Grener av Ashira från Neptun via Linda Dillon, 15 maj 2020

Grener av Ashira från Neptun via Linda Dillon, 15 maj 2020

Grener av Ashira från Neptun via Linda Dillon

 

Välkomna mig hem när vi träffas och fogar samman denna vackra planet som återställs även när vi talar. Hon är en skönhet!

En underbart uppmuntrande kanaliserad pärla delad från en personlig läsning med Linda Dillon.

Grener av Ashira från Neptun ~ Uppvaknandet Händer Ganska Snabbt

Grener: Hälsningar, jag är Grener. Jag är Grener av Ashira från Neptun och välkommen, älskade Halions dotter. … Ljusets söta ängel, du har inviterat fram mig, men låt mig också säga hur glad jag är att dyka upp och att bli inbjuden!

D: Då är det en win-win situation för båda! [Skrattande]

G: Det är korrekt. Och ja, ni är i pausen, ni är i övergången, ni befinner er i tidpunkten för uppståndelse när ni reser er upp från askan, askan från förstörelse av mänskligheten – och nej, vi menar inte att människor dör; vi menar förstörelsen av ’det gamla’ som inte tjänar er och som inte har tjänat er på tusentals och tusentals år.

Så den förändring som är i luften och i jorden och i vattnet är de förändringar, söta du, som vi har hjälpt till att skapa, som du har hjälpt till att skapa, och som sätter scenen för återuppstigandet, inte bara av Gaia utan av det här kollektivet som vi kallar människor, oavsett var de kommer ifrån. De är på planeten så de är Gaianer, för som ni väl vet skiljer vi inte mellan länder annat än att vi är medvetna om de kulturella eller historiska skillnaderna.

Din tid av tjänst som ledfyr och som sändare i detta gyllene tillstånd går mot sitt slut, och alla dina enträgna böner till oss alla har hörts och noterats. Du har öppnat ditt hjärta och du har till och med öppnat din härd, ditt hem, för dem som är berövade medborgerliga rättigheter och något förvirrade och förlorade, och du har gett råd och mycket subtilt lärt många som har gått igenom dessa dörrar – eller som till och med bara gått förbi!

Så tro inte, söta du, att det här tillfället har gått förlorat eftersom vi från vårt perspektiv – ja, vi känner ditt perspektiv – men från vårt perspektiv har din närvaro och, ja, din villighet varit utomordentligt fruktbar.

Denna plats i Kalifornien – på många sätt [Ärkeängel] Gabrielle’s, för den är verkligen gyllene – svårigheten har varit för så många att de inte har insett att de var gyllene. Åh, de har svällt upp i många olika uppvisningar av egotyper … ja, det finns de som verkligen söker … men det är en mycket svår plats att verkligen söka djupt på.

Åh, det finns många guruer, och, som ni vet, har guruernas tid kommit och gått; det är forntida historia. Och när vi, inklusive ni, älskade, när vi möter och förenar oss med dem på den här planeten, på Gaia, gör vi det inte som guruer, inte som lärare, utan som följeslagare, som sändebud och ja, som en del av Delegationer.

Vi kommer att dela inte bara vår teknik, inte bara vår vetenskap – som jämfört med några av Jordens förståelser är vad vi skulle kalla ”relativt avancerad” – men vi kommer helt enkelt med dessa i vår ryggsäck, i vår skolväska, men vi sätter oss aldrig – någonsin – över någon art eller någon ras av planeter eller planetväsen som vi någonsin har stött på under våra olika resor.

Denna fråga om dominans från hierarkier, raderas, förstörs, elimineras och det finns en utjämning, en mycket nödvändig utjämning, som sker särskilt runt och med människorna. Alltför ofta på Jorden har det funnits en djup känsla av brist på självvärde, en djup rotad känsla av otillräcklighet, och det har ofta visat sig i behovet, det egoistiska behovet, av att vara över någon, att göra dig själv bättre än någon annan. Det är en mycket svår position inte bara att sätta dig själv i utan att upprätthålla.

Det har alltid varit förvirrande för oss varför du inte bara vill stå bredvid någon, hjärta-mot-hjärta, öga-mot-öga, oavsett höjd, och du har vetat detta. Och på vissa sätt har en del av ditt kontrakt, din uthållighet, satt dig själv på platser av otillräcklighet – och jag menar inte ”värde” för det skulle vara absurt – men du har känt fysisk/ekonomisk brist och så känner du till dessa människors vana att agera med ganska grandios självuppblåsthet. Detta går mot ett slut.

Och låt mig vara mycket tydlig eftersom jag talar, ja, som chef för Intergalaktiska Rådet, men jag talar också till dig personligen …

Nu skulle jag på många sätt älska att bara säga ”Jag välkomnar dig hem”, och i ditt halvmedvetna, omedvetna jag vet du att du ofta är med oss ombord på skeppet eller någon annanstans, men jag säger inte till dig att det är dags för dig att lämna. Jag säger: ”Välkomna mig hem när vi möts och fogar samman denna vackra planet som återställs även när vi talar. Hon är en skönhet! ”

D: Ja, det är hon.

