Skaparna via Daniel Scranton, May 25th, 2018

 

Vi börjar genom att ge er ett enkelt budskap. Det är att ni är Kärleksvarelser. Vi vet att ni inte alltid känner er som Kärleksvarelser och vi vet att ni kan se er omkring och bestämma er för att något som någon annan gör inte är överensstämmande med det påståendet. Men, ni är alla Kärleksvarelser och tro det eller ej, allt, som någon inklusive er själva gör, är en Kärlekshandling.

Nu kanske ni frågar er själva: ”Hur kan det vara så? Hur kan det vara en kärlekshandling när man gör något fruktansvärt mot någon annan?” Nåväl, ni förstår att för att kunna få den upplevelsen, så måste man be om den och för att någon ska gå med på att utföra den handlingen,  så måste förövaren älska offret väldigt, väldigt mycket. Så ni förstår, det finns verkligen inga förövare eller offer, eftersom allt är en överenskommelse. Men, ni kan inte se överenskommelsen från er utsiktspunkt, eftersom den personen som blev plågad utifrån ert perspektiv sett, inte hade bett om det och det är sant från ett visst perspektiv.

Men, som Kärleksvarelser, som era Sanna Själv, så frågar ni efter och vill ha en variation av upplevelser.  För att få ett fullt spektrum av upplevelser, så måste ni då och då spela förövaren och/eller offret och ni kan då se hur detta tillåter er att känna många olika saker – ett stort omfång av känslor. Vad är vitsen med det? Jo, vitsen är att få en upplevelse och att använda den upplevelsen till att främja er expansion och att främja ert vetande om er själva såsom Allt Som Är, vilket inkluderar det fulla spektrat av känslor.

När ni betänker att det finns många, många, många, många varelser på er planet, så kan ni förstå att alla dessa varelser kommer hit med sina specifika och väldigt unika syften, intentioner och önskningar. Det är därför ni ser så mycket omkring er som verkar kaotiskt, p g a denna diversitet. Som Kärleksvarelser, är det ert jobb att hjälpa till.

Ert jobb är att se allt så som det i sanning är, att tillåta er själva att känna och att sedan skicka er Kärleksfrekvens till situationen. Det är så ni upplever er själva som Ovillkorlig Kärlek, vilken är en annan aspekt av Allt Som Är. Så, ni befinner er själva mitt i era egna liv och era egna dramer. Allt detta är nödvändigt för att hjälpa er förstå vad det är som andra upplever, så att ni kan ha medkänsla och så att ni kan ge Ovillkorlig Kärlek till deras situationer.

Det är er Sanna Natur att betrakta den här världen och att bara se Kärlek som är Kärlek. Det är vad ni rör er emot.

Du gillar kanske också...