Meddelande från Plejaderna via Inger Norén, 16 november, 2019

Kanaliseringar från Universum 16 nov 2019

 2019-11-16

Plejadernas ljus- och stjärnflotta

Det blir mörkare och mörkare. Håll i hatten. Alla människor kommer att få uppleva en väldigt turbulent tid nu och alla ljusarbetare måste vara fokuserade på att hjälpa med sitt ljus till andra människor som har tappat tron på framtiden. Er uppgift är stor, inte bara på Jorden utan även i atmosfären. Stora förändringar drabbar alla. Det mörka måste komma upp till ytan för att beskådas av alla och som ljusarbetare måste de kunna bidra med förståelse och förlåtelse för detta avslöjande som kommer att komma inom en väldigt snar framtid.

Detta åtagande för ljusarbetarna blir bland det svåraste de har gjort men även det mest viktiga om detta ska kunna transformeras till ljuset. Många avslöjanden kommer att komma fram i ljuset och alla måste vara medvetna om att vissa personer i sin närhet kan vara involverade i vissa händelser. Då gäller det att vara stark och ha möjligheten att kunna förlåta dem som är skyldiga till avskyvärda brott.

Ljusarbetarna behövs mer än vanligt bland människorna för vägledning och rådgivning. När dessa händelser inträffar visar det sig var alla ljusarbetare kommer att vara placerade för att kunna ge de människor som inte har haft någon aning om vad som sker.

Var i tillståndet:

JAG ÄR kärleken

JAG ÄR ljuset

JAG ÄR

 

Detta mantra är en välsignelse som kommer att stärka ljusarbetarna men även alla människor på Jorden och även Universum.

 

 

Stort tack ….. i kärlek jag tjänar….. JAG ÄR

You may also like...