Mileuka via Galaxygirl, 24 oktober, 2020

Mileuka via Galaxygirl

24 oktober 2020

Varma hälsningar till den uppstigande mänskligheten. Jag, Mileuka, talar i detta nu å den Galaktiska Federationen av Ljus vägnar. Vi övervakar er himmel och er vackra planet Gaias inre verksamhet. Gaia är en sådan tålmodig själ, men hennes tålamod minskar för den kommande befrielsen av mänskligheten och hennes form. Det är väldigt viktigt att ni bibehåller er tro och form. Ni förankrar bokstavligen ljusmedvetandet var ni än befinner er. Ljusarbetarna bär en enorm börda och vi är djupt medvetna om er utmattning. Er uthållighet, själsstyrka och glädje mitt i denna upplevelse är beundransvärd, vänner. För det är ingen lätt uppgift att göra något helt nytt. Planetära former som uppstiger med livet intakt är en ny strävan och Gaia är en högst värdig ledare. Vi ber er fortsätta att fortsätta ett tag till. Mycket är på gång. Detta är en extremt komplex och känslig, intrikat plan för hennes uppstigning och ni är viktiga bitar i denna plan och mycket älskade.

Vi från den Galaktiska Federationen av Ljus vill att mänskligheten ska veta att vi har ert bästa intresse i hjärtat och står under högsta direktiv från Högste Skaparen som ser över hela denna process. Vi vill att frid och vila alltid ska vara en del av er essens och upplevelse. En själ i frid är energetiskt attraktiv för andra. Mycket kan förbättras energetiskt på er planet. De som är i frid kan inte härbärgera någon av de lägre vibrationella upplevelserna så till den grad att de skulle uppleva dem på annat sätt. Frid är en själ i balans inom sig och sin omgivning. Frid är inte acceptans. Missförstå inte. Vi accepterar inte det nuvarande kaoset i er sfär, vi hjälper till med att förändra så mycket vi tillåts göra det, och mer och mer tillåts för att komma vidare med healing av mänskligheten. Frid är inte självbelåtenhet eller acceptans utan istället att vara balanserad inombords med omständigheten och känna den kärleksfulla närvaron av er planetära Moder Gaia och gudomligt stöd omkring er. Detta är en viktig tid av externt kaos för att föra in rensning och healing för mänskligheten. Vänligen, fortsätt hålla plats åt Gaia och alla på henne. Genom att göra det skapar ni en ringar-på-vattnet effekt av healing och nåd från en som upplevt mörkret och beslutat sig för att lysa mitt i allt mörker. Vi ser er som skinande ljus från multiversum och vi högaktar er.

Vi är den Galaktiska Federationen av Ljus. Vi sänder er energetiska förhöjningar och uppkodningar i detta meddelande. Det är vår gåva till er. (Jag ser strömmar av siffror och ljusspråkssekvenser som faller ner i gyllene vimplar av ljus överallt omkring mig, kring Gaia, fallande från himlen). Ja, vi kan stråla dessa förhöjningar från våra skepp nu, och det finns många av dem. Vi har tillåtelse att erbjuda sådana förhöjningar nu när vi tillfrågas, så vi ber er vara öppna, vara i frid och i ett tillstånd av balanserad tillit, vetande att gudomligt stöd finns omkring er, att er galaktiska familj är så nära och att ni är mycket nära och kära för våra hjärtan och mycket viktiga för detta uppdrags framgång. Gaia kommer att uppstiga. Ni kommer att uppstiga. Ni är mitt i födandet och det är en smärtsam tid. Låt er inte svepas iväg av vågorna och vinden. Precis som Mästare Sananda gick på vattnet kan ni gå genom denna storm utan att bli för blöta. Var friden mitt i allting, för de andra och er energi-orb kommer att heala deras farhågor. Mycket ska rensas ut och renas. Tillåt inte det yttre kaoset att fastna i era aurafält. Vi sänder er vår styrka och solidaritet, men vi ser att ni egentligen är tillräckligt starka på egen hand. Det är ljuvligt att komma i kontakt med denna kanal och genom det få kontakt med så många av våra älskade familjemedlemmar som är förkroppsligade i denna avgörande tid. Ni ser askan. Fenix återföds under den. Var vid gott mod. Vet att varje detalj ses över och vi är mycket upprymda, priviligierade och djupt hedrade av att kunna vara er partner på denna magnifika resa mot de högre sfärerna. Inre frid orienterar er med de högre dimensionella sätten. Vänligen manifestera detta nu och genom det hjälper ni förstås kollektivet.

Jag, Mileuka, talar å den Galaktiska Federationen av Ljus vägnar. Vi älskar er. Vet detta. Bli detta. Bli denna kärlek förkroppsligad och lys som de strålande varelser av oerhörd styrka som ni är. Tack för att ni tillät denna förbindelse.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...