GFL – Löftet om Massuppstigning via Aurora Ray, 27 juni 2023  

 

Löftet om Massuppstigning 

Via Aurora Ray, 27 juni 2023  

En Vändpunkt för Mänskligheten 

 

Den femte dimensionen är en plats av glädje, frid och frihet från smärta och lidande. 

Det finns inga gränser här, bara oändlig kärlek för allt som existerar. Det är också här som vi kommer till vår fulla kraft som människor, när vi inte längre är begränsade av världens begränsningar eller våra fysiska kroppar. Det kan vara ett ganska spännande tillstånd att uppleva! 

I 5D kommer ni att kunna uppleva villkorslös kärlek för allt och alla omkring er, oavsett vad deras bakgrund eller övertygelser är. Slöjan mellan dimensionerna är lyft och tillåter oss alla att uppleva lycka och välsignelse. För att träda in i den här frekvensen är massuppstigning en spännande möjlighet.  

“Massuppstigning” är termen för en kollektiv upplevelse av uppstigning som sker runt om på planeten. Det är inte ett nytt begrepp, utan ett som många människor först nyligen börjar förstå. 

Idén om massuppstigning introducerades först av David Wilcock i hans bok ´The Source Field Investigations.´ Han beskriver det som en “händelse som kommer att inträffa när tillräckligt många människor når en viss nivå av andligt medvetande och kan inse att de redan är i himlen.” 

Massuppstigning är ett andligt uppvaknande, och massuppstigning är det ultimata uttrycket för det. Det innebär en förändring i medvetandet, inre transformation och ett nytt sätt att leva.  

Det är en tid när mänskligheten slutligen kan bli fri från 3D-verklighetens begränsningar. Det här kommer att ta oss in i en högre existens-frekvens, där vi kan börja hela vår planet och oss själva.  

Massuppstigning är ett unikt experiment som låter er stå i förbindelse med ert Högre Jag, den Galaktiska Federationen och den femte dimensionen. 

Ni känner redan till att den Galaktiska Federationen är ett globalt nätverk av varelser från olika raser, som arbetar tillsammans till förmån för alla människor på Jorden och andra planeter i vår galax. De har hjälpt oss att utvecklas genom många olika projekt under många år, inklusive att höja vår medvetenhet genom musik och konst, skapa nya teknologier och delat med sig av kunskap om hur man lever i harmoni med Moder Jord. 

Den Galaktiska Federationen har aktivt observerat Jorden under många år nu, och tittat efter tecken på massuppstigning på vår planet. De har sett många tecken, men inget som liknar det de ser nu! Tecknen på massuppstignings-processen äger just nu rum på ett mycket energiskt sätt! 

Massuppstignings-processen består av många olika steg, en del i en snabbare takt, andra som tar lite längre tid för individen att genomföra. Oavsett tidtabell gör den en mängd subtila och mindre subtila förändringar i människors liv. Det är inte bara en enkelriktad gata; ett fåtal personer kan också uppleva den motsatta processen, som innebär en nedsänkning till lägre frekvenser av medvetandet.  

Men ni kan göra övergången till uppstigningen väldigt lätt när ni väl förstår vad det är. Uppstigning är helt enkelt ett medvetet tillstånd av att vara, vilket har upplevts av många genom tiderna i olika kulturer och länder. Det är kulmen på en inre resa som har tagit er genom många upplevelser och utmaningar.  

Som ni förmodligen redan har märkt, fortsätter Jorden att möta många utmaningar. Bland dem är miljöförstöringar, sociala skillnader, ekonomisk osäkerhet, politisk oro och många andra problem. Den ökande frekvensen av dessa utmaningar tyder på en global förändring i medvetandet. Detta är ett tecken på att något händer med planeten, och det är inte alls bra. 

Det är här massuppstigningen kommer in i bilden. Det är en process som kommer att involvera enorm energi och ljus. Men det kan också ge er ofantlig glädje och tillfredsställelse! 

Det här är en tid när vår planet kommer att uppleva ett massivt vibrationsskifte. Hela planeten kommer att bli genomsyrad av kosmisk kärlek och förvandlas till ett helande paradis. När den här processen är klar kommer alla problem i vår värld att lösas, och våra liv kommer att förvandlas för alltid! 

Att förbereda sig för massuppstigning kan vara otroligt spännande. Om ni är en av dem som förbereder er för uppstigning, är det viktigt att komma ihåg att vara jordad. Ni vill inte bli överraskade under denna känsliga tid, så vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för att säkerställa att ni är i topp fysiskt och mentalt precis innan er uppstigning. 

Meditation och visualisering är utmärkta sätt att förbereda sig för massuppstigning. Faktum är att ni kommer redan att ha gjort det som förberedelse för den tid när energin är rätt för massuppstigning.  

Visualiseringsövningar är effektiva sätt att visualisera er själva mitt i ett vackert vitt ljus, så att er kropp kan ta in och upprätthålla ljuset när det händer. Var inte rädda; följ bara strömmen. Det finns en stor skara människor som går igenom detta massuppstignings-fenomen. Ni kommer att vara säkra, och era kroppar kommer att vara säkra (er fysiska kropp kan få lite värk och smärta, men er själ skördar frukterna av massuppstigningen). 

Det går inte att förneka att uppstigningen är en fantastiskt spännande upplevelse. Det är ett ögonblick när ni ansluter er till Universum och med det lager av ljus som finns just här på Jorden.  

 Ser ni aktivt fram emot det? Fantastiskt! Låt oss nu lägga i en högre växel så att vi kan leva varje dag som om den vore den sista. Men på allra bästa sätt, såklart! 

Jag hoppas att dessa tips hjälper er att hålla balansen och få sinnesfrid när ni förbereder er för detta monumentala evenemang.

Till mina kära, var medvetna om att jag verkligen är verklig, och jag kommer alltid att vara med er på detta jordiska plan. Vet att er uppstigning öppnar en ny dörr av möjligheter som tillåter en värld av möjligheter och äventyr! 

Välj att vara lyckliga; välja att le! 

Vi älskar er innerligt, 

Vi är här med er, 

Vi är er ljusfamilj,  

Vi är den Galaktiska Federationen. 

 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *