H C Andersen via Li från Kina, 10 maj 2018

H C Andersen via Li från Kina

10 maj 2018

Konversation med Hans Christian Andersens själ

Li: Som spiritualist på jorden har jag ansvaret att be den Store Mr. Andersens själ att tala om hans arbete med Sagor.

Li: Store Mr. Andersen, jag är en spiritualist på jorden. Skulle ni återigen vilja berätta sagor för människor på jorden? Jag ber er tala om sagan om universum från er annorlunda identitet nu. Tack så mycket!

Andersen: Åh? Det är förvånande att få veta att mitt ursprung fortfarande kan spåras av människor efter att jag lämnade jorden för så många år sedan. Ni vill att jag ska berätta den historien? Hah! I så fall, ska vi börja?

Li: Tack, Mr. Andersen! Jag växte upp med era sagor. Snälla, berätta historierna om universum nu. Jag vill veta mer om er livsform och ert ansvar i universum och också om betydelsen av sagor i universum.

Andersen: Hah! Dina ord påminner mig om livet på jorden. Vilken underbar sak det är!

Universum är fortfarande ett mysterium för mänskliga varelser. Alla har sitt eget universum i sinnet. För barn är universum fyllt av underbara berättelser som de skulle vilja få förklarade för sig av universum.

Nåväl, det finns inget absolut svar på frågan om vad universum är. Universum förändras och utvecklas i varje ögonblick. Enligt olika universella meddelanden från olika platser har dessa sin egen förståelse av universum. Jag önskar att alla varelser blir välinformerade och får veta sanningen om universum, levande och växande i lycka.

Universum är så magnifikt men svagt på överföring. Jorden tar emot de mest subtila och gamla meddelanden från universum. När människor studerar ljuset från en stjärna är det utsänt av stjärnan för hundratals eller miljontals år sedan.

Att studera dessa gamla meddelanden är att förslösa liv. Men detta är människans utvecklingsmässiga nivå, vilken orsakats av avvikande meddelanden. Verkligheten är ersatt av falska negativa meddelanden. Livsformer i låga nivåer begränsar utvecklingsprocessen. De flesta människor är omedvetna om själen och existensen av annat högre liv.

Andersen var namnet på min fysiska person som levde på jorden. Jag är ett liv i ljusform i universum. Jag lever för kärlek och min energi tillhör kärleksgudens system. Mitt ansvar är att förmedla universums fantastiska energi av STOR KÄRLEK till olika planeter, det är det slutliga målet för mitt system. Min ljusenergi är nedärvd i familjen men jag ska vara en ansvarsfull medlem av min familj och lägga kraft på att vara hängiven allt liv och universum.

Men jag är inte nöjd med livet som Andersen. Jag reste runt på olika platser i universum där miljöerna på platser med låga nivåer, som jorden, gör arbetet mycket svårt. Vriden rymd, tjock och mörk kropp och jag förlorade kontrollen över min själsenergi vilket resulterade i ett dåligt arbete. Jag gick genom flera inkarnationer efter Andersens död och behövde slutligen inte leva fler liv på jorden.

Inflytandet av Andersens arbete på det mänskliga samhället under senare tid har fått vårt kärlekssystems energi att spridas på jorden och i sin tur höjt denna energi mycket, vilket är huvudorsaken till att jag slutligen kunnat gå tillbaka till min plats.

Li: Tack för att ni beskriver ert liv och universum för oss. Ni var berömd för era sagor i det mänskliga samhället. Men jag undrar huruvida det faktiskt finns så mycket energi i sagor så att goda saker erhålls så ni kan gå tillbaka till er plats?

Andersen: Hah! Eftersom ni vill veta mer om detta, så ska jag tala om det!

Det är sant att stor energi finns i böcker skrivna av högre själar, oavsett ämnesområde, oavsett om det är enkla berättelser, filosofi och vetenskapsteori eller annan litteratur. En persons liv kan förändras genom en bok. En persons öde kan förändras genom en bok. En persons själ kan förändras genom en bok. Dessa förändringar sker på låga platser. Men på höga platser kan dessa förändringar orsaka en kontinuerlig spridning av positiv och hög energi, vilket ligger i samklang med universums utveckling. Men obestämda och bestämda faktorer påverkar utvecklingsprocessen under tiden. Universums funktion är inte lika enkel som jordens rotation, den är diversifierad, på många nivåer, multidimensionell och en process av kedjereaktioner.

