Moder Helena via Beatrice Madsen, May 2nd, 2020

Moder Helena via Beatrice Madsen 2020-05-02

Se det lilla i det stora och det stora i det lilla.

Jag måste få säga kära vänner att Mr Trump är i sanning en rättskaffens man. Jag vet att många skrattar åt mig när jag säger det, men jag tar mig rätten att säga det. För att inneha hans position måste han ha förmågan att spela på båda planhalvorna, det skulle inte gå förutan. Det är det många inte förstår, precis på samma sätt som för Abbadon. De skulle aldrig kunna ha den postion de har utan at ha djup kunskap om maktens korridorer på alla sätt. Man kan säga att de är konstärer som arbetar med att måla i ljusa färger men självklart måste de också använda mörkare, dova toner i sitt konstärsskap för att målningen ska bli till. hur platt skulle den annars bli? Tänk er en regeringsman/konstnär som skulle säga att Nej, svart färg den finns inte. Honom/henne skulle vi då inte lita på. Den liknelsen tycker jag mycket om, Mr Trump och Mr Abbadon som konstnärer på sitt sätt. De målar om Agendan, den som satts för länge sedan. Den tavlan var klar och skulle projiceras på framtiden, de målar om den förstår ni och det är mycket stort, så stort. Det är ingen enkel målning de gör och de gör den med risk för sina liv varje dag. De är båda medvetna om att man vill se dem döda. Deras kärlek till mänskligheten är dock så evinnerligt stark att de varje dag, varje dag riskerar sina liv för att måla tavlan ljusare och ljusare men mer harmoni och struktur. Oui, puh va de jobbar! Jag har själv varit i sampsråk med Mr trumps hjälpare på denna sidan. Min dotter tror mig inte och särskilt därför tycker jag det är så roligt att få säga det, hehe. Jag var liten och obetydlig på jorden, som en liten gråsparv men på denna sida är jag i mitt starka ljus och lyser så att jag bländar mången an. De finns de som tror att de är så stora på jorden men som inte skiner så starkt bakom slöjan. Rättvisan är det faktum som gör färden mödan värd. Rättvisan finns verkligen även om man inte kan tro det från erat ”jag” -perspektiv.

Nu vill jag fråga dig och vill att du ska tänka en smula, kära vän. Vad är rättvisa för dig? Hur känns rättvisan, hur luktar och smakar den.? Träng så in i begreppet rättvisa. Med sunt bondförnuft kommer ni så långt, så långt. Rättvisa är egentligen inte så svårt, dock var det så länge sedan ni var där att ni blivit förvirrade på vägen. Lev och lär rättvisa till era barn, till era gamla och till er Moder Jord, era djur,er teknik och er fina kultur. Nu ska rättvisa till på en högre nivå för att då kommer ni att må så mycket bättre. Ingen människa mår egentligen bra av sådan orättvisa som varit under sekel efter sekel. Frihet och rättvisa går så hand i hand. Ni är inte där än men ni är på väg.

Helena

Du gillar kanske också...