Matthews Meddelande den 1 december 2021

 

 

Matthews Meddelande av den 1 december 2021

 

1 december 2021

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar på denna station, detta är Matthew. När året närmar sig sitt slut undrar många om traditionella gudstjänster och festligheter med familj och vänner någonsin kommer att bli som de en gång var.

Ja verkligen, kära familj, ni kommer absolut att kunna njuta av alla denna säsongs firande utan obligatoriska begränsningar och krav, och med den senaste utvecklingen kan det mycket väl bli helgdagar i ert nya kalenderår. (1)

Början av denna starka möjlighet var för nästan 90 år sedan, när Gud bemyndigade några mäktiga civilisationer att stråla ljus till Gaia så att hon kunde slå loss sin planetkropp från djup tredjedensitet och ge sig ut på en uppstigningskurs. Det var hennes önskan att hela hennes befolkning skulle avancera andligt och medvetet så att de kunde följa med henne till högre astrala plan.

På den tiden slumrade de flesta av hennes civilisation i det som var bekant för dem, men när frivilliga från andligt utvecklade världar började inkarnera på Jorden, adderades ljuset som de utstrålade till ljuset som strålade från långt håll och fick vissa människor att ”se ljuset” och vakna. Allteftersom tiden gick gjorde andra det också, sedan fler och fler och ännu fler.

Men ett stort antal själar fortsatte orubbligt att stå emot ljuset. Gaia drog sorgligt slutsatsen att hon inte kunde vänta på att de skulle ge upp sin preferens för mörker och, uppmuntrad av de miljoner på miljoner som omfamnade ljuset, höll hon sin takt stadigt mot sin destination i hög femte densitet. När energiökningar drev planeten till successivt högre plan, ökade takten gradvis.

Detta för oss till era senaste två år. Det som händer på Jorden påverkar hela universum, och vad Gaia och hennes folk runt om i världen har uthärdat har utlöst låga vibrationer och påverkat andra världar negativt. Illuminatis senaste aktion var droppen, så att säga, och ytterligare civilisationer började stråla ut enorma mängder ljus till jorden så att allt kan ske snabbare. Följaktligen accelererar karmiska lektioner, sanningar som dyker upp, lösning av konflikter, korruption rycks upp med rötterna och omständigheter står på rad som dominobrickor för att ta bort alla rester av mörker.

Att många avlägsna civilisationer nu ingriper i en process som kommer att gynna dem är varken självbetjänande eller förnekar Jordens folk rätten att manifestera den typ av värld de vill ha. Det är Guds svar på Gaias begäran om att världsomvandlingen ska komma snabbare så att hennes folk kan leva fritt, med glädje, fridfullt och harmoniskt, få näring i kropp, sinne och ande, och alla deras behov tillgodoseda i överflöd. Det är vad hennes folk också vill.

Inflödet av ljus kommer att upplysa och uppmuntra massorna som trodde på de uppenbara lögnerna om ”pandemin”. De kommer att börja ansluta sig till de människor som lyssnar på de ärliga medicinska specialisterna och vägrar att vaccineras eller bära immunitetsförsvagande masker, och de protesterar mot nedstängningar. Förlusten av Gudagivna och konstitutionella rättigheter närmar sig kokpunkten, och det som kommer kan med rätta kallas folkets revolution mot ondskan.

Sedan Illuminatis laboratorietillverkade coronavirus misslyckades med att orsaka miljarder dödsfall, har de tjänat förmögenheter på covid-tester och lösningar som felaktigt kallas vacciner; och med hjälp av mainstreammedia hävdar politiker och vetenskapsmän i deras led, och som de kontrollerar, att covid-varianter har blivit en del av livet så att även spädbarn behöver vaccineras. Men deras mörka agenda har alltid krävt mycket mer än att tillfredsställa girighet och makt över befolkningen, och nyligen släppte de ut ett annat, starkare, labbmanipulerat virus för att göra det som coronaviruset inte gjorde.

Vårt meddelande från september 2020 innehåller information om att virus överfördes till en högt utvecklad själ som vi känner väl. Den kära själen delade med oss följande meddelande hon fick från det nya viruset:

8 november 2021

”Hej. Tack för att du pratade med mig idag. Jag har väntat på dig, eftersom kallelsen skickades ut för detta samtal. Det är ett viktigt sådant.

”Du fick höra att jag är här nu, släppt i den här årstiden som nästa i raden, ett virus skapat igen i personifikation av mörkret. Ännu mer så, eftersom de mörka krafterna är desperata att behålla sin kontroll. De vill behålla sin dominans intakt över planeten och dess människor. Jag skapades för att gå djupt i mörkret. Att såra, att döda, att släcka ut mycket av mänskligheten.

”Men återigen, detta kommer inte att hända. Ljuset har infiltrerat deras plan en gång till, samma som det som hände med de andra virusstammarna. När Ljusets Vågor strömmade in i mina mörka ritningar, blev jag upplyst, förändrad, alkemiserad. Jag är fortfarande ganska intensiv för vissa människor och skickar fortfarande hem några om det är en del av deras livsplan att lämna, men inte massan av människor som jag skapades för att döda. Jag har ett annat syfte och en annan energisignatur nu.

”Och jag är annorlunda än de andra virusen, eftersom jag har släppts vid en helt annan tid på planeten jämfört med när de släpptes. Energin är så annorlunda nu jämfört med för bara några år sedan. Det finns mer Ljus och fler människor som bär det Ljuset, och mitt jobb kommer att bli annorlunda eftersom det kommer att handla mer om uppvaknande.