Sagor är en form av upplysande utbildning om livet på Jorden som osynligt kan påverka människoliv starkt. Människor kanske tvivlar på styrkan i dessa berättelser för barn, men människor är alltid omedvetna om betydelsen och vikten av många ”obetydliga ” saker, vilka är kärnvärden i livet. Upplysande utbildning är mycket viktigt. Att läsa sagor är en process för att absorbera kärleksenergi som får det unga livet att välsignas av universum.

Jag ångrar fortfarande att Andersens sagor innehåller otillräcklig och inadekvat energi som omvandlas av subtila energier i en lågfrekvent värld. Trots detta och dess inkontinuerliga inflytande, vidarebefordrar dessa berättelser mycket kärlek i upplysande utbildning. Barndomen hos människan är det tidiga stadiet i livet när energitillskott kan påverka hela livet, medvetandet, intelligens och kroppstyp. Det vill säga, prenatal träning som nu uppmärksammas stort är en form av upplysande utbildning med välsignad energi. Om den utbildning som ges passar den unga själens egenskaper kan det ge ett mycket bättre resultat. Människans långa livstid förslösas i ett lågnivåsystem av reproduktion istället för kultivering av själen.

Li: Jag är tacksam, Mr. Andersen. Men vår upplysande utbildning ges av våra föräldrar. Så tror ni att kärleksenergi sprids på jorden regionalt?

Andersen: Den kärleksenergi jag vidarebefordrar har genomträngande styrka och kontinuerlig vigör. Jag sprider denna energi i form av sagor i det mänskliga samhället, vilket är mer än utbildning av barn. Men i den världen var min energi begränsad och min själ vriden i fysikalitet jämfört med originalet. Mitt arbete på jorden mötte många hinder vilket gjorde att bara en del av kärleksenergin vidarebefordrades. Jag känner fortfarande ånger angående det.

Vad är en planet utan kärlek! Jag reste och arbetade på olika platser, men min energi var inte tillräckligt stark och universums stora Kärlek blev störd. Jag gjorde inte så mycket för varelserna( Li kände sorg i hjärtat, vilket kom från Andersens själ, men snart försvann sorgen och istället kom glädje, rättvisa och varm energi.)

Andersen: Även om mitt arbete är enkelt ser jag en ljus och hoppfull framtid för Jorden. Universums Stora Kärlek utbreder sig här, det är en typ av energi jag aldrig mottagit tidigare, och trots att jorden är en sådan lågnivåplats känns den tydligt. Vilken rörande ansträngning universum gör! Jag känner passion i mitt hjärta att föra vidare kärlek och rättvisa till varje plats, som ett fullastat tåg som visslar och åker fram på spåret. Jag skulle vilja ge hela mitt själv till detta, till och med mitt liv.

Om jag blir välsignad av universums Stora Kärlek utan att dela med mig till andra varelser, krossas mitt hjärta. Om jag inte slutför mitt arbete känns det som jag dör. Men negativ energi stör hela tiden fysikaliteten vilket gör själen tröstlös. För en senior energiöverförare arbetande på platser av låg nivå är dessa svårigheter de tuffaste.

Nu arbetar jag på en annan lågnivåplanet med universums Stora Kärlek. Jag känner att jag förändras och förbättras i denna stora energi. Jag är ivrig att ge mitt allt i mitt arbete och att höja min energi tillsammans med alla varelser. Jag vill ännu en gång komma tillbaka till Jorden och föra fram kärleksenergi genom ett annat sätt att utvecklas tillsammans med människorna.

Li: Tack så mycket för ert arbete på jorden, Mr. Andersen! Jag hoppas att ni inte längre känner er ångerfull över det. Ni kommer att vidarebefordra mer unik och mild kärlek till fler planeter i framtiden. Jag är tacksam för er beskrivning, Mr. Andersen!

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...