Gudinnan Artemis via Sara Lindberg, 1 augusti, 2021

 

Kanalisering av gudinnan Artemis genom Sara Lindberg 2021-08-01

Min kanal har bett mig förmedla vad som kommer att hända i Sverige under hösten som närmar sig. 

Vet att mycket försiggår under ytan, bakom kulisserna och i stängda, låsta rum. Det planeras för en fjärde våg av Covid-19. Planen går ut på att stänga in människor i sina hem i så stor utsträckning som möjligt. Man använder pandemin som ursäkt. Detta är inte enbart onda krafters önskan. Det finns sådant som behöver uträttas ute på gator och vägar som kräver att vanligt folk inte befinner sig där. Utomjordiska aktiviteter kommer att börja märkas allt mera. Om människorna skulle få syn på dessa i förtid skulle panik kunna bryta ut. 

Vänta er en spännande höst med mycket liv och rörelse i nyhetsflödet! Oväntade och chockerande nyheter kommer. 

Angående egna förberedelser kommer mod och lugn att behövas i rik mängd. Det här landet är föremål för starka intressen från kabalen. Ni behöver själslig styrka. Tvivla på allt ni hör i de vanliga medierna. Var kritiska. Sök upp naturen så ofta ni kan för att fylla på energi och finna balans. Var utomhus så mycket ni kan. Be till hjälpare och vägledare på andra sidan om hjälp. Lyssna inåt i stället för på vad andra säger. 

Nu krävs vaksamhet och insikt. Ge dig själv en stund varje dag utan mobil, dator, radio eller teve. Sitt stilla och bara känn efter. Lyssna inåt. Pröva gärna påståenden du fått höra från den yttre världen. Hur känns det i dig när du tänker dem? Känns de sanna, äkta och lätta? Eller känns de tunga, obehagliga och falska? 

Ni är själva de bästa verktygen för att skilja det sanna från det falska. 

Jag ser en höst fylld av beklämmande sorg och förlust. Förlust av rörelsefrihet, av anhöriga, och av tro på det som förr uppfattades som det goda. 

Det gäller att inte ge upp, att fortsätta vidare och behålla lugnet. Många kommer att gå över till andra sidan. Myndigheter ska ge märkliga rekommendationer. Utomjordingar visa sig. 

Låt er inte förskräckas! Underbara ting väntar runt hörnet! Det är sant att stormen kommer nu, men för de som inte drabbas av panik blir tiden som följer mer än fantastisk.

Var rädda om er, och vet att hjälpen alltid är bara en bön bort. Älskar er så mycket.

Artemis

Du gillar kanske också...