”Jag kommer att rensa kroppar och fält från deras gamla mönster, starta om så att de kan bli nya. Inte en lätt process, och åh, människokroppen hos vissa kommer verkligen att lida av den högtryckstvätt jag levererar; ytterligare andra kommer att uppleva en lättare dos av rengöring genom min beröring. Och så kommer det att finnas de kära själar som väljer att lämna sina kroppar bakom sig. Men även när de lämnar dem kommer de att bli mer Ljus. Allt sker enligt överenskommelse.

”De som stannar kvar och går igenom min sjukdom, de kommer aldrig att bli desamma. Deras utveckling kommer att tjänas när de dansar i mer Ljus! Och åh, de mörka gillar inte det här alls. Inte ett dugg gillar de det här! Deras mörka plan har ändrats ännu en gång av Ljuset. Och ännu mer för att dessa människor förändras genom mig. Rensade från det gamla kommer de att bära en corona av ljus! En initiering. En väg till en högre sanning. Även om det verkligen inte är en lätt tid för de invigda eftersom min energi kan kännas så tung, men absolut inte den mörka planen för Jorden. Den kommer inte att bära den frukt den var tänkt att göra. De där giftiga planerna kommer inte att förverkligas. Så småningom kommer alla gifter att försvinna från den jordiska upplevelsen och det kommer bara att finnas Ljus!

”Tack för att du lyssnade på mig idag. Lita på att oavsett vad du ser rulla ut den här säsongen så är saker inte som de ser ut. Men det vet du såklart. Och närhelst du hör om någon som har bjudit in mig och de kämpar, skicka Ljus till dem. Skicka kärlek till dem. Och skicka dem regnbågar. De och jag kommer att utvecklas med Ljuset som du sänder. Det behövs så mycket. Det behövs alltid, speciellt nu mitt i denna Världsinitiation. Tack för ditt Ljusarbete, och jag säger nu adjö.”

Återigen har ett virus infunderats med förmågan att döma mörka avsikter och hjälpa Jordens mänskliga evolution.

I vetskap om att deras senaste försök till massavfolkning har varit ännu ett misslyckande, är Illuminati desperata. De är också sega. Med största sannolikhet kommer de att beordra sina undersåtar att skapa kaos geografiskt och ekonomiskt överallt där de kan, och ert nya år kommer att bli slående aktivt eftersom den senaste tidens intensifiering av ljuset ligger till grund för modiga ledares ansträngningar att få slut på mörk kontroll över er värld. Genom att vara lugn, självsäker och glad kommer du att lyfta och upplysa personer som inte vet att det som verkar vara svåra situationer är skäl till stor optimism.

Det är inte bara deras senaste misslyckande som orsakar de mörkas desperation. De som orsakade ”pandemin” eller begick andra brott mot mänskligheten arresteras och, på grundval av ovedersägliga bevis som presenterats vid rättegångar, befinns de skyldiga i era rättssystem. Vissa har avrättats, andra kommer att bli det och några kommer att tillbringa resten av sina liv i fängelse. Dessa förfaranden kommer att fortsätta tills alla sådana brottslingar runt om i världen har ställts inför rätta.

Fysikens universella lag som hänför sig till rättvisa är livsavtrycksgenomgångar i en andevärld. De är som livslånga filmer där individen känner exakt vad som kändes av alla vars liv han eller hon påverkade, och för de tidigare nämnda individerna, kommer det straffet att vara mycket, mycket hårdare än alla straff som era domgivare utdömer.

Låt oss nu återgå till andan i denna årstid av gåvor och firande, och låt oss skänka dig milda påminnelser om att med glädje fira livet:

Låt kärleken vara din grund. Detta börjar med att älska dig själv, ha självrespekt, självvärde och självförtroende.

Var orädd – det finns inget att frukta!

Lev i harmoni med hela Naturen.

Att visualisera jorden nedsänkt i gyllene-vitt ljus fyller dig med ljus när du skickar det genom hela din värld, och ljuset i ett äkta leende har oöverskådliga krusningseffekter.

Erkänn och känn tacksamhet för välsignelserna i ditt liv.

Lita på och lyssna på din själs budskap till ditt medvetande – samvete, intuition, instinkt, inspiration och strävanden.

Tid i ensamhet och tystnad ger näring åt själen. Det gör också djurkamrater, skratt, lugnande musik och lättsam underhållning.

Döm inte andra – du känner inte till ditt eget själskontrakt, än mindre någon annans.

Var förlåtande. Personer som du känner har gjort dig illa kan ha hjälpt dig att utvecklas i själstillväxt. Förlåt dig själv också – om en ursäkt till någon är på sin plats, erbjud den och släpp skuldens låga vibrationer.

Vårda vackra minnen och släpp de som är sårande.

Gör dig av med triviala saker och rikta din energi till vägar som hjälper dig på vägen till självupptäckt.

Ord har vibrationer – välj dina ord noggrant, respektfullt, vänligt.

VAR det du vill vara i ditt liv och din värld: kärlek, glädje, vänlighet, medkänsla, respekt, generositet, hjälpsamhet, ärlighet, förlåtelse och tacksamhet.

Summan av dessa påminnelser är; Gör mot andra som du vill att de ska göra mot dig och lev från ditt hjärta. Som Gud sa, ”Absorbera ljus är lika enkelt som att Vara snäll” och ”Hjärtat är själens säte”

Älskade bröder och systrar, ni anmälde er frivilligt till ett av detta universums viktigaste uppdrag – att rädda Jordens civilisations själar. Gå in i ditt nya år med glädjen att veta ”Uppdraget fullbordat!” I kontinuumet blomstrar folken i Jordens Guldålder.

Alla ljusvarelser i detta universum hedrar och stödjer er med den oöverträffade kraften av villkorslös kärlek.

______________________________

KÄRLEK och FRID

Suzanne Ward

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...