Gudomliga Modern via Linda Dillon, 1 maj 2020

Gudomliga Modern via Linda Dillon, 1 maj 2020

Skaparrasen och Väckning av Kollektivet | Gudomliga Modern via Linda Dillon

 

Jag är en otroligt tålmodig Moder, men tiden har kommit för att återställa min Plan, som var din plan, och det är därför du är här.

En annan kanaliserad pärla delad av Irene från hennes personliga läsning med Linda Dillon.

Gudomliga Modern ~ Skaparrasen och Väckning av Kollektivet

Du har varit i det här, ja, med mig, … i tusentals och tusentals år. Du är en del av den ursprungliga Skaparrasen.

Tänk på det på detta sätt.

När jag talade för eoner sedan med Gaia och hon antog denna planetform för mig var detta avsett att vara en vacker planet för mina änglar att leka på. Så Gaia antog gärna en annan form – den perfekta formen – för mina söta änglar att komma till och ha en annan typ av fysisk upplevelse av kärlek. I detta fanns en ursprunglig grupp…. Ibland är detta missuppfattat eller missförstått så jag vill klargöra det för dig … Mina änglar kom i form, en antagen humanoidform, för att få denna upplevelse av änglar i en annan verklighet.

Det enda skälet till att denna potential, detta alternativ, skapades var helt enkelt för dem att leka och att ha det ni tänker på som en fysisk upplevelse, en mänsklig upplevelse. Den allra första gruppen änglar som kom, som jag skickade, som frivilliga, som var oroliga, upphetsade, lyckliga, som kom till Gaia, kallades Skaparrasen – i själva verket är det därifrån den ofta missförstådda referenspunkten på 144 000 kommer – och att Skaparrasen var helt enkelt här för att göra, förstå, uppleva och uttrycka kärlek. Det var det!

Och ja, det här är frågan om fri vilja som jag inte kommer att störa, vare sig det är med mina vackra mäktiga ärkeänglar eller dig. Så många – inte alla – men det var en grupp som bestämde sig för att de ville kontrollera änglarna och förvränga Planen, att förklara sig själva som Gud på min vackra Gaia, och detta ledde till en sådan snedvridning … styggelse … vilket har utspelats i tusentals och tusentals och tusentals år, som ni väl vet.

Jag är en otroligt tålmodig Moder, men tiden har kommit för att återställa min Plan, som var din plan, och det är därför du är här. Du överför till alla du möter denna känsla av styrka, tydlighet, makt – och du är inte rädd för det, som många människor är, för du vet och du kommer ihåg. Och så väcker du många bara av att du är i samma stad som dem, och det är gåvan du tar med dig. Åh, du tar med dig en hel rad gåvor, men detta är en av de starkaste.

Du är en väckare. … När du pratar med människor, ja, naturligtvis, du väcker dem genom att helt enkelt ha dem i ditt energifält – och detta är särskilt användbart för dem som är motvilliga eller till och med, överraskande nog, ointresserade. Så det är ett mycket subtilt sätt att börja aktivera andra till att vakna.

Men för dem där du har den minsta … och jag menar minsta … känsla för deras öppenhet, för deras nyfikenhet – och söta du, ibland till och med den största katalysatorn för detta är att du känner att någon är väldigt övergiven, att de är förtvivlade, att de är olyckliga … eller att de bara är nyfikna. Så det finns en hel rad med människor, som du kommunicerar med.

Så du överför naturligtvis, bara genom att leva och andas, till många människor som du aldrig kommer att känna, aldrig prata med, och det spelar ingen roll. Det är fortfarande en enorm gåva. Men när du känner den lilla lusten (och du vet vad jag pratar om) att engagera dig med någon, är ett av de bästa sätten – ett av dina bästa sätt och förresten ett av mina bästa sätt – är att jag inte framför det i själva verket men jag uppmuntrar dig att framföra det som en fråga.

Så vad du gör, bara genom att ställa en fråga som: ”Vad tycker du? Vad tror du? Vad tror du att det här handlar om? ” vad du gör subtilt – för att du är blå, söta du; du är inte bara en förändringsängel, du är en kommunikatör – så vad du gör mot den personen, vare sig det är en person eller 10.000, så säger du: ”Jag ser dig, jag värdesätter dig, jag vill veta vad du tänker och känner för det är värdefullt. ”

Det är inte ett test, det är inte ett argument, det handlar inte om en person som bevisar det eller det. Det handlar om en fråga.

Så det är ett sätt att engagera sig, och det kan vara mycket harmlöst:” Vad tycker du om änglar? Hur tror du att vi känner änglar i vår vardag? Har du någonsin haft en galen, vild upplevelse där du kände att din Skyddsängel hjälpte dig? ”Så det är den typen av fråga, helt öppet, prata inte om Uppstigning.

Men man kan prata om Uppstigning också med dem som du tror vet lite mer. Du kan säga: ”Tja, det är mycket prat om förändringarna som sker på planeten, rensningen av kaoset och den här saken som kallas Uppstigning. Vad tror du att det handlar om? ”Så igen, du ger dem inte informationen; du engagerar dem.

Mycket ofta – och detta är en ung, ska jag säga, en ung mänsklig egenskap, och jag menar inte ung när det gäller ålder; Jag menar ung när det gäller kanske inte så utvecklade – när de får information finns det lite motvilja eftersom det är något nytt. Några kommer att suga upp det som en svamp, som du väl vet, men andra kommer att tänka: ”Jag har aldrig hört talas om det. Det låter löjligt. ”Så engagerar du dem.

Du är en kraftfull, kraftfull engagerare som lärare i andra livstider, som en förändringsagent i andra livstider. Du har använt den här metoden, den sokratiska metoden att undervisa, att predika. Det kan till och med vara att säga till någon: ”Tja, vad är din största dröm?” Och när de berättar, börjar du fråga dem: ”Tja, hur är det möjligt? Hur tror du att det kan vara? Nå, ber du då om hjälp från Modern eller från dina Skyddsänglar? ”

Din motvilja ibland när det gäller att ta upp ämnena är att du inte vill ses som ansträngande, och det här är en god kvalitet, söta du. Det är en vacker kvalitet eftersom du är känslig för människors behov, vilja, förståelse. Men när du ställer det som en fråga, så säger du, du förklarar att du vill veta vad de ser, känner, smakar, och hoppas på.

Så gör mer av det; det gör det mer tilltalande, det gör det mer smältbart. Och du kommer att se med tiden att andra, på grund av denna öppenhet för dialog, vill prata om det mer och mer.

 

Kanaliserat av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

Detta kanaliserade material är skyddat av upphovsrätt. Vi inbjuder dig att dela det under förutsättning att det används i sin helhet, att inga ändringar görs, att det är gratis och att upphovsrättsmeddelandet, kanalkredit, webbplatslänk och detta uttalande publiceras. [Fullständiga upphovsrättsvillkor på https://counciloflove.com/copyright-notice/

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...