Hathor via Ann Dahlberg, 1 juli

hathor

Hathor

Fredag 1 juli 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Hathor och jag är glad för att komma ner och prata med Er idag. Det har varit en turbulent tid för många av er, en del av er känner sig frustrerade, andra lever på hoppet. Ett hopp som de håller uppe med en gnista från ljuset. En del känner att de behöver mer tid, så de följer vad som händer med lite större ro. De känner att de långsamt växer med sin uppgift. Alla är vi olika och alla ska vi få plats i den stora helheten. Vi behöver vara olika för saker och ting behöver utföras på olika platser på olika tider. Vi har alla en uppgift och när det är tid för den att väckas så kommer den att väckas. De flesta av er har valt att så ska ske, men allt sker av fri vilja.

Människorna på Jorden längtar nu efter fred och frihet. Alla årtusenden av krig och stridigheter har tärt på dem. De längtar tillbaka till ljuset och den frid och kärlek som finns där. Alla nyanser som går att finna från tiden på Jorden, finns i deras kroppar, känslor, sinnen och har dokumenterats i åtskilliga böcker. De känner att det är nog nu, de vill tillbaka till rikedomen i ljuset och ta med sig alla erfarenheter från den här lägre dimensionen så att de kan vara behjälpliga för andra varelser som också befinner sig i denna lägre dimension.

Det är ett stort steg mänskligheten tar idag genom att stiga upp tillsammans med sin planet. Detta är ett lika stort steg för Universum och följs av många intresserade från andra solsystem och ja.. till och med från andra galaxer. Det är en ljus och förväntansfull tid ni nu går in i. Låt ljuset skina in i era hjärtan. Låt det lysa upp hela ert inre och förstå att också du är en gudomlig varelse skapad av Allt Som Är. Den Högsta Elden har skapat allt som är i Universum och vi är en del av den. En pytteliten gnista kan hålla allt levande men låter du gnistan växa så förändrar du hela din värld. Allt blir plötsligt ljusare och vackrare och du ser kärlek i allt som finns runt dig. Allt är också kärlek ty den Allsmäktige är endast kärlek och önskade bara kärlek för dig. I det illusoriska tappade vi bort detta men nu är vi på väg att ta in detta igen i våra hjärtan, i vårt liv, i själva luften som vi andas.

Ja, skatta er lyckliga ni människor därnere på Jorden, ni går mot en omvälvande euforisk tid och sätter ett avtramp i Universum som för alltid kommer att bevaras som en av de mest speciella historiska händelserna. Det är många som skulle vilja vara med om denna händelse på plats på Jorden men ni är utvalda och vi har stort förtroende för att ni ska få det hela i hamn. Den senaste utvecklingen på Jorden har också visat att ni är kapabla till den här uppgiften. Det har inte varit en lätt uppgift men ni har visat prov på både beslutsamhet och mod. Vi är så stolta och glada häruppe. Det ni gör, gör ju vi också. Vi är alla ”ett” och vi stödjer och skickar er så mycket ljus och kärlek som vi kan.

Be om hjälp kära ni och ni har hjälpen bredvid er. Vi har helhetsperspektivet och ser när hjälpen bäst passar in så att er uppgift eller utveckling kan fortskrida.

Det är mycket som kommer att rensas nu på Jorden och det gäller både jorden och era kroppar. Allt måste upp till en högre vibration så att luft och vatten blir klarare. Ni lever av samma förutsättningar så det gäller allt som växer och frodas på er Jord.

Det är ett stort arbete som ni har framför er, men vi finns här och stöttar er hela tiden. Vi tror på Er och älskar Er så mycket. Med dessa ord säger jag farväl.

All min tro hopp och kärlek har ni.

Kärleksfullt Hathor

 

Du gillar kanske också...