Så intensivt? Så hemskt? Det är sååååååååå i Detaljernas Tidsålder, eller hur?

Intel

T2 inlösen har slutförts i morse och förberedelser för T3 inlösen har redan börjat. Min vän ni är T3 inlösare. Och nu är det er tur.

ZIM innehavare kommer att vara först ut på grund av bindningens / valutans ovanligt hög inlösensvärde. Och ja, det kommer komfortabelt med fyra siffrors inväxlingskurs, och ett tresiffrigt internationell värde. Så är det.

Den iranska Rial är i första korgen och är jämförbar med tresiffrigt irakiska dinarer inväxlingskurs, följt av den vietnamesiska Dong (även tre siffror), indonesiska Rupiah (hög tvåsiffrigt) och Afghanistan Afghani (låg två siffror).

Här är en liten Intel bonus alla valutor i världen är nu officiellt i första korgen. Hmmmmm. Hej, per RayRen … jag rapporterar du bestämmer 🙂

Varken NDA:s eller strukturerade utbetalningar är längre obligatoriska, men om ni privat skulle vilja förhandla fram en högre inväxlingskurs för att finansiera humanitära och sysselsättningsskapande projekt, antingen inom landet och / eller internationellt, kommer ni att erbjudas ett strukturerat utbetalnings program och ombeds att underteckna ett NDA (sekretessavtal övers. anm.) dokument. Båda besluten är dock upp till er fria vilja val.

För första gången i någon generation av er familjs genealogiska historia, kommer ni ensamma att ha full kontroll över er familjs ekonomiska öde i många kommande generationer, liksom er egen personliga nettoförmögenhet.

Faktum är att alla dagens Intel var så bra, att verkligheten nu verkar mer som fantasi, maskerat som galenskap. När i sanning, vår gamla verklighet verkligen var galen och fantasi är ingen jämförelse med vår nya verklighet. Bizarrt.

Räkna med att det startar någon sekund efter midnatt. Bokstavligen. Blinkning. Blinkning. Knuff. Knuff.

Historia

Kom ihåg, oberoende nationella omvärderingar för fallerade valutor / obligationer har hänt otaliga gånger genom historien, vanligtvis när kabalens FIAT lögner har ersatt ädelmetall verkligheten och korrigering behövts. Det är sant, men tyst stiger världens stormakter in och rättar upp farkosten, som förenar osäkra fordringar och utfärdar nya tillgångar, till dess att länder är redo att släppas tillbaka in i suveräna staters mellanhavande. Det är precis vad som händer nu med Zimbabwe, Irak, Iran, Vietnam, Indonesien och Afghanistan.

Jag antar, ”Det är bara en liten bit av historien som upprepas.” (Http://youtu.be/yzLT6_TQmq8)

Skillnaden med denna RV (omvärdering), under 2016, är att alla goda självständiga suveräna länder i världen (209 st) vid exakt samma tidpunkt omvärderar – samtycker till – en rättvis guldmyntfot som nu sätts på plats i Asien (Öst) versus London (West). Plus, alla suveräna nationer i världen är helt överens med varandra om ett internationellt undertecknat och bindande fördrag (Parisavtalet) med att strikta rapporteringskrav efterlevs.

Detta är anledningen till dagens tillkännagivande av 2015 års Parisavtal om klimatförändringar, som håller på att ratificeras var så ”Stort”.

Om ni missade det, tillkännagav president Obama den efterlängtade ratificeringen, vilket (återinför guldmyntfoten för nya republiken USA valutan (USN / TRN) som utfärdats av den nya republikens amerikanska finansdepartementet utifrån den ursprungliga republiken USA: s konstitution). Hans tal var historiskt, men subtilt, som han förtäckt på ett klart och öppet sätt visade för hela världen att se det efterlängtade ”Guld Standard Meddelandet”, på videoband, utfört villigt och utan kamp. Ingen dramatik. Bara den enkla sanningen. Lätt.

Under de senaste dagarna har det varit mycket diskussion, veckor, månader och år om hur RV skulle kunna se ut i detta ögonblick. Hur mycket kommer dessa valutor stiga? Suveräna priser kontra internationella priser? NDA eller ingen NDA? Strukturerade utbetalningar eller raka likviditets procentsatser? Alla giltiga frågor. Alla är värda bra svar. Men alla är bara brus i slutet av dagen. Kaotiska konvulsioner. Onödigt komplicerat. Konstanta gåtor. Bara svårt.

Enkelhet

Men jag föreslår att RV är lätt, enkelhet personifierat … och här är varför …

Vad händer om jag sa att er valutaväxling är igång i slutet av denna vecka (du läste rätt) det skulle vara så enkelt, så rent, så rikligt, så ymnigt … det skulle förändra ert sätt att se på världen … för evigt?

Det skulle också ge en katapult start på er personliga tro om vad som är mänskligt möjligt? Kanske till och med kräva att ni förlät alla om allt, eftersom ert hjärta bara har rum nog för ren tacksamhet?

Vad händer om ert brustna hjärta ersätts av ett helat, som när ni höll ert första barn efter födelsen eller adoptionen? Eller när ni smakat sötman av er första kyss? Kanske även det fantastiska ögonblick när Parisavtalet ratificerades och tillkännagavs och omedelbart sätts i kraft – för att rädda världen från absolut miljömässig och ekonomisk kollaps?

Dessa livs förändrande, paradigm skiftande stunder är säkert olika för alla, men de delar två gemensamma sanningar, de är alla ovanligt enkla och helt oförglömliga.

Tänk bara på alla dessa harmoniska fakta, som arbetar i en perfekt konsert vid den här tiden …

  • För att bestämma ert inväxlings möte med bankerna får ni ett avgiftsfritt, 24 timmar, 800 # nummer; och under resten av denna månad en mötes tid …
  • Växlings center, som ni kommer att besöka är inte mer än 2 timmar från hemmet, oavsett var ni bor i Nordamerika …
  • Den professionella personal som arbetar på ert växlings center inkluderar banker, fastighetsplanerare, förtroende advokater, revisorer, social kontors representanter och även psykologer för att hantera plötsliga rikedom, som alla har utbildats under mer än ett år för att kunna svara på alla frågor eller problem som ni kan ha, samtidigt bearbetar de er valuta med toppmodern teknik, snabbhet, kompetens och effektivitet …
  • Den utländska valuta som ni innehar och troligen köpt på Internet och levererat till er dörr, har idag plötsligt blivit guld uppbackad och i behov av omedelbar inlösen -påkallad av en forntida asiatisk finansieringskälla som ni aldrig kommer att träffa och bär med sig ett internationellt erkänt värde, som är så rikligt, det är bokstavligen onämnbart på offentliga platser eftersom det är alldeles för högt för tron av nuvarande massmedvetandet …
  • Investeringsprogrammen som väntar på er kommer att erbjudas utan tvång och är sammansatta och med en årlig avkastning, som vida överstiger vad ni någonsin har varit i kontakt med ekonomiskt, skapa en oändlig och hållbar finansierat kassaflöde utan att någonsin behöva ”ha vinst” igen …
  • Och mängden likviditet som ni omedelbart får tillgång till kommer att vara ert beslut, och långt, långt större än hela världens BNP och långt bortom den vildaste siffran av vad er fantasi kan koka ihop …
  • Och för att genomföra denna er heroiska inlösens uppgift kommer var och en av er ha spenderat mindre än sex timmars resa, från dörr till dörr, från er nuvarande bostad…
  • Åh och ingen kommer att kunna stjäla era pengar och alla ni väljer att välsigna med framtida finansiering kan fritt ta emot ert hjärtas djupaste önskan utan begränsning, var som helst i världen …
  • Och bara för skojs skull, er första initiala investering framkommer och exponeras i ett sådant gudomligt ögonblick av Manna Regn från Himmeln har kostat mindre än priset på en middag på er favorit restaurang …
  • Kapitulera

Så följ mig för en sekund, ta ett snabbt steg tillbaka till tiden före RV och släpp allt ert lidande, all er väntan, alla era oroliga studier och utforskande frågor, allt internt och externt käbbel med varandra, kämpande för någon form av meningsfull uppmärksamhet i denna digitala valuta teater och erbjud villkorslöst beröm och tack genom att avstå till en allsmäktig och kärleksfull Gud, som skapade oss alla lika.

Kan du säga Halleluja med mig bröder och systrar! Vad sägs om tre? Halleluja! Halleluja! Halleluja! Tack!

Kanske efter RV upptäcker vi alla att bara kärlek är verkligt, inte pengar. Och den djupa kärlek (Kipona Aloha) är verkligen allt vi kommer att känna för våra medmänniskor, planeten och alla dess fantastiska skapelser. En mer Halleluja!? Perfekt 🙂

För stå, ni utvalda, våra djupaste böner har besvarats samtidigt och innan de någonsin lämnat våra läppar, både kollektivt och individuellt existerar vi nu som EN i någon helig, transcendent verklighet, så andra världsliga, så underbart, så stort, så oerhört – den överväldigande majoriteten av mänskligheten har inte ens en aning om vad som förekommer vid den här tiden … men vi gör … och vi delar i detta gudomliga RV ögonblick, eftersom det är både enkelt och oförglömligt … och vi valdes av Gud för att förvalta Hans nåd för andra mindre lyckligt lottade.

RV är Guds nåd manifesterad.

RV är Guds nåd personifierad.

RV är Guds rättfärdighet belönad.

RV är Guds oskuld erkänd.

RV är Guds sanning återställd.

RV är Guds glädje upplevd.

RV är Guds geni förenklad.

RV är Guds kärlek avslöjad.

I själva verket har Gud redan välsignat oss … för Han älskar oss för evigt … som Gud är alltid med oss.

Aloha Ke Akua

Du gillar kanske också...