Gudomliga Modern via Jennifer Crokaert, 25 juli 2019

Gudomliga Modern via Jennifer Crokaert, 25 juli 2019

Per Staffan 26 juli 2019

Lady Mother Mary (channeled messages)

Gudomliga Modern – Slutet är rörigt, Fokusera på Ljuset med Beslutsamhet

Kanaliserad av Jennifer Crokaert, 25 juli 2019

https://jennifercrokaert.blogspot.com/2019/07/divine-mother-end-is-messy-focus-on.html

Mina kära barn, när ni går in i fasen av gyllene ljus, där det gamla verkar krascha runt omkring er medan de sista titlarna i filmen rullar, är ni inbjudna att se mot ljuset och fokusera på detta.

Om ditt arbete inte är inom ett ansvarsområde – och du kommer tydligt att veta om så är fallet – är ditt arbete Uppstigning.

Vad betyder detta nu? Det betyder att du är inbjuden, eller kan jag till och med säga att vi ber dig, att fokusera på allt som är positivt, alla förändringar som nu kan möjliggöra tillväxt, fräschhet, kreativitet, och en fräsch start. (1)

Det är sant att slutet inte är fräscht. Det är smutsigt, rörigt och djupt upprörande.

Men början, mina älskade barn, början är ett nytt kapitel för mänskligheten. Här är allt möjligt. Hela skapelsen ligger utsträckt framför er. All er kreativitet kommer snart online och ni uppmanas att drömma, skapa, växa … och expandera till allt som är glädjefyllt, heligt, dynamiskt … som ni är i, i detta kreativa ögonblick.

Denna nya värld, denna guldålder ska återspegla det allra bästa av er. Den kommer att utvecklas och växa som ni kommer att utvecklas och växa. Det är en lustfylld cirkel som inte kan stoppas eller släckas.

Det är anledningen till att ni kom hit nu; för att leka med en mall, för att uppleva den gudomliga aspekten av skapelsen i fysisk form.

Låt era hjärtan, era sinnen, era själar vara fria, mina kära älskade. Låt detta vara uppfyllelsen av er största dröm.

Ja, det är mycket att rensa upp från det förflutna. Men detta skall uppnås mycket snabbare än ni föreställer er, och med mycket större lätthet än det kanske nu ser ut som.

Om själarna som har bidragit till mörkret inte hade spelat sin roll, kunde uppstigningsprojektet inte ha ägt rum. Så det finns behov av tacksamhet till dem såväl som förlåtelse.

Deras liv har tjänat deras karma och den kollektiva uppstigningen. De chockar många till att vakna; vilket i sig själv kommer att vara till deras heder, även om de upplever återbalansering av energin i deras tankar, ord och gärningar.

Älskade barn, i denna tid av stormar och kaos, fokusera med den beslutsamhet som jag vet att ni bär inom er, på ljuset och födelsen. Förlåt, och vidarebefordra till skapelseprocessen. Nu är stunden inne.

Vi är ständigt med dig och omger dig med den Gudomliga kärleken, ljuset och oändlig nåd, så att du kan dela dessa egenskaper med alla aspekter av dig själv och med andra. Kalla på oss när du behöver oss, för vi är alltid här för dig.

Gå med min kärlek.

Tack Moder

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...