Gud Fader via Adele Arini, 22 Februari 2018

 

Gud Fader via Adele Arini, 22 Februari 2018

 

 

Välkommen Hem mina barn !

Mina barn,

Det är med stor glädje i mitt hjärta, som jag ser att fler och fler av er vaknar upp varje dag och minns mig och vår ständiga förbindelse. En gång i tiden uttryckte ni önskningar om att spela separationsspelet, detta spel om att leva i en illusion och som är fyllt av dramatik och mörker. Ni har alla spelat och slumrat i eoner.

Nu har det mänskliga kollektivet, mina kära barn, bestämt sig för att gå vidare, utveckla och sluta delta i detta spel. Ni har gemensamt beslutat att leva i en högre dimension och med ett högre medvetande. Mina kära, ni förebådar ankomsten av tid i kärlek, enighet och fred. Ni har valt att framkalla denna guldålder på jorden med stort engagemang. Tiden är nu inne för er att manifestera detta i er fysiska verklighet med hjälp av ert fokus, era tankar, ord, handlingar och känslor. Era vibrationer skapar er verklighet.

Agera som om ni redan har kommit och just i detta nu lever på denna utopiska planet, som kallas Jorden. Denna verklighet kommer att manifisteras allt snabbare! Tiden existerar inte. Tiden är ett lägre dimensionellt begrepp, det är en illusion. Nova Earth existerar redan och alla (som har valt detta) lever redan i den, med stor glädje och meningsfullhet. Besluta att aktivt tona in på Nova Earth varje dag och anpassa hela ert väsen till den. Följ era känslor och inre vägledning, de är era navigationsverktyg, er egna GPS.

Nu vet jag att detta är en tuff utmaning. Jag hör många av er uttala samma fråga: ”Fader hur kan jag låtsas och agera som om jag bor på en lycklig, kärleksfull, fredlig planet när verkligheten är den fullständiga motsatsen”? Vi behöver bara se på nyheterna för att se våld, tragedier och andra dramatiska scener spelas upp. Det finns så mycket lidande och olycka. Kaos överallt och vi känner oss ibland som om världen kommer till ett avslut.”

Mitt svar är detta: ”Mina käraste barn, världen som ni upplever i detta nu, går definitivt mot sitt slut. Det ni ser spelas upp på nyheterna, det är mörkrets sista motstånd mot ljuset. Dessa mörka, de som gillar att spela separationsspelet, har beslutat, att fram till deras sista andetag ska de spela spelet om ”makten över andra”. De vet att de står på förlorarnas sida, men kämpar ändå för att behålla dominansen.

Låt mig berätta en hemlighet, mina kära. De själar som spelar de mörkas roller har redan förlorat, de bara vet det inte ännu. Jag har sänt legioner av änglar, miljarder hjälpare, guider och era galaktiska ljusbröder/systrar från högutvecklade civilisationer för att hjälpa var och en av er, att stiga till den femte dimensionen. Det kan omöjligt bli fel. Den kollektiva mänsklighetens hemlighet kommer att bli känd, detta är oundvikligt. Förändringen känns i luften!

Kom ihåg att dina vanliga nyhetsmedia endast rapporterar nyheter som sänker dina vibrationer. Nyheter som är avsedda att hålla mänskligheten i rädsla, brist och separationsmedvetenhet. Det är så mycket som händer runt om i världen, så många icke rapporterade positiva förändringar som gått obemärkt förbi. Du behöver bara avsätta tid för att ”stilla” dig och gå ”in” i dig själv för att upptäcka denna högre sanning.

Majoriteten av människorna i den här världen ber om och väljer fred, kärlek och enighet. Var inte orolig eller arg och rädd. Det här är inte en tid för förtvivlan. Det är tid att fira! Det kaos som du ser nu är faktiskt normalt i en civilisation som er, en som genomgår en massiv rörelse från den nedre till den övre dimensionen.

Alla aspekter av mänsklig existens, från utbildningar, regeringsbildningar, banker, handel, monetära system, religioner och allt annat, genomgår massiva och positiva förändringar som förbättrar din livsstil i kärlekens, enhetens och överflödets anda. Du kommer att börja se fler och fler bevis på att detta visar sig inom en snar framtid.

Låt mig nu vara den första som välkomna er HEM. Välkommen tillbaka mina kära älskade barn. Känn min varma omfamning och det stora djupet av min kärlek till er. Ni har nu börjat era individuella resor tillbaka hem till mig och till era sanna högre själar. Kalla på mig, be om hjälp när saker blir för svåra. Jag och många ljusvarelser i de högre dimensionerna är alla beredda, redo hjälpa närhelst ni behöver det.

Känn vår kärleksfulla närvaro som ständigt omringar er, bemyndiga er om och ge er den styrka och vägledning ni behöver för att skapa er egen version av Nova Earth. Acceptera er kraftfulla Skapares förmågor, börja leva det fredliga, glädjerika, rikliga och fulländade femdimensionella livet som är ännu bättre än det ni kan drömma om i era vildaste fantasier.

Tiden är NU. Tiden är NU. Tiden är NU.

Älskar er, alltid!

Fader Gud

 

 

https://www.raphaelshealingspace.com.au

Översättning:Cicily

 

Du gillar kanske också...