Mother Earth via Ann Dahlberg, 30 oktober, 2021

 

Jag är Moder Jord och jag gungar tillsammans med Er nu i dessa böljande vågor som nu rör sig över jorden. Vi stiger nu tillsammans älskade barn och jag är tacksam för allt som ni redan har gjort, för att vi ska kunna öppna upp för mer ljus på jorden. Alla mina riken har börjat att transformera sig på olika sätt och det gäller även det riket som vi kan kalla för människoriket. Ett högre medvetande har sett sitt ljus och det börjar nu göra sig hörd på jorden. Det påverkar hela er värld, kära barn, det förvandlar era sinnen och det förändrar era uttryck. Det som inte längre passar in faller bort, nya vanor och nytt material tar sin plats i stället. Det här kan kännas lite omvälvande för många och för en del kan det väcka en del motstånd. Det går dock inte att vrida klockan tillbaka. Utvecklingen går obetingat framåt och med hjälp av kärlek, vishet och medkänsla kan vi bana vägen för en ljusare tid här på jorden. Jag stöder er så mycket som jag kan men uppstigningen är ovillkorlig och kan inte brytas på något vis. De är med kärlek och medkänsla som jag försöker bana väg för alla mina riken så att uppstigningen ska gå så smidigt som möjligt. Det mörker som samlats under årtusendens förlopp behöver lösas upp och försvinna. Jag försöker göra det så varsamt jag kan, men där det finns ett stort mörker behövs ett stort ljus för att det lättare ska kunna absorberas bort.

Jag älskar er så mycket och tackar för allt ljus som ni sänder, och jag fördelar det där det behövs som mest, om ni inte specifikt har riktat det åt något håll. Jag tar tacksamt emot alla kärleksfulla tankar, som ni hyser till jorden, människorna, djuren och till naturen. De stärker vårt gemensamma uppstigande och mildrar de stormar som kan blåsa upp lite här och var. Jag är så tacksam för denna underbara, kärleksfulla resa som vi nu gör tillsammans.

Må Gud och Änglarna vakar över Er.

Ni har all min kärlek

Moder Jord

 

Du gillar kanske också...