Lilli’Anna via Linda Dillon 4 april 2021

 

Linda Dillon: Lilli’Anna talar om ”Var är vi i Moderns plan?” 4 april 2021

https://tinyurl.com/vtefu9ss

Moderns Plan går faktiskt enligt schemat, söta du. Sanningen vinner.

Lilli’Anna talar om ”Var är vi i Moderns Plan?”

En annan vacker pärla som kärleksfullt delas av Sarah från hennes personliga läsning med Linda Dillon. Lilli’Anna är Sarahs älskade skyddsängel.

Sarah: Vad kan du berätta om den aktuella världssituationen? Var exakt är vi med Moderns Plan och är Ljusets Styrkor på god väg, eller är det mer komplicerat än väntat?

Lilli’Anna: Åh, det är extremt komplicerat … och det är utomordentligt enkelt!

Det är ett märkligt faktum att människor i kaos – eller till och med människor i balans – faktiskt tror att de har kontroll över Planen. Nu har den mänskliga rasen, kollektivet, som ni väl vet, tillåtits … och verkligen med hänsyn till elementet av fri vilja, som aldrig åsidosätts … de har tänkt med denna fria vilja att det faktiskt gav dem licens att göra som de ville, och det är felaktigt.

Utvecklingen av vår Moders Plan … ja, vi kan säga att det är ett ”kooperativt företag” eftersom det finns det elementet, inte av åsidosättande av fri vilja, [utan] av aktivt mänskligt/stjärn/ängla/gudomligt samarbete och deltagande.

Nu är det kaos som har kommit upp till ytan och rasar en del av den utvecklingen eftersom allt detta behövde komma upp [till ytan] i stället för vad som har hänt under tidigare tusentals och tusentals år i det som vi kallar ”kaos” – vilket är, ska vi säga, människans egoistiska eller lägre böjelser – som har gömts under en mantel av kränkande auktoritet. Tänk på det i termer av antingen det är kungligheter eller politiska personer som säger ”vi tar hand om dig”, som begränsar mänsklig frihet och förmågan att fullfölja drömmen.

Så allt detta – dessa lägre vibrationer – har förts upp till ytan i takt med Moderns Plan, som inkluderar Pausen, för tills människor inte bara stannar och funderar på och tänker efter vad som är viktigt, vad som är nära och kärt, vad som är deras hjärtans önskningar, kommer hon kommer att fortsätta intermittent med att placera delar av planeten i det ni tänker på som ”Pausen”.

Nu är det fördelaktigt av ett antal skäl, men vad det gör är att det tar bort folk/människor från förvirringen; det tar bort dem från störningar och låter dem inte bara se sanningen i sina hjärtan utan själens sanning och sanningen i kollektivet eftersom det har funnits så mycket osanning. Och du vet att jag är en Sanningens Budbärare, liksom Mi-ka-el och Gabrielle, liksom du, söta du. Och du vet också att sanningen ofta ligger under lager och lager och lager av bedrägeri och lögner.

Så bedrägeriet och lögnerna kommer upp till ytan och exponeras i samhället, i nationaliteter, globalt, på alla nivåer, och därifrån finns det ett tryck och drag – och detta är i termer av Moderns Plan – för det som händer är återkomsten till den första frågan som är: ”Varför är jag här och vad vill jag?”

Ingen sitter med sanningen om sitt väsen och säger, ”Jag vill skada, jag vill förstöra, jag vill skada och lemlästa och döda.” Det är inte någons hjärtas sanning, inte ens den mest onda diktatorns. Så vad det gör … ja, den mest ondskefulla diktatorn tar sig inte tid att faktiskt utforska, men de kommer att göra det eller så lämnar de – så enkelt är det.

Så Moderns Plan går faktiskt enligt schemat, söta du. Sanningen vinner.

Nu när sanningen har avslöjats – de lager av bedrägeri som vi har pratat om – kommer det att bli många överraskningar och många chocker, så du måste vara beredd på det. Men det är återigen helt enkelt upplösningen för att komma till sanningen, för att komma till den renhet som människor alltid var avsedda för – inte bara att leva i kärlek utan att vara förkroppsligandet, inkarnationen, av kärlek.

Så det är väl på gång. Låt dig inte distraheras av förvirringen, söta du.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...