Gudinnan Artemis via Sara Lindberg, 18 februari, 2023

 

Kanalisering av gudinnan Artemis via Sara Lindberg 230218

Jag är gudinnan Artemis. Min kanal har bett mig om ökad förståelse av vad som händer i Sverige och i världen vid den här tidpunkten.

  Vet då, att det händer ytterst positiva saker på jorden i detta nu. Nyheterna ni läser i tidningarna, ser på teven och hör på radion är utvalda för att hålla modet nere bland befolkningen. Nya upptäckter, medicinskt och vetenskapligt, görs. Nya sociala lösningar skapas. Fred skapas!

  Vi på den här sidan styr händelseutvecklingen åt det ljusa hållet, men det är trögt på Jorden som ni väl vet. Riktningen är ändrad, men farten är ännu låg.

  Ja, det blir turbulens nu en tid. Ekonomiskt, medicinskt och politiskt. Vänta och se!

  Ni är skyddade från katastrofer. Du är trygg. Lita på den inre vägledning du erhåller dagligen.

  Riksdagen i Sverige kommer att fatta ytterst konstiga beslut. Det blir början på fallet för farsen som kallas demokrati.

  Bry er inte om att lyssna så mycket på nyheterna i media nu. Allt de förmedlar syftar till att manipulera befolkningen och skapa olust och rädsla.

  USA spelar ett spel de kommer att vinna. Landet blir viktigt som ledare i den nya tiden. Allt blir annorlunda. Rättvis ekonomi och ett friskt rättsväsende, en ren, frisk planet och nya medicinska teknologier som gör läkemedelsindustrin arbetslös.

  Mycket, mycket behöver rensas upp innan vi kommer dit. Men riktningen är klar nu och vi har uppnått lite fart framåt. Det finns all anledning att fira!

  Jag är gudinnan Artemis och jag älskar er så mycket.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *