Guidernas Kollektiv via Caroline Oceana Ryan, 27 mars 2020

Guidernas Kollektiv via Caroline Oceana Ryan, 27 mars 2020

 

Ett Meddelande till Ljusarbetarna – 27 mars 2020

av Caroline Oceana Ryan

Denna veckas vägledning från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordens Elementaler, Älvornas Äldste, Änglarnas legioner och Ärkeänglarna kända som Kollektivet:

Hälsningar, vänner! Vi är mycket glada över att ha den här tiden att prata med er idag.

Vi är medvetna om att många av er fortfarande befinner sig på ett ställe av, om inte panik och rädsla, så i karantän, och ni undrar hur de kommande fyra till åtta veckorna eller mer, kommer att rulla ut och visa sig i era länder och liv.

Och vi säger, var medveten om att det mesta – känslan och upplevelsen av det, om inte själva bakgrunden – kommer att vara vad ni tror är sant, för er själva och för er älskade Jord.

Det är så att mycket förändras på Jorden nu, för i frånvaro av yttre mänsklig aktivitet, inklusive pågående konsumtion, konstant användning av bränsledrivna motorer, maskiner och kemiska anläggningar som förorenar planeten, har Jorden Själv kunnat rensas, vila, andas lite i tystnaden på grund av mänsklighetens reträtt från det vanliga livet.

Observera att också du har förändrats.

Du blir också mer och mer medveten om att till fullo möta, uppleva, vara inom din härbärgerade ande.

Många har blivit mycket mer medvetna om att äta hälsosamt, inklusive att ha ett minimum (eller inget) av de vanliga sötsakerna, alkohol och andra kemiska distraktioner, utan intar istället färsk frukt, vatten, grönsaker och dagliga doser C-vitamin, vilket gör att du inte bara mer får mer motståndskraft mot sjukdom, utan också lugnar din kropp, ditt sinne och dina känslor.

Dessa underbara former av egenvård, inklusive träning och tid i naturen, minskar mycket av den stress som kommer av ångest och svåra situationer.

Återigen vill vi försäkra er om att ni inte är ensamma på det här berget ni nu klättrar på, och vi vill också försäkra er om att ni har klättrat under en tid.

Visst, detta virus ni ser överallt i era nyheter och media, är ett nytt och dramatiskt tillägg till antalet intrång som under en tid har sänts för att nedgradera vibrationerna i era hjärtan, sinnen och kroppar.

Ändå har ni som art lyckats anpassa er beundransvärt till så många av dessa, de många avsiktliga attackerna på era energetiska och fysiska system, så att den gamla regimen har varit tvungen att ständigt arbeta med att komma på nya former av kemiska och teknologiska störningar.

Ni kanske har noterat hur detta i allt högre grad misslyckas, särskilt under de senaste 50 åren eller så, och mycket av det under de senaste fem eller tio åren.

Självklart stöds du alltid av de högre Ljusdata som väller ut på din planet, och av dem vars hjälp du ofta kallar på, oavsett om det är familjemedlemmar utanför världen, Inre Jordens Varelser, Änglar eller andra högre vibrationella vänner, eftersom du är medveten om att de vill hjälpa till med mänsklighetens ofta krävande utveckling.

Men som tillägg till detta stöd utvecklas ni nu också på DNA-nivå, för att kunna motstå de senaste intrången.

Ni kanske undrar hur detta kan vara möjligt, men förklaringen är att när ni ber om befrielse från svåra omständigheter, så höjer ni era energinivåer till en plats, där ni inte blir så djupt påverkade av det som händer i det yttre.

Detta kommer inte enbart från någon yttre kanal för assistans.

Det kommer främst från er egen beslutsamhet – och ni behöver hjälp från er själ och det högre självet – för att resa er över era omständigheter, även på cellnivå.

Dessa omständigheter kan inkludera de ekonomiska tillkortakommandena ni kan möta eller hamna i, och den emotionella stressen som kommer från ångest och osäkerhet.

Det kan också inkludera en känsla av att ert hem, ert fordon eller ert jobb inte är så tryggt som ni kanske trodde.

Ändå försäkrar vi er att ert liv som helhet, är mycket större än något av detta – mycket större än någon yttre omständighet, eller alla tillsammans, oavsett hur skrämmande det än kan kännas.

Inget av detta äger dig, och du i din tur äger inte helt någonting, även om människor kommer att säga, att de “har” ett jobb, ett fordon eller ett hus.

I själva verket ägs ingenting, utan används bara för ett syfte under en tid, och allt måste välsignas och frigöras, till sitt eget och ditt högre goda hela tiden.