G: Du vet att vi inte har rest så långt och så länge och hållit utrymmet, om det inte var värt det. Och det har varit tider, söta dotter, när du verkligen har undrat: ”Är det värt det?” Så nu kommer tidpunkten för vinsten – ja, för utbetalningen, för uthållighet har en vinst!

Du kommer att flyttas. ”Ja”, säger du, ”ja, jag kan inte flyttas under den här nedstängningen ”, och det är korrekt. Men som ni vet är vi väldigt framtidsinriktade, och vad du också vet är att du kan plockas upp och flyttas bokstavligen över en natt, eller inom en mycket kort tid. Du är av vattnet så vi ber dig inte gå till en plats som inte är nära vattnet eftersom det är detta som föder din sjöjungfrusjäl. Och så ofta, när du har varit på jorden, har du alltid sagt: ”Tja, låt mig ta min sjöjungfruform”, eller ”låt mig vara en delfin.”

Så vi är helt medvetna om de utmaningar som denna fysiska verklighet gett dig, men du stiger upp – och du kommer inte som ditt nuvarande jag; du kommer fram som ditt verkliga utvalda jag, som vi alltid har sett dig. …

Vi kom hit inte bara till denna galax utan speciellt för att ta hand om Gaia under övergången, som för oss har varat i över flera hundra år, men vi kom eftersom detta är Kärlekens Planet med sådan mångfald att alla skulle välkomnas. I stället var det som hände att ingen välkomnades! Men det förändras, och det förändras så snabbt att människor aldrig mer kommer ihåg hur det brukade vara. …

Vad är denna ”solblixt” som det talas om?

D: Jag vet att mycket av detta är falskt eller överdrivet, men vi har ständigt kometer etc. som slår ner på Jorden. och den här saken om att Niburu har kommit tillbaka. Det här verkar bara roligt för mig och jag måste skratta när jag hör människor säga att den kommer att slå ner på jorden. Och vad är den här ”solblixt”- saken?

G: Först och främst är ni inte på väg att återuppleva Niburu. Som ni väl vet, har vi … nej, vi skulle inte störa Gaias fria vilja, men Gaias fria vilja är inte heller för en massiv förstörelse från en komet eller något annat … så den omdirigeras. Så det är en ”rädslokonspiration”, låt oss uttrycka det så.

Och ”solblixten” är samma sak. Vad människor inte inser, och vad vi har insett under mycket lång tid … tänk på en solblixt som ett ögonblick av antändning inom din varelse … när det plötsligt är som en supernova i ditt medvetande och blixten helt enkelt ger en tydlighet i förståelsen, inte bara en vision utan ett medvetande. Så det är inte en extern händelse. Det är en intern händelse. …

Det är ett sifferspel!

D: Tja, hur länge ungefär … Jag hoppas att det är snart … kommer det att ta innan de regerande 1% flyttas ut?

G: Hur menar du?

D: De människor som verkligen innehar alla pengar och håller mänskligheten fångad …

G: Mänskligheten hålls i fångenskap eftersom de tror att de kan vara det. Så vad vi gör är att prata i termer av att kollektivet vaknar, snarare än begränsningarna för de som måste lära sig bättre. Det är ett sifferspel! Och så arbetar vi med den enorma andelen människor som helt enkelt lärt sig att säga ”Nej!” … ja, det är viktigt … men också lära sig att säga ”Ja!” – att verkligen hävda inte bara sitt arv och sin rätt, utan vilka de är.

Du och jag har tittat igenom olika revolutioner när massorna har stigit upp och sagt: ”Inte mer!” Nu talar vi inte om en blodig revolution; det har verkligen varit för mycket av detta på Gaia och som ni vet, fortsätter det fram till idag i olika krigshetsande och förtryckande regimer.

Så vi säger att detta uppvaknande faktiskt pågår redan, så låt det komma fram. Ja, det är viktigt. Du arbetar med att ta emot, men du engagerar dig inte så mycket med kollektivet förrän du är återställd. Du är observatören av detta uppvaknande och tillåter uppvaknandet, verkligen utvidgningen av din egen varelse, tillbaka till sanningen om vem du verkligen är.

Men det händer ganska snabbt. Ja, det kommer att finnas tider med oro, ängslan, och ni är i en av dem just nu. Många människor är mycket oroliga för vad framtiden innebär, men det möjliggör också en ny definition av vad framtiden egentligen rymmer. Så vi säger maximalt ett par månader.

 

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

Detta kanaliserade material är skyddat av upphovsrätt. Vi inbjuder dig att dela det under förutsättning att det används i sin helhet, att inga ändringar görs, att det är gratis och att upphovsrättsmeddelandet, kanalkredit, webbplatslänk och detta uttalande publiceras. [Fullständiga upphovsrättsvillkor på https://counciloflove.com/copyright-notice/]

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...