Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj, 2020

Spela Gud med De Sovande ∞ 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har välkomnat många nya partners i vår tid som medhjälpare till dem i tredje och fjärde dimensionen. Vi har upplevt olika perspektiv som kommer från en mängd olika agendor, och vi har kunnat känna in i alla dessa perspektiv, dessa metoder för att hjälpa. Vi har sett och uppmärksammat att när vissa varelser uttrycker en önskan att hjälpa mänskligheten och andra raser som er, att vad de verkligen vill är att spela Gud. De vill ha kontroll. De vill diktera hur er evolution fortskrider och när ni uppnår vissa nivåer av erfarenhet.

Vi har alltid intagit en mer organisk inställning till evolutionen av medvetandet. Vi har sett hur för många hjälpande händer faktiskt kan komma i vägen för utvecklingen av varelser på planeten eller månen. Vi vill att ni alla ska märka hur lätt det är att utveckla och evolvera ert medvetande när ni bara är uppmärksamma. När ni uppmärksammar vad som händer, vad ni känner, och hur energierna kommer in för att stödja er, har ni allt som ni behöver för att evolvera organiskt, helt perfekt för er som individer och som ett kollektiv.

Nu kanske några av er undrar om ni ibland driver era medmänniskor framåt i snabbare takt än de faktiskt är redo för, och vi vill säga till er att om ni undrar det, då är det dags att dra tillbaka och fokusera på er själva mer. Fokusera på det som ger er glädje. Släpp er bindning till när och hur andra kommer att få det och vakna upp. Ni vill att processen ska ske naturligt, eftersom ni vill att personen ska ha samma typer av upplevelser som ni har haft, där ingen annan drog i trådarna, bestämde händelserna och gjorde ert uppvaknande.

Så när ni vill erbjuda stöd, bara skicka kärlek, medkänsla, helande energi till era medmänniskor. Ni kan dela era samlingar och era erfarenheter, men ni behöver inte slå någon i huvudet med dem. Och vet att alla kommer in i sina uppvaknande upplevelser på sitt eget sätt, genom sina egna högre självs manifesterade personligheter, och ni kan släppa taget och sätta er uppmärksamhet på vad som händer, vad ni känner, och de energier som kommer in för att stödja er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi njuter av föreningen med er.”

 

Översättning: Mats

 

 

 

You may also like...