Det är så, oavsett om du tror att du kanske är färdig med en viss situation, eller att den har valt att släppa dig.

Vi säger inte detta för att öka era känslor av osäkerhet nu, utan för att hjälpa er att frigöra och släppa greppet om alla yttre omständigheter, som ni känner håller er trygga.

Det är det behovet av att göra anspråk på, och ägande, som skapar osäkerhet, inte hotet om att kanske inte ha det i ert liv längre.

All säkerhet eller trygghet som är äkta, börjar inom era egna energier.

Det är en känsla, en inre upplevelse av att vara trygg i det heliga andetaget i ert eget liv, er egen ovärderliga existens och inte någon yttre omständighet, som gör att ni hamnar i en känsla av Frid varje gång.

Människor talar om “jobbsäkerhet” och “ett tryggt/säkert hem”, som om de hade nått en punkt där osäkra och instabila omständigheter, inte kunde nå dem.

Vi kan försäkra er om att ni har skapat en värld där nästan allt är tillfälligt, flyktigt och kan inte betraktas som ett centrum eller grunden, för något av det lugn eller den trygghet ni känner.

Ni är de enda som kan säkerställa ert välbefinnande, er Frid i hjärtats sinne, ert förtroende för Livets kraft och kraften i Gudomlig Kärlek, när den flödar genom er till er värld, och allt ni ser och känner till som ert liv, kära ni.

Vi har inget säkerhetslås för att säkerställa att tredimensionella former återgår till det “normala”, vilket de aldrig var och aldrig var tänkta att vara, särskilt inte för er.

Och varför det? Blir vi särskilt kyliga och ovänliga nu i er timme av oroligt undrande om “Vad händer härnäst?”

Inte alls. Vi räcker ut en hand, som ni nu kan fatta energiskt, för att hjälpa era att lyfta er till den nivå ni föreställde er, innan allt detta började – och vi talar om det tredimensionella levernet som helhet.

När ni rör er upp till nästa oktav i er utveckling, behöver inte omständigheterna vara perfekta, för att ni ska känna er tillfreds med ert liv eller världen.

Ni kommer att sluta reagera på det yttre livet som om det antingen samarbetade med era önskningar, genom att hjälpa er känna er hela och lyckliga, eller ge er en svår tid.

Ni kommer att välsigna, släppa och upplösa det egostyrda behovet för överlevnad, där allt som verkar stabilt aldrig får förändras, för att få leva i en känsla utan olycka, ilska eller rädsla.

Ni kommer i det ögonblicket att veta, att ni inte kom hit för sätta er mer bekvämt tillrätta i de gamla levnadsformerna, utan att lyfta varje del av ert liv och medvetande upp till en mycket vackrare och mer uppfyllande ny livsform.

Det är det medvetandet som är hjärtats sinne, livet, samhället med utvecklade varelser som helvetets alla portar inte ska råda över, för att citera Sananda i hans liv som Yeshua.

Inte en byggnad, institution eller regelverk, utan ett medvetande som lyfter er från kaos och förluster, från den gamla lägre dimensionen till Fred och skönhet i den nya.

Vi sträcker ut den handen, kära ni – kommer ni att ta den?

Kommer ni nu mer fullständigt ihåg Vilka ni är och varför ni har kommit hit?

Kommer ni att släppa dessa etiketter – knegare, medborgare, son eller dotter – så som  ni har definierat er själva så länge, och veta att ni är så mycket mer – mycket, mycket mer än någon självbild ni hittills tillåtit er att erkänna.

Gå inom er och säg “Ja” till det ni ser runt om er nu.

Inte bara för att ni nu inte har något annat val än att flöda med livet nu, utan för att de mäktigare strömmarna i livet, Uppstigningen, detta Universum, önskar flöda med er.

De önskar lyfta upp er, så som en stor våg i havet kan lyfta till och med det största segelfartyget, och ta det till nya destinationer.

Det här är er resa, för att ni har valt den – ingen tvingar den på er.

Tillåt, acceptera och fråga bara, ”Vad är det mest underbara jag kan göra nu? För det högsta uttrycket av Kärlek till mig själv, till andra och min till älskade Jord? Säg mig, högre själv och själ, för jag är redo att få veta. ”

Och det ska ni få, vänner! Vi ser er vision utvecklas, även nu, i all sin kraft och skönhet.

Namaste, kära ni! Ni är aldrig ensamma.

Copyright 2020, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to the original post. Thank you.

Översättning: Maggan

You may also like...