GENOM KÄRLEKEN ÄR NI PERFEKTA – MEDDELANDE FRÅN ÄRKEÄNGEL HANIEL, 2 DECEMBER 2021

GENOM KÄRLEKEN ÄR NI PERFEKTA –

MEDDELANDE FRÅN ÄRKEÄNGEL HANIEL,
2 DECEMBER 2021

 

Även om ni vinner hela världen – men förlorar er förmåga att älska, då har ni inte vunnit något, utan förlorat allt.

 

fotocredit: Andrea Percht

 

 

Kanaliserad av Jahn J Kassl

Engelsk utgåva av crystalflow översättningar

 

GENOM KÄRLEKEN ÄR NI PERFEKTA

MÄSTARE GENOM FÖRLÅTELSE

Älskade människor,

 

Förlåt alla för allt – ovillkorligt. Det är den enda vägen till inre frid och fred hos mänskligheten.

 

Ni är inte bara människor – ni är eviga andliga varelser som har multidimensionella upplevelser samtidigt. Jorden ger er unika upplevelser, den låter er först uppleva och sedan gå bortom alla världsliga begränsningar.

 

Jorden är platsen där ert obegränsade medvetande får uppleva begränsningar.

 

Anledningen till er inkarnation på denna jord, och ert val att vilja uppleva detta äventyr med att ”vara människa”, är enbart baserat på er önskan att uppleva er själva som kosmiska varelser i jordiska begränsningar.

 

Glömskans täta slöja har täckt era sinnen, och i liv efter liv har ni försökt lyfta den bit för bit. Detta är anledningen till ert liv på jorden, för endast genom glömskan var och är allt detta möjligt.

 

Hur kan änglar av rent ljus och kärlek uppleva sig som mörka, och fylla sina hjärtan med hat? Jo genom att välja en verklighet där detta syndrom av brist kan upplevas.

 

Idag längtar ni tillbaka in i ljuset, och fler och fler människor gör sig redo att avsluta denna resa. Allt fler har sett, upplevt och känt på egen hand, vad det innebär att vara människa. Med alla de upp- och nedgångar som människolivet innebär.

 

DEN SISTA ILLUSIONEN

 

Det som gäller nu är att bryta sig igenom den allra sista av alla illusioner, vilket är tron ​​på att någon eller något på denna jord, legitimt förtjänar er ilska eller ert hat. Detta är det sista hindret på er väg tillbaka in i Guds kärlek, och kärleken till Självet.

 

I slutändan är det ovillkorlig kärlek som bestämmer över en individs uppstigning. Detta är lärdomen för mästare, eller för människor som vill uppnå bemästring av detta plans skapelse.

 

Endast er förmåga att älska är nyckeln till er väg framöver.

 

Det är därför ni erbjuds så många bra möjligheter nu. För ondskan, såväl som varelser med dåliga avsikter mot mänskligheten, kliver ut ur skuggorna och in i ljuset. Ni känner igen de som vill skada er, och de som vill utnyttja er.

 

Stort lidande följer mänskligheten på jorden, och olösta konflikter vill bli lösta.

 

Medan denna förvandling och healing sker, så måste ni förbli kärleksfulla.

 

Ju mer hat ni möter, desto mer orättvisa måste ni utstå, och ju mindre kärlek, desto starkare måste ni utstråla kärleken och förespråka rättvisa.

 

När hela världen skrattar åt er eller attackerar er, när vänner vänder sig bort och ingen vill ha med er att göra längre, då kan ni fullända er själva – genom att vara sanna mot er själva och aldrig lämna ljusets och kärlekens väg.

 

Även om ni vinner hela världen – men förlorar er förmåga att älska, då har ni inte vunnit något, utan förlorat allt.

 

Idag, vid slutet av en era och början på en ny, kommer människor som har lyft på glömskans slöja att stiga upp. De som minns känner till vägen där ofullkomlighet steg för steg, förvandlas till perfektion.

 

Kom ihåg, älskade människor! Ni är perfekta genom ert ljus och er kärlek – och genom ovillkorlig förlåtelse går ni in i detta nådens utrymme, platsen där den sista slöjan lyfts.

 

Jag är ÄRKEÄNGEL HANIEL

Du gillar kanske också...