Gudinnan Gaia via Kerstin Sisilla 28 april 2020

Gudinnan Gaia via Kerstin Sisilla 28 april 2020
 
Jag är gudinnan Gaia som vill berätta lite om händelserna som sker på och i jorden just nu.
De djur som hålls i ofrivillig fångenskap av människor vill ha tillbaks sin frihet. Djur som blir utnyttjade på olika sätt för att människor vill tjäna mer av något de kallar pengar, de protesterar nu genom att visa aggressivitet, rymma eller helt enkelt avsluta livet på jordytan. Istället för att vara degraderade till handelsvara, tittarobjekt eller utnyttjas på annat sätt för människans lustar och begär vill de leva sitt liv i frihet – eller avlägsna sig från planeten vilket också ger frihet.
De djur som ni kallar husdjur kräver att bli behandlade med kärlek och respekt. De ger tusenfalt igen av sin förbehållslösa kärlek till er. Tänk på att försöka ge dem ett så naturligt liv som möjligt, med den grad av frihet som ni kan åstadkomma i det samhälle som ni lever i. Minns att era husdjur har en själ. Se in i deras ögon och ni ser deras ändlösa kärlek och visdom.
Många varelser på och i Gaia vaknar nu för att hjälpa er att bli kvitt de parasiter som finns kvar på sina håll i jordens innandöme. De äldsta, de mest kärleksfulla, största drakarna som gärna kämpar för att uppnå rättvisa i Ärkeängel Mikaels namn, de har tagit på sig uppdraget att, från sina hemliga platser i Agartha, ta sig till dessa parasiters gömställen för att driva upp dem i Ljuset som de skyr så mycket. (jag, Kerstin minns plötsligt en ”filmsekvens” jag såg i mitt inre för några år sedan – de goda drakarna kröp uppåt i trånga gångar i jorden, jag såg Dracos dyka upp ur hålor. Med drakarnas eld sprutande emot sig flydde Dracosarna uppåt, mot jordens yta). Detta är en aktion för att rädda de små oskyldiga människorna som inte kan rädda sig själva från det brutala utnyttjande som ej får fortgå längre.
Även andra varelser som ni förlorade kontakten med för länge sedan hjälper nu till i kampen för Nova Gaia. (jag visas åter den håriga storväxta varelsen som visade sig i vår trappa för ett par år sedan. Då blev jag stel av skräck när jag hörde de tunga stegen uppe i trappan och såg mer och mer av stora och ludna bara fötter, ludna ben och armar. Slutligen såg jag ett stort hårigt ansikte med de vackraste och mest kärleksfulla ögon jag sett. Rädslan förvandlades till kärlek och varelsen löstes upp. Yeti var det namn jag fick av honom, jag tänkte på Tibet och Himalaya).
Det finns fler varelser i jordens inre och i berg, sjöar och hav även på ytan än vad ni vet och minns människor. Många arter kommer till er hjälp nu i denna tid. (jag ser scener ur Tollkiens bokserie om ”Sagan om Ringen” där bland andra trädvarelser är med i slutstriden).
Hjälp dem nu Människor genom att öppna ert hjärta på vid gavel för det Ljus och den Kärlek ni får till er från Gud Fader/Moder och stråla vidare till er Moder Jord och alla hennes kärleksfulla väsen. Till träden, till naturen, till småfåglarna och sist men inte minst till och genom era närmaste högt älskade hundar, katter, älskade hästar eller kanske er lilla fårflock?
Vistas i naturen, känn kontakten med jorden, med vattnet, med vinden och med solens värme – eller se in i eldens flammor i brasan. Genom att VARA i Moder Jords element och njuta av den rena kärlek hon ger er hjälper ni till att hålla balansen i detta omvälvande som sker.
Var i kärlek, var i frid och var i naturens skönhet mina högt älskade vänner Människorna. Allt blir bra – vi gör detta tillsammans.
Med kärlek från er Vän gudinnan Gaia

 

Du gillar kanske